Mindig kettesben akar lenni az Anyós a babával?
Sajnos még nem találtam ilyen kérdést. Az Anyósom az első naptól kezdve, ahogy hazahoztuk a kislányomat, úgy szeretné alakítani, hogy kettesbe maradhassanak. ,, Menjetek el, nincskedvetek elmenni, majd mi vigyázunk.... "
Nekem már akkor nagyon tolakodó és elgondolkodtató volt, de a mai napig erőszakoskodik (most 7 hónapos a lányunk). Mégegyetemre járok levelezőre és van olyan, hogy Anyukám vigyáz a kislányunkra, ha hosszabb időre kell elmennem és a férjem dolgozik, de egy-egy bevásárlásra vagy vacsorára Anyósom is vigyáz rá. Persze féltékeny is anyukámra (burkoltan már a szülés előtt is utalt rá). Tisztaságilag, őszinteségileg és féltésileg is nagyon nagy különbségek vannak a két család között.
Az első kérdésem az lenne, hogy hosszabb időre még ti is a saját szüleiteket választanátok, mind a párotok szüleit, ha apuka nem ér rá?
A másik kérdésem, hogy nálatok is megszólalna az anyai ösztön, hogy miért erőszakoskodik ennyire a vigyázás kapcsán? Mit akar kettesben máshogy csinálni a gyerekkel? (Tudni kell, hogy szeret duruzsolni mindennel kapcsolatban a férjemnek, amit ő máshogy csinálna és sosem a szemembe mondja, csak ha már látja, hogy a férjemnek sincs hatása abban a dologban rám...)
Szerintem még nagyon kicsi a lányunk, de mondtam is neki, hogy később többet lesz náluk is. (Amitől előre félek... de ezt nekik nyilván nem hangoztatom.)
Nem muszáj rájuk hagyni ha más eltudja vállalni. Ugye megérted??? 23 évesen én is elég tutyimutyiskodó tudtam lenni, de így 4 év elteltével +1 gyerekkel elég tökös lettem. Ezeket a babás pillanatokat semmi sem hozza már vissza, a kisgyermekkort sem, semmit. Nagyon bánni fogod a nyámnyilaságodat. Egyebként ne mondd azt hogy egy pali annyira fontos hogy nélküle életképtelen vagy. Ott van a saját családod. Anyukáddal miért nem beszéled meg ezeket? Mert azt mondaná "ne legyél ilyen alárendelt drága gyerekem, azonnal viszlek babástól hazafelé!!" Bocs de ha ennyire képtelen vagy a saját érdekeidet másoké eld helyezni, és a gyerekedet sem tudod "megvédeni" akkor te még túl fiatal vagy ehhez. Majd azt akarod hogy drága mamácska ellened hangolja a gyereked? Ez egyenes út odáig. Én nem értem miért nem magadon dolgoztál a gyermekvállalás előtt.. gyerek vagy még nagyon ha nem állsz ki magatokért. Koptasd le, ha apunak nem tetszik, mehet utána. Vagy te nész haza a szüleidhez ahol milliószor jobb sorod lesz!!
Nőjj már fel, a saját érdeketekben, légyszíves! :(
Nem veszed észre, hogy az éppen te vagy? És erre biztatod a kérdezőt is.
Meg konkrétan arra, hogy hagyja ott a férjét, ha az ki merészel állni a saját édesanyja mellett!
Hát normális vagy?
48, a válaszadó értelmetlen dolgokat ír...
Te vagy ez a válaszadó.
Jézus mivan itt :D
Fizessen a mama..Úristen persze meg utaljon havi fizrtést mellé meg legyen háztartásvezető is..
Énmár komolyan nem értem az embereket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!