Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy mondjam el a barátomnak,h...

Hogy mondjam el a barátomnak,hogy szégyenlek közösen bárhova menni a szüleivel,mert rettentő slamposak?

Figyelt kérdés
Mind a ketten, anyós és após jelölt is irodán dolgoztak, ennek ellenére úgy jelennek meg helyeken mint a szakadárok..csak lesek rajta. Anyósjelölt nagyon alacsony,és mégis földig érő szoknyát varrt magának,egy alkalomra, az apósom elment úgy fodrászhoz,hogy lyukas volt a zoknija. Amikor együtt kirándulni mentünk, akkor meg olyanok voltak mint a papagáj..minden volt rajtuk csak normális ruha nem..és ráadásul a tisztaság érzet sincsen minden rendben.Hogy adjam a mostani párom tudtára,hogy ne haragudj..de én nem akarom magam "ilyen emberekkel égetni?".Úgy érzem,én hiába öltözök ki csinosan, és teszem magam rendbe, ha ilyen embereket látnak mellettem,azt gondolják én is ilyenféle lehetek..és ez engem nagyon zavar..Ráadásul egyik sem idős 60 év körül vannak.
2023. febr. 20. 09:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
96%

Anyósom ilyen. Megszól, kritizál mindenkit, hogy milyen ruhát vesz fel, ki van-e vasalva, el van kopva a cipősarka!?, LOL.

A bugyiját is vasalja.

De a haja csöpög a zsírtól, a konyhájában minden amit megfogsz, tépőzáras a dzsuvától.

De a kirakat az fontos!

2023. febr. 20. 11:33
 32/72 anonim ***** válasza:
89%

"meglátjuk,hogy mit fognak rólad másnap pusmogni az emberek"

De őszintén, kérdező, miért érdekel, hogy random idegenek mit gondolnak? Tényleg abból áll az életed, hogy a szomszéd Gizike meg a harmadik szomszéd Bélának az unokatestvére vajon mit pusmog?

Csak beképzeled, hogy mindenki veled foglalkozik. De ha tényleg vannak körülötted olyanok, akiknek annyiból áll az életük, hogy egymást figyelik és pletykálnak másokról, neked még nem muszáj erre a szintre lealacsonyodni. Lehetsz nagyvonalúbb és félreteheted az előítéleteidet, megpróbálhatnál tovább látni az orrodnál és észrevenni mást is a külsőségeken kívül.

Mellékes, de a hosszú szoknyával egyébként sincs semmi baj. Neked maximum nem tetszik, másnak igen. Kirándulni sem a legpuccosabb cuccokban kell járni.

Remélem, a párod időben észreveszi, milyen felszínes libával van, na meg hogy hogyan beszélsz a háta mögött a szüleiről, és otthagy téged a fenébe.

2023. febr. 20. 11:38
 33/72 anonim ***** válasza:
97%

Kirándulni bhaszdmeg 😂

Mert oda aztán fontos a csini ruha meg a stííílus :D

2023. febr. 20. 11:57
 34/72 anonim ***** válasza:
93%
Nekem volt egy fönökasszonyom,aki úgy járkált a városban,hogy ha nem tudtad,hogy ki az,azt gondoltad volna,hogy egy hajléktalan. Olyan pólóban,és farmerokban volt,amit már a kutya alá sem tennék. És ennek ellenére nagyon szerettük. Tudod,a belső értékek sokkal fontosabbak. Elárulok egy titkot. Lehetsz te bármilyen igényes kívülről,ha ilyen felszínes vagy,nem sokáig fognak szeretni az emberek.
2023. febr. 20. 12:01
 35/72 anonim ***** válasza:
95%

Tisztaság érzet sincsen bennük? Most akkor az ízlés a gond vagy foltos, retkes tesco feliratos pólóban járnak mindenhova? Mert nagyon nem mindegy.

Ha az első opció áll fenn, akkor készülj arra, hogyha szólsz erről, akkor valószínűleg dobva leszel, legalábbis ha normális a párod, akkor kivág mint macskát szarni.

Ha a második, akkor igazat adok neked. Tényleg kellemetlen mikor igénytelen valaki (koszos, foltos, lukas ruha, zsíros haj, piszkos köröm stb), normális közös képet sem mer az ember olyankor csinálni.

2023. febr. 20. 12:02
 36/72 anonim ***** válasza:
92%

Nekem ebből nem jött le, hogy mi a probléma.

Az valós gond, ha valaki mondjuk látványosan sáros ruhában jár, hiszen nem is higénikus. Az valóban probléma - és első sorban egészségügyileg mint kinézetileg - ha valaki nem mossa rendszeresen a ruháit és tisztálkodik napi rendszerességgel.

A fentin felül viszont az, hogy kinek milyen az izlése rajta múlik, és pont kizárólag rá tartozik. Lehet 60 évesen nem akarta kitenni a viszeres lábait a miniszoknyában, ezért inkább hosszú szoknyát húzott.

Lehet a nyugdíjból nem telik csili-vili márkás sport cuccra, amit a sáros erdőben el lehet húsolni, hanem olyan ruhákat vesznek fel, amiket már nem sajnálnak, és nem baj, ha elszakad a beakadó ágban. a mai árak mellett a mai nygdíjból szerintem ez csöppet sem az ő szégyenük.

Engem a helyedben pont nem foglalkoztatna, mit viselnek, inkább az, hogy elfogadjanak és lehetőség szerint kedveljenek. Ha ez megvan, akkor fél évente egyszer kibírom, hogy elnézem, hogy nem tetszik a turista szettjük, vagy vagy azt, hogy az anyuka hosszú szoknyát vesz fel.

Gondolom a hosszú szoknyás alkalomra is ők hívtak meg, te meg ahelyett, hogy örülnél neki, a hosszú szoknyán acsarkodsz magadban.

2023. febr. 20. 12:14
 37/72 anonim ***** válasza:
100%

Engem érdekel, hogy hogy derült ki a fodrásznál a lyukas zokni. Nekem még sose kellett levenni ott a cipőmet.

És mi van, ha anyós hosszú szoknyát hord? Nem mindenkinek az tetszik, ami neked.

Nem kell velük menni sehova és meg is oldódik a dolog.

2023. febr. 20. 12:16
 38/72 anonim ***** válasza:
100%

És a zoknit is megvarrta a fodrász, ha már elszakadt?

Mondd csak ezeket el nyugodtan a párodnak, ahogy akarod, itt segítséget nem fogsz kapni.

És nem azért, mert itt csak igénytelenek írnak választ, de úgy tűnik, nálad van baj.

2023. febr. 20. 12:18
 39/72 anonim ***** válasza:
95%

Jóvanbazmeg, fodrásznál ha le is veszem a cipőt, és látom hogy kilyukadt "jaj bocs, hehe, amikor felvettem még nem volt lyukas, de béna..."

Majd megy tovább az élet. Istenem, ennyire befeszülni ilyen fiszem problémákon...

2023. febr. 20. 12:33
 40/72 anonim ***** válasza:
95%
Ettől függ az értékrendszered? Sajnálom a körülötted levőket
2023. febr. 20. 12:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!