Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Le kéne már válni anyás...

Le kéne már válni anyás csecséről! Mit reagáljak erre?

Figyelt kérdés

Páron anyja üzente ezt nekem. Az én szüleimhez 6 hetente járok(munka miatt is meg messze laonak) akkor a párom is eljön velem.

Anyósék egy városba laknak velünk,kötelező a vasárnapi ebéd nálunk. 6 hetente ezen nem veszünk részt párommal,erre most h szüleimnél vagyunk páromnak írta h jó lenne ha xy leválna végre az anyja csecséről mert igy nem lesz tartós a kapcsolat. Véletlen láttam mrg az üzenetet. Párom nrm tudja h láttam,ő figyelmen kìvül ezt.

Engem azonban bosszant h az szól be aki elvárja h minden vasárnap 9tt ebédeljünk

2023. márc. 17. 23:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem, hasonló "kedves" anyóssal áldott meg a sors. Mikor a beteg szüleimnél voltunk is irigyelte, hogy nem nála vagyunk, jöttek a rosszindulatú üzenetek.Azóta megszakítottam vele már minden kapcsolatot, nem lehetett másképp. A gyermekei is ignorálják az efféle megszólalásait.
2023. márc. 17. 23:06
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Ne foglalkozz vele.
2023. márc. 17. 23:25
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt kicsit nehéz értenem a kérdést , mármint néhol lehet auto correct, de bezavart.

De senki sem várhatja el, hogy egy külön életet elő pár fixen megjelenjen ilyen okból. Nálunk is vannak elvárások, az én oldalamról megértőek, de a párom apja ( barátnője ) oldaláról ez mintha szentség törés lenne . De bizony nekünk is van életünk és bizony mi sem érünk rá mindig. Sajnos nehéz, és azt hiszik, velük van problémátok, de meg kell szoktatni , hogy nem minden hétvége alkalmas, és lehet más program is . Mi egyre fokozatosabban csináltuk, nyomós indokkal mondtuk le, stb . Most már max havi egyszer megyünk, amennyit a többi szülő is megkap :) Tipikus elvált szülős pár vagyunk, szóval az összes hetvegenk be lenne foglalva csak azzal, hogy a szüleinket látogatjuk. De léteznek baratok és néha csak önmagunk hétvége is… mi használjuk a kifogás opciót, és kell is. “Ez van, az van “ legyen nyomos . Különben megorulnenk :D persze látogatjuk őket. De szükségünk van egy kis szabad időre is ( kvázi takarítás, vagy offoljuk és megyünk valahova. Vagy otthon semmit teszünk, de kell :)))

2023. márc. 17. 23:30
 4/15 anonim ***** válasza:
7%
Tekintve, hogy az üzenet nem neked szólt, elvben nem is kellett volna, hogy lásd, neked nem kell rá semmit reagálnod. Majd a párod megteszi a saját habitusa szerint.
2023. márc. 18. 00:51
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Kamu.
2023. márc. 18. 02:23
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
Mivel nem neked írta, nem kell reagálnod. Te mit szeretnél, neked jó ez a rendszer, hogy minden vasárnap anyósodéknál vagytok? Mert én leválnék róluk is, megbeszélném a párommal, hogy oda is havonta max. egyszer menjünk.
2023. márc. 18. 06:54
 7/15 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem a párodnak is időszerű lenne a dolog :D

Amúgy a 6os válaszolóval egyetértek, biztos nem mennék át minden vasárnap ezek után...

2023. márc. 18. 07:20
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez van. És hiába ritkítottuk meg mindig találnak valami zsarolási alapot a férjemnek.

Segíteni kéne vmi fizikai munkában, vagy sütött/főzött nekünk menjünk be érte, kéne nekik vásárolni, vagy csak simán érzelmi zsarolás hogy após nagyon beteg úgyhogy vigyük a gyereket mert ki tudja meddig él...

2023. márc. 18. 07:25
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező semmit, még levegőt venni se...
2023. márc. 18. 08:10
 10/15 anonim ***** válasza:
97%

Ezek után nem mennék többször oda, mint a saját szüleimhez. És megmondanám neki mosolyogva, kedves hangsúllyal (ettől elönti az agyát a fos), hogy megkaptam az üzenetet, igaza van, ide is ugyanolyan olyan gyakran jövünk ezután, mint a másik szülőkhöz.

Párodnak pedig mondd el, hogy láttad, és ezek után mi változik. Kivel beszélnél őszintén, ha nem vele?

2023. márc. 18. 09:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!