Hogy mondjam el a barátomnak,hogy szégyenlek közösen bárhova menni a szüleivel,mert rettentő slamposak?
Sznob vagy. Nem a ruha teszi az embert, persze nem lehet olajos-budos ruhakban jarni, de itt a példak nem ezt mutattak. Nem kovetik a divatot és akkor mi van, én sem kovetem. Merthogy én nem vagyok csicsas-kinyalt kirakat babu.
Mondd meg nekik mi a probléma, és akkor ok maguk nem igénylik tarasasagod, igy egyszerubb.
Nézd Andi, felszínes hülyep.!
Te vagy az, Andi? 😂
Akkor hagyd ott a párodat is,mert elõbb-utóbb,olyan lesz mint a szülei?!
Vagy talán mégsem vagy olyan kinézetü nõ,aki találna magának igényes szülõt,akiknek a fiuk szóba állna veled?
Ja valakinek lyukas a zoknija, míg másnak az agya...
Melyik a rosszabb?
Anyósom boltkóros, a turiból tonna számra hordja haza a ruhájat, mégsem vesz fel egyet sem belőle. Próbálja a családra tukmálni, aztán meg jól megsértődik ha senkinek sem kell.
Karácsonykor együtt ünnepel a nagy család nagymamánál. 15-16 ember, mind csinosan: a lányok elegáns ruhában, a fiúk legalább egy sötét ingben.
Anyós zebramintás lezser tunikában, após melegítőben.
Frászt kapok tőlük.
Az esküvőnkre szintén mindenki vett új ruhát magának, anyósom turkàlt valamit, kb mint egy légikísérő úgy nézett ki, após meg egy kinyúlt kopott lenvászon inget kapott magára.
Hát mit ne mondjak, a zenészek elegánsabbak voltak
Utolsó, minek mentél ilyen szülõknek a fiához?
Lehet,hogy mégis jobban néztek ki, mint aki kis estélyiben volt.:):):)
Nem a ruha teszi az embert,hanem az ember a ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!