Ti mentek a babával külön nyaralni, akár kettesben is? Baj, hogy mi így csináljuk?
Pár ember meglepődött, hogy én elmegyek úgy is nyaralni, hogy a férjem nem jön velünk. Pl. elmegyünk apukám hajójára Horvátországba, vagy a barátnőimmel és az ő gyerekeikkel Olaszországba, stb. De mikor volt a kánikula és pont itthon voltunk, akkor is lementünk a tengerhez és a barátom péntek délután jött utánunk vasárnapig, hétfőig.
15 hónapos a lányunk, szerencsére imád utazni, az autóban, repülőn, hajón sem szokott gond lenni.
Tényleg ennyire extrém lenne, hogy van, amikor apa nélkül indulunk el?
Szerintem ebben semmi kirívó nincs, főleg, amíg anya otthon van a babával, apa viszont dolgozik, és nem látja előre, hogy mikor lesz kánikula, hogy akkora időzítse a szabadságát. Ha van hová menni, hülye lenne az ember otthon ülni a melegben.
Mentem már én is a gyerekekkel, plusz más családtaggal pár napra Balatonra, vagy ide-oda, amikor a férjem dolgozott, és esélytelen volt, hogy elszabaduljon.
Ő amúgy is utál strandolni, neki megváltás, hogy nélküle is el tudunk menni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!