Mit mondjuk anyósnak?
Figyelt kérdés
Férjemnek ma állásinterjúra kell mennie és öltönyben kell megjellenni. Anyós ma nálunk van és állandóan beleavatkozik mindenbe. Nem szeretnénk ha tudna róla, mert szaladni hivosgatni a baráti társaságát és pletykálná, hogy hova ment a férjem. Mit mondjuk neki? Hova megy így kiöltözve? Temetés kilőve, azzal múltkor érveltünk...2023. márc. 17. 10:41
21/29 anonim válasza:
Nálatok bevett szokás folyamatosan hazudozni?
23/29 anonim válasza:
Most komolyan ha a férjed is annyira szarba nézi az anyját, hogy álladó jelleggel a pofájába hazudik, minek van ott nálatok?
25/29 anonim válasza:
"Üzleti megbeszélésre."
Oszt ennyi.
26/29 anonim válasza:
Előző voltam, szóval tuti nem mondanám, hogy állásinterjúra, mert akkor vége-hossza nem lenne a hülyénél hülyébb kérdéseknek. Én értem a kérdezőt, hogy nem akar ebbe belesétálni.
27/29 anonim válasza:
Zseniálisak ezek a válaszok :DDD
Amúgy miért kötelező bármit is mondani? Dolga van.
28/29 anonim válasza:
27 x Ha azt mondja dolga van akkor egy egész kérdés zuhatagot kap,mit,miért,kihez,miért pont oda,mennyit keresel.......És se vége se hossza.Marad a jól bevált modszer,mellé beszélünk és talán vége az okoskodó aggodalmas kérdés zuhatagnak.
29/29 anonim válasza:
Kérdezd meg az anyóst, hogy mi újság náluk. Ha nem tudja, nézze meg...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!