Hogy mondjam el a barátomnak,hogy szégyenlek közösen bárhova menni a szüleivel,mert rettentő slamposak?
A földig érő szoknyával mi a gond? Meg mi köze ennek ahhoz, hogy anyós alacsony?
A zokni kilyukadhat útközben is. Én is jártam úgy párszor, hogy hazaértem, levettem a cipőmet és láttam, hogy kilyukadt a zoknim (nem volt lyukas, amikor felvettem). Most akkor slamposnak számítok?
Kirándulni általában nem a legjobb ruháit szokták felvenni az emberek. Vagy te magassarkú cipőben, miniszoknyában és retiküllel jársz kirándulni?
" tisztaság érzet sincsen minden rendben" - ezalatt mit értesz, büdösek vagy csak nem illatoznak a parfümtől, mint te?
Annyira csak a külsőre adsz, hogy az már visszataszító, és ráadásul felszínes. Gondolkodj el ezen.
Azért én megnéznélek,téged.Anyám is hasonló kaliberű mint te, hogy mindenkit fi..káz,beszólogat,hogy ki hogy néz ki.Viszont azt észre sem veszi,hogy a haját 30 éve úgy hordja,hogy ilyen félhosszú,és össze vissza kontyolja csatolja,olyan ,mint akit megtéptek(vagy mintha egy nyolcasikres anyuka, aki hónapok óta nem aludt),hogy az a stílusú nadrág amit hord,idiótán áll rajta(állandóan kint van a bokája mintha kicsi lenne rá).Fodrászhoz az esküvőm napján sem volt hajlandó elmenni,mert ő ilyenre nem költ.
Na ,ennek ellenére ,ő idegeneket,bárkit megszól az utcán is,hogy milyen ruhája/haja/alakja van.
Amikor a hülye okoskodik.
Tudod, kik a szakadárok, és hogyan néznek ki? Veled meg lehet jelenni bárhol, ahol értelmes társalgást akarnak folytatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!