Le kéne már válni anyás csecséről! Mit reagáljak
erre?
Figyelt kérdés
Páron anyja üzente ezt nekem. Az én szüleimhez 6 hetente járok(munka miatt is meg messze laonak) akkor a párom is eljön velem.
Anyósék egy városba laknak velünk,kötelező a vasárnapi ebéd nálunk. 6 hetente ezen nem veszünk részt párommal,erre most h szüleimnél vagyunk páromnak írta h jó lenne ha xy leválna végre az anyja csecséről mert igy nem lesz tartós a kapcsolat. Véletlen láttam mrg az üzenetet. Párom nrm tudja h láttam,ő figyelmen kìvül ezt.
Engem azonban bosszant h az szól be aki elvárja h minden vasárnap 9tt ebédeljünk
Kisasszonynak is jó lenne a szoptatósmamit elengedni vegre.
Jelentsd be hogy NEM vagy hajlandó odamenni csak 6 hetente. Ha tetszik ha nem, és láttad az üzenetet.
Még ilyen szipirtyó rib*** nőt mint az anyósod.
Tudd hogy ha ennek nem szabsz gátat, akkor a kisunoka ki lesz sajátítva, a te szüleid meg fulladjanak meg! 😣
2023. márc. 18. 10:37
12/15 anonim válasza:
Hiába nem neked írta, reagálnod kell valahogy, mert a hátad mög9tt gyaláz téged!
2023. márc. 18. 12:07
13/15 anonim válasza:
Én sem mennék többet. Ha pedig kérdezné, miért, azt mondanám, hogy nem érek rá, nem váltam még le az anyám csecséről.
2023. márc. 18. 15:30
14/15 anonim válasza:
11 vagyok.
Fontold meg h mihamarabb leépíted őket a 6 hetes találkára.
Sajnos ezeknek tényleg az a vége hogy a családodra telepszenek. A gyerekkel meg úgy bánnak mintha az övéké lenne, te meg fulladj meg a családoddal együtt.
Ha ennyire a lányukra/fiukra vannak telepedve akkor jobb lenne ha egy kistesót készítenének családi ebédke helyett.
2023. márc. 18. 17:23
15/15 anonim válasza:
Átérzem a problémád kedves kérdező. Nálunk az elején rendben volt minden, párommal jártunk az ő szüleihez, amikor hívtak, egyszer egy betegség miatt kellett lemondanunk a közös ebédet az ő szüleivel. Na onnantól 180 fok fordulat. Hiába kértünk elnézést és mondtuk, hogy máskor bepótoljuk, jöttek a kibeszélések a hátunk mögött, amiket persze visszahallottunk. Mert hogy bezzeg az én szüleimhez meg megyünk (amikor betegség miatt mondtuk le őket, akkor ott sem voltunk) és biztos oda akarják édesgetni magukhoz a párom és egyéb rosszindulatú megjegyzések. És ez még csak a kezdet volt. A történet odáig fajult, hogy a párom már nem beszél a saját anyjával se, mert annyi rosszindulatú pletykát hord össze mindenkinek, hogy a párom is azt mondta, hogy kész, ezzel befejezte. A helyedben én sem mennék többet, lehet egy idő után Téged kezd el szemtől-szemben piszkálni vagy elkezd mindenféle hazugságokat terjeszteni...engem mondjuk csak a hátam mögött mer szidni, annyi nincs benne, hogy elmondja face to face. Próbálj vele nem foglalkozni, tudom nem lesz egyszerű, de sajnos az ilyen embereket csak a keserűség, a rosszindulat és a kavarás éltetik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!