Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy mondjam el a barátomnak,h...

Hogy mondjam el a barátomnak,hogy szégyenlek közösen bárhova menni a szüleivel,mert rettentő slamposak?

Figyelt kérdés
Mind a ketten, anyós és após jelölt is irodán dolgoztak, ennek ellenére úgy jelennek meg helyeken mint a szakadárok..csak lesek rajta. Anyósjelölt nagyon alacsony,és mégis földig érő szoknyát varrt magának,egy alkalomra, az apósom elment úgy fodrászhoz,hogy lyukas volt a zoknija. Amikor együtt kirándulni mentünk, akkor meg olyanok voltak mint a papagáj..minden volt rajtuk csak normális ruha nem..és ráadásul a tisztaság érzet sincsen minden rendben.Hogy adjam a mostani párom tudtára,hogy ne haragudj..de én nem akarom magam "ilyen emberekkel égetni?".Úgy érzem,én hiába öltözök ki csinosan, és teszem magam rendbe, ha ilyen embereket látnak mellettem,azt gondolják én is ilyenféle lehetek..és ez engem nagyon zavar..Ráadásul egyik sem idős 60 év körül vannak.
2023. febr. 20. 09:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
100%
Ja, koszosak, de nem azzal kezdi, hanem hogy "juj milyen ruhája van"
2023. febr. 20. 10:04
 12/72 anonim ***** válasza:
97%
Próbálom elképzelni a szitut, ahogy a fodrászom a zoknimat ellenőrzi, de ehhez sajnos szegényes a fantáziám. 🤷‍♀️
2023. febr. 20. 10:04
 13/72 anonim ***** válasza:
93%

A földig érő szoknyával mi a gond? Meg mi köze ennek ahhoz, hogy anyós alacsony?

A zokni kilyukadhat útközben is. Én is jártam úgy párszor, hogy hazaértem, levettem a cipőmet és láttam, hogy kilyukadt a zoknim (nem volt lyukas, amikor felvettem). Most akkor slamposnak számítok?

Kirándulni általában nem a legjobb ruháit szokták felvenni az emberek. Vagy te magassarkú cipőben, miniszoknyában és retiküllel jársz kirándulni?

" tisztaság érzet sincsen minden rendben" - ezalatt mit értesz, büdösek vagy csak nem illatoznak a parfümtől, mint te?

Annyira csak a külsőre adsz, hogy az már visszataszító, és ráadásul felszínes. Gondolkodj el ezen.

2023. febr. 20. 10:09
 14/72 anonim ***** válasza:
95%
2023. febr. 20. 10:17
 15/72 anonim ***** válasza:
94%
Így: Kedves Gézuka! Túl beképzelt, kényeskedő buta liba vagyok, számomra fontosabbak a külsőségek, meg hogy ki mit gondol rólam, minthogy meglassam az emberekben rejlő belső értékeket. Meg amúgy is nehéz napom van, megláttam hogy anyámnak kilógott egy cérnaszál a pólója varrásánál, és emiatt álmatlan éjszakám volt, hogy lehet hogy csak én vagyok ennyire tökéletes ezen a világon, mindenki más meg slampos és igénytelen. Gézuka, én többre vagyok hivatott, ezért elmegyek a b*dös pcs*ba önként, mielőtt mindenki oda küldene. Szia, többé nem jövök vissza, neked boldog életet. Ennyi.
2023. febr. 20. 10:19
 16/72 babyboom567 ***** válasza:
97%

Azért én megnéznélek,téged.Anyám is hasonló kaliberű mint te, hogy mindenkit fi..káz,beszólogat,hogy ki hogy néz ki.Viszont azt észre sem veszi,hogy a haját 30 éve úgy hordja,hogy ilyen félhosszú,és össze vissza kontyolja csatolja,olyan ,mint akit megtéptek(vagy mintha egy nyolcasikres anyuka, aki hónapok óta nem aludt),hogy az a stílusú nadrág amit hord,idiótán áll rajta(állandóan kint van a bokája mintha kicsi lenne rá).Fodrászhoz az esküvőm napján sem volt hajlandó elmenni,mert ő ilyenre nem költ.

Na ,ennek ellenére ,ő idegeneket,bárkit megszól az utcán is,hogy milyen ruhája/haja/alakja van.

2023. febr. 20. 10:20
 17/72 anonim ***** válasza:
95%
Az anyám pont ilyen hülye; semmi más témája nincs, csak hogy ki milyen ruhát hord éppen. Kit érdekel?
2023. febr. 20. 10:24
 18/72 anonim ***** válasza:
95%

Amikor a hülye okoskodik.

Tudod, kik a szakadárok, és hogyan néznek ki? Veled meg lehet jelenni bárhol, ahol értelmes társalgást akarnak folytatni?

2023. febr. 20. 10:42
 19/72 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk én kidobnálak, ugyanis nem bírom elviselni a hozzád hasonló felszínes hüpi-kat ;)
2023. febr. 20. 10:44
 20/72 babyboom567 ***** válasza:
96%
Jah, a legjobb ,mikor azért szól be(rendszeres nála) anyám, hogy milyen ruhát adok a 3-4-5-6 éves gyerekre az oviba,mert mint fognak rólam,meg RÓLA!!! gondolni az óvónők meg a többi szülő.(mondjuk azért ezt így elgondolni,hogy pl az óvónéninek/dadusnak/pistike anyukájának kiötlik így a fejében, hogy "hmm,ba..kker,Xy gyereken peppás/kutyás/pepcós/batmenes póló van és melegítő,hmm micsoda család,ejnye,hogy a nagymama nem nevelte meg ennek a gyereknek az anyját,ajaj, színbe sem passzol,micsoda igénytelenség,micsoda család"
2023. febr. 20. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!