Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért csinálja ezt anyósom?

Miért csinálja ezt anyósom?

Figyelt kérdés

Van egy 9 hónapos babánk. A sógornőméknek egy 2 éves gyerekük. Mikor anyosomeknal vagyunk sokszor hangoztatja, hogy "elviszitek gyerekek ezt a sok ennivalót, mert múltkor apatokkal 4 napig ettuk"

Nekünk soha nem pakol, csak a lányának.

Egyszer én is anyós leszek és nem hiszem, hogy ezt meg fogom tenni a saját gyerekemmel szemben, hogy legalább a gyerekemnek ne pakoljak egy etelesbe másnap munkába, hogy elvigye. De még az unokájára sem gondol. Sógornőm ma akarta ideadni az én gyerekemnek a 4 napos főtt maradékot, mert annyit pakolt az anyja, hogy nem tudták megenni. Én meg mondtam, hogy 4 napos tojásos maradékot nem adok a kicsinek.

Miért vesz minket semmibe anyósom? A fia nem ugyanolyan gyereke mint a lánya? Tudja, hogy este mikor kb 6 körül hazaértünk akkor állok neki főzni.

Én reagalom túl? :(

2023. márc. 22. 13:05
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
91%
Én már ott elakadtam, minek kell hetente menni anyóshoz?? Férjed tud ezekről, hogy téged bántanak?
2023. márc. 23. 08:27
 32/35 anonim ***** válasza:
93%

Nem olvastam el a válaszkat csak az első oldalon a te kommented kerdező.

Mégis minek mentek hetente oda egesz nap. Minek segêdkezel? Xarja akkor össze magát. Vasárnap főzz te otthon és kész. Nincs unokázás a mammernál, jobb programod van otthon. Ha erdekli menjen elhozzátok.

Az meg nem ogaz h senki nem veszi észre nálatok h mit művel a nagymutter. Megnyugtatlak sogornőd se néz semmibe. Mar akkor azt mondta volna tessék itt a kaja egx resze, ez annyi hogy nem esszük meg, ránk romlik. 4 napos kaját a kutyának se biztos hogy odaadsz nem hogy egy családnak.

2023. márc. 23. 11:47
 33/35 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is holtbiztos, hogy az anyósod lánya pontosan látja, hogy míg ők nem győzik megenni, amit kapnak, addig ti semmit sem kaptok. És neki ez ugyanolyan természetes, mint az anyjának.
2023. márc. 23. 11:52
 34/35 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk én fixen nem izélném ott a rezet anyóséknál minden átkozott vasárnap, hát hogyne.
2023. márc. 23. 14:07
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a két gyermekem között sohasem tennék kúlömséget,ha egyiknek adok a másik is kap,egyszerű a képlet nem kell lemenni anyóshoz ha ennyire nem "szívlel" tireket akkor ne járjatok le.
2024. márc. 29. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!