Normális, hogy ezt a baratom anyja elvarja tőlem?
Szóval röviden a lényeg hogy 1 éve élek a barátom családjával, viszont én már nagyon szeretnék külön menni ahol békésen élek barátommal és azt csinálok amit akarok nem mások elvarasai szerint élek.
Szóval én dolgozok egy cégnél ami jól fizet viszont csak délutános műszakban tudok dolgozni. Baratom is dolgozik. A szülei nem dolgoznak otthon ülnek, de anyagi gondjaik nem igazán vannak hisz mindig árusítanak valamit és kapnak még valami pénzt de nem tudom mit.
De az normális hogy barátom anyja elvarja tőlem hogy én reggel 8-9 kor keljek fel és főzzek meg meg mossak ki meg takarítsak, úgy hogy én utána 10 órát dolgozok mindennap délután 4 órától hajnali egyig aztán még durván majdnem egy óra mire haza érek? És ő egésznap fekszik, miközben a másik fáradtan megy dolgozni? Félre értés ne essék! Én tudom hogy náluk vagyok alkalmazkodni kell stb.. És mielőtt jönne a komment nyilván nem várom el hogy ő főzzön mosson stb rám.. De nyilván nekem a fiáról kéne gondoskodni nem az egész családról, hozzá teszem hogy eddig soha nem volt főzve csak délután 5 óra körül mivel hidegen nem jó az étel, akkor most már jó ha 9kor oda van téve és estig úgy áll mire hazáér a fia? De csak azóta mióta dolgozok. Ez csak nekem fura? Természetesen ő alszik délig, így még a dolgomat sem tudom csinálni.. Akkor hogy a fenébe is tudnék takarítani meg ilyesmi? És neki áll feljebb.. Kérlek segítsetek mert még valameddig ki kell írnom itt. Köszönöm szépen a választ!
Mindenkinek más a normális. Én ezt nem tartom annak mivel gondolom tudja milyen műszakban dolgozol, ő pedig egész nap nem csinál semmit.
Min. 7 óra alvás amúgy is kell, 10 órás műszak után többet is el tudna viselni a szervezet főleg, hogy éjszakára jársz.
+Ez hogy nem jó ha kihűl a kaja de neked kéne megfőzni délelőtt aztán ott állna…. Van elég baja ennek a nőnek, azt sem tudja mit akar.
Lehetne megértőbb veled szemben.
Ahogy írták előttem, igen. Vagy megmondod hogy költözünk nemsokára vagy pedig maradhat az anyjával aztán szeressék egymást.
"10 órát dolgozok mindennap délután 4 órától hajnali egyig"
Gondolom, nem matekot tanítasz, mert ez csak kilenc.
Kerdezo. Mi ez a pokoli munkahely hol ..mi ??? Mit dolgozol? Ha nem szeretned az anonymitas miatt leirni,csak nagyvonalakban legyszi. Mert megijedtem hogy ilyen is van.
Pl amikor el kellett fogadnom (irodai melo utan alakult ugy-nem nem kib#tak mielott vki belem all)- hogy ruhaboltban kellett meloznom: ott meg a munka torvenykonyet nem tartottak be..tehat akik ott maradtak azok is jol rab##tak.
De te hogy mit dolgozol ami ilyen..ez mi?? Horror.
Amugy "De nyilván nekem a fiáról kéne gondoskodni nem az egész családról" - nem nem kell rola gondoskodni,felnott ferfi. Nem kell kiszolgalni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!