Mikor hagynatok eloszor kettesben apukaval a babatokat egy baratnoi takalkozo kedveert?
3 orára,- lényegében bármikor. mi torténhet 3 ora alatt, amit apuka nem tud megoldani? (a fiam tápszert kapott illetve anyatejet, lefejtem a tejet a férjem odaadta neki, miért ne lehetne már 1 honap után 3 orára az apukával hagyni egy babát?
megforditva a kérdést, az apuka elmegy dolgozni 8-10 orákra..a férfiak miért nem gondolnak arra, hogy egyedul hagyják a babát az anyukával egy fél napra?
Aki szoptat, az nem mehet el ennyi időre.
Ha nem szoptatnék akkor első gyerek esetében kb. 1 hetes korában már simán, többedik gyerek esetében akár kórházi hazajövetel napján.
2 hetes volt, amikor először otthon hagytam az apukájával, akkor még 1 órára. Később is megjártam max. 3 óra alatt mindent úgy, hogy ne maradjon ki etetés, ugyanakkor arra az esetre, ha hamarabb megéhezne volt lefejt tej a hűtőben.
Mondjuk nem barátnőzni mentem (ők hozzánk jöttek), hanem általában ügyintézés miatt, orvoshoz, drogériába, bababoltba...
Napokra semmi esetre se hagynám, és másra se az apukáján kívül, ha nem muszáj, de rá simán, bármikor, hisz ugyanolyan értékű szülője, mint én.
Én bármikor vele mertem hagyni, de nem volt túl sok alkalom ilyen, havonta egy talán.
Ha vásárolni (ruhákat stb.), vagy egyetemi találkozóra kellett mennem, akkor ő vigyázott rájuk újszülött koruktól. (1 éves kora után a nagyobbnak a nagyszülők, de akkor már napokra is, mert vissza mentem dolgozni.)
3 óra az egy-két etetésnyi idő, ha szoptatod, hagyd otthon üvegben az adagját és odaadja majd neki.
A baratnozest en is azert irtam mert tudom h nem olyan fontis, mint egy ugyintezes,tehat halaszhato.
Amugy aki lepontozta a valaszolokat, mondja mar el h miert tette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!