Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy mondjam el a barátomnak,h...

Hogy mondjam el a barátomnak,hogy szégyenlek közösen bárhova menni a szüleivel,mert rettentő slamposak?

Figyelt kérdés
Mind a ketten, anyós és após jelölt is irodán dolgoztak, ennek ellenére úgy jelennek meg helyeken mint a szakadárok..csak lesek rajta. Anyósjelölt nagyon alacsony,és mégis földig érő szoknyát varrt magának,egy alkalomra, az apósom elment úgy fodrászhoz,hogy lyukas volt a zoknija. Amikor együtt kirándulni mentünk, akkor meg olyanok voltak mint a papagáj..minden volt rajtuk csak normális ruha nem..és ráadásul a tisztaság érzet sincsen minden rendben.Hogy adjam a mostani párom tudtára,hogy ne haragudj..de én nem akarom magam "ilyen emberekkel égetni?".Úgy érzem,én hiába öltözök ki csinosan, és teszem magam rendbe, ha ilyen embereket látnak mellettem,azt gondolják én is ilyenféle lehetek..és ez engem nagyon zavar..Ráadásul egyik sem idős 60 év körül vannak.
2023. febr. 20. 09:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
87%
És a lyukas zokni mégis kit érdekel? Csomó zoknim lyukas, valamelyiknek a talpa, de általában cipő van rajtam, szóval nem számít. Ha meg mégis le kell venni a cipőt, akkor hoppá. Senkit nem érdekel, max nevetünk kicsit, hogy lyukas a zoknim. Vagy átveszem a másik lábamra, hogy ne a hüvelyknél legyen a lyuk. Hosszú szoknya nekem se tetszik, de attól még nem nézek ki senkit, hogy másmilyen ízlése van. Ha ténylegesen koszosak büdösek lennének, az probléma, de pont azt nem igazán részletezed, úgyhogy gondolom nem olyan rossz a helyzet.
2023. febr. 20. 13:50
 52/72 anonim ***** válasza:
97%
Szóközöket használj....
2023. febr. 20. 14:00
 53/72 anonim ***** válasza:
100%
Hat igy, oszinten. Legalabb eszhez ter es keres egy normalis csajt 😅
2023. febr. 20. 14:10
 54/72 anonim ***** válasza:
95%

Igazából a saját megfelelési kényszeredet mutatja ez, plusz azt, hogy szorongasz azon, hogy ha valami nem tökéletes rajtad, akkor majd furán néznek rád. És ezt az érzést éled meg szekunder szégyenérzet formájában a párod szüleivel.

Az átlag magyart, főleg az 50 felettieket elnézve az utcán, a te "anyósodék" teljesen átlagosak. Ez a frusztráció benned van, ezzel kell foglalkoznod, akár szakemberrel.

2023. febr. 20. 15:41
 55/72 anonim ***** válasza:
98%
Az én anyósom meg minden családi rendezvényen berúgik egy pohár pezsgőtől és mondja a hülye vicceit mindenkinek. Akkor most ugorjak le a hídról?
2023. febr. 20. 16:00
 56/72 anonim ***** válasza:
100%

"Próbálom elképzelni a szitut, ahogy a fodrászom a zoknimat ellenőrzi, de ehhez sajnos szegényes a fantáziám"

"Lyukas zokniba fodrászhoz? Mért a lábáról vágja a hajat? :)"

Az ilyen kommentekért érdemes látogatni ezt az oldalt. 😂🤣🤣 Én is imádom ezeket a bugyuta kérdéseket, amit ilyen felszínes, kivagyi emberek tesznek fel. Mindig megéri elolvasni a válaszokat. 😅

2023. febr. 20. 18:00
 57/72 anonim ***** válasza:
100%
Hát, kérdező :DDD Megszólalt a falu sznob picsája :'D
2023. febr. 20. 18:02
 58/72 anonim ***** válasza:
94%
Hagyd ott a pasidat ezért, de aztán ne sírjál, ha mondjuk a következő pasid szülei meg veled nem akarnak megjelenni, mert buta paraszt libának tartanak 😜
2023. febr. 20. 18:32
 59/72 anonim ***** válasza:
3%

#43 vagyok!

Miért vagyok lepontozva? Mert retkes a házuk? A kinti kutyák bejárkálnak az egész házba és a gyerekemet nem engedem lent mászni a földön?!

2023. febr. 20. 18:56
 60/72 anonim ***** válasza:
100%
Fene a gusztusotokat 🤣🤣🤣🤣
2023. febr. 20. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!