Miért csinálja ezt anyósom?
Van egy 9 hónapos babánk. A sógornőméknek egy 2 éves gyerekük. Mikor anyosomeknal vagyunk sokszor hangoztatja, hogy "elviszitek gyerekek ezt a sok ennivalót, mert múltkor apatokkal 4 napig ettuk"
Nekünk soha nem pakol, csak a lányának.
Egyszer én is anyós leszek és nem hiszem, hogy ezt meg fogom tenni a saját gyerekemmel szemben, hogy legalább a gyerekemnek ne pakoljak egy etelesbe másnap munkába, hogy elvigye. De még az unokájára sem gondol. Sógornőm ma akarta ideadni az én gyerekemnek a 4 napos főtt maradékot, mert annyit pakolt az anyja, hogy nem tudták megenni. Én meg mondtam, hogy 4 napos tojásos maradékot nem adok a kicsinek.
Miért vesz minket semmibe anyósom? A fia nem ugyanolyan gyereke mint a lánya? Tudja, hogy este mikor kb 6 körül hazaértünk akkor állok neki főzni.
Én reagalom túl? :(
Nem olvastam el a válaszkat csak az első oldalon a te kommented kerdező.
Mégis minek mentek hetente oda egesz nap. Minek segêdkezel? Xarja akkor össze magát. Vasárnap főzz te otthon és kész. Nincs unokázás a mammernál, jobb programod van otthon. Ha erdekli menjen elhozzátok.
Az meg nem ogaz h senki nem veszi észre nálatok h mit művel a nagymutter. Megnyugtatlak sogornőd se néz semmibe. Mar akkor azt mondta volna tessék itt a kaja egx resze, ez annyi hogy nem esszük meg, ránk romlik. 4 napos kaját a kutyának se biztos hogy odaadsz nem hogy egy családnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!