Mit tegyek, ha utálom az anyósom?
Párom pedig imádja.
Az anyját mindig előrébb helyezei mint a saját családját,igen van 1 gyerekünk is.
Páromnak nyilván rosszul esik hogy nem jövünk ki egymással. De nem lehet kényszeríteni érzelmeket,kit kedvelünk és kit nem.
Már rosszul vagyok az anyjától szó szerint ha csak meglátom a távlatból akkoris,de ha tehetem inkább elmegyek egy másik iranyba hogy neis lássam!
Nálunk a férjem mindig mellém áll, de ugyanúgy fennáll az ellenszenv, mert az anyját ő ettől még szereti és segít neki ahol tud, persze ezzel vissza is él sajnos.
Én a távolságtartásban látom a lelki békém kulcsát csak sajnos a gyerek miatt már megint muszáj többet találkozni.
Aki teheti költözzön messzire, az a legjobb megoldás.
Nem jogosan utálod, ugyanis a kedves FÉRJED az, aki felnőtt létére képtelen volt leválni anyuciról - ennyi, és amíg a párod ugrik neki... addig te örök harmadik leszel, gyerek ide vagy oda.
Én el sem jutnék a gyerekvállalásig egy ilyen emberrel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!