Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy mondjam el a barátomnak,h...

Hogy mondjam el a barátomnak,hogy szégyenlek közösen bárhova menni a szüleivel,mert rettentő slamposak?

Figyelt kérdés
Mind a ketten, anyós és após jelölt is irodán dolgoztak, ennek ellenére úgy jelennek meg helyeken mint a szakadárok..csak lesek rajta. Anyósjelölt nagyon alacsony,és mégis földig érő szoknyát varrt magának,egy alkalomra, az apósom elment úgy fodrászhoz,hogy lyukas volt a zoknija. Amikor együtt kirándulni mentünk, akkor meg olyanok voltak mint a papagáj..minden volt rajtuk csak normális ruha nem..és ráadásul a tisztaság érzet sincsen minden rendben.Hogy adjam a mostani párom tudtára,hogy ne haragudj..de én nem akarom magam "ilyen emberekkel égetni?".Úgy érzem,én hiába öltözök ki csinosan, és teszem magam rendbe, ha ilyen embereket látnak mellettem,azt gondolják én is ilyenféle lehetek..és ez engem nagyon zavar..Ráadásul egyik sem idős 60 év körül vannak.
2023. febr. 20. 09:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
91%
Felületes vagy és valószínűleg sokkal prolibb is, mint az anyósodék (kinézettől függetlenül)
2023. febr. 20. 12:47
 42/72 anonim ***** válasza:
100%
A fodrász tuti a lyukas zoknit nézte. Levetette vele a cipőt, és megnézte milyen zoknija van.
2023. febr. 20. 12:51
 43/72 anonim ***** válasza:
17%

Sajnos az anyóséknál ugyanez van. Nem éppen rend és tisztaság szeretők. Nagyon hangosak és olyan alpári stílusúak, az egész család.. Ha fizetnének se tartoznék közéjük. Megoldás? Nem jelenek meg velük sehol és ritkán találkozunk. Párom testvéreivel sem foglalkozok. Konkrétan senkivel a páromon kívül, pedig van egy gyerekünk. A kötelező havi 1 kört lefutom, a többi nem érdekel. A gyerek születése után is csak szigorúan annyit találkozom velük, amennyit azelőtt!!!

25/n

2023. febr. 20. 12:51
 44/72 anonim ***** válasza:
100%

"Nem is megyek többet,ne aggódj. Ilyen emberek között nincsen keresnivalóm...a falu legalja.."

Ez a kapcsolat se lesz hosszú életű, ha a párodnak a szüleiről ilyeneket gondolsz. Ezt neki is mondd, hogy tudja merre hány méter...

Amúgy biztos rossz lehet, hogy ilyen sokat agyalsz azon, hogy mások mit gondolnak rólad. Minden jószándékkal mondom, hogy nem ártana önismereti dolgokban kicsit elmélyedni. Kinek akarsz megfelelni, miből fakad ez a megfelelési kényszer stb. Téged az zavar, ha jobban belegondolsz, hogy a másik fel meri magát vállalni, te meg hótra be vagy feszülve a "mit gondolnak mások" dilemmától. Ők meg felvállalják magukat. Szerinted hosszútávon melyik jobb? El mondom neked, aki veled szembe jön idegen, le se sz*rja mibe vagy. Mindenki a saját kis életével van elfoglalva, nem a te ruháddal, búráddal. De ez gondolom neked most új.

2023. febr. 20. 12:55
 45/72 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyósjelölt rövid szoknyát vett volna fel, akkor meg az lenne a bajod, hogy hatvanévesen minek mutogatja a lábait.
2023. febr. 20. 13:00
 46/72 qkker1 ***** válasza:
100%
A falu sznob libája hisztizik.
2023. febr. 20. 13:03
 47/72 anonim ***** válasza:
95%

ő igénytelen, te meg buta vagy.

Szégyell, nem szégyenl.

És fogadjuk, hogy fogalmad nincs, kik a szakadárok, és hogy néznek ki. Segítek, nem szakadtan.

2023. febr. 20. 13:06
 48/72 anonim ***** válasza:
90%

Háááá pedig a szakadár az szakadt, benne van a nevében iiiiis 😂

Kérdező IQ... 😂

2023. febr. 20. 13:09
 49/72 anonim ***** válasza:
94%

Már értem, miért adsz csak a külsőségekre, legalábbis a magad esetében. Mert mással nem tudsz dicsekedni, legalábbis az eszeddel biztosan nem.

Vannak olyan férfiak, akik dierkt egy náluk jóval butább nőt keresnek maguk mellé, mert őt tudják irányítani. Lényeg, hogy jól nézzen ki és jól alakítson az ágyban, ezenkívül végezze el az olyan munkát, amihez őuraságának nincs kedve leereszkedni, pl. vezesse a háztartást, hozza-vigye a gyerekeket stb. Intellektuálisan viszont nem partner, nagyobb horderejű döntésekben sincs szava és észre sem veszi, hogy a pasija valójában kevésre tartja őt. Vagy ha észreveszi, akkor sem tud mit csinálni. Kap néha bókot, hogy jól néz ki és ennyi. Jó úton vagy, hogy egy ilyen pasi megtaláljon, kérdező.

2023. febr. 20. 13:22
 50/72 anonim ***** válasza:
94%

Arisztokrata családból származom, olyan örökölt ékszerekkel, holmikkal, hogy egy darabból meg tudnám venni a falutokat Kérdező, templommal, községházával és veled együtt.

Mégis ilyen időben kirándulni egy thermonadrágban megyek, amit belehúzok a bakancsba, hogy ne tudjon kullancs alámászni. Póló, pulóver, vízhatlan dzseki és kész!

Nem tudom, hogy nálatok Csajágaröcsögén mit ír elő a dress code kiránduláshoz, de nálunk Salzburgban, ahol 45 éve élünk ez teljesen rendben van.

2023. febr. 20. 13:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!