Hogy mondjam el a barátomnak,hogy szégyenlek közösen bárhova menni a szüleivel,mert rettentő slamposak?
Figyelt kérdés
Mind a ketten, anyós és após jelölt is irodán dolgoztak, ennek ellenére úgy jelennek meg helyeken mint a szakadárok..csak lesek rajta. Anyósjelölt nagyon alacsony,és mégis földig érő szoknyát varrt magának,egy alkalomra, az apósom elment úgy fodrászhoz,hogy lyukas volt a zoknija. Amikor együtt kirándulni mentünk, akkor meg olyanok voltak mint a papagáj..minden volt rajtuk csak normális ruha nem..és ráadásul a tisztaság érzet sincsen minden rendben.Hogy adjam a mostani párom tudtára,hogy ne haragudj..de én nem akarom magam "ilyen emberekkel égetni?".Úgy érzem,én hiába öltözök ki csinosan, és teszem magam rendbe, ha ilyen embereket látnak mellettem,azt gondolják én is ilyenféle lehetek..és ez engem nagyon zavar..Ráadásul egyik sem idős 60 év körül vannak.2023. febr. 20. 09:28
21/72 A kérdező kommentje:
Akkor ennyiből,miért nem vonulsz végig az utcán koszos ruhában 1, kettő meg menj végig koszos+ lyukas zokniban..és meglátjuk,hogy mit fognak rólad másnap pusmogni az emberek...mert nem azt,hogy mennyire igényes, és tiszta vagy, az biztos..jaaa,és vegyél fel földig érő hosszú szoknyát, had legyél mellé slampos is! Gratula!
2023. febr. 20. 11:11
22/72 anonim válasza:
Ez életed félelme? hogy egy rakás idegen mit szól a rucidhoz? Őszintén sajnállak hogy a semmi köt le, és hogy ennyire felszínes, sekélyes liba vagy.
23/72 anonim válasza:
Minek mész velük bárhova? Nekem ez a fura. Menne a fene anyósomékkal még csak az kellene.
24/72 A kérdező kommentje:
Nem is megyek többet,ne aggódj. Ilyen emberek között nincsen keresnivalóm...a falu legalja..
2023. febr. 20. 11:15
25/72 anonim válasza:
Ezt a zokniproblémát még mindig nem értem de biztos csak nekem nehéz a felfogásom.
26/72 anonim válasza:
Néztél már tükörbe, kérdező, ha alja embert keresel?
27/72 NemFogodKitalálni válasza:
Húha, nálad aztán van a toronyban gond. Nem kicsi.
28/72 anonim válasza:
Na erről beszélek. Feltesz valaki egy kérdést és elkezdenek személyeskedni. Ez megy folyton itt szánalmas.
29/72 anonim válasza:
Az én anyósom eszméletlen kellemetlenül viselkedik éttermekben. Hangosan fikázza, látványosan turkálja az ételt, a pincérekkel lekezelő (nem néz rájuk, semmi kérem/köszönöm). Azért, hogy ne higgynek rólunk is rosszat, illetve, hogy embernek érezzék magukat a vendéglátósok, mi a férjemmel extrakedvesek vagyunk ilyenkor.
Hidd el, minden társaságban látszik, hogy nagyjából ki milyen. Nyugodtan járj el velük bárhova, ha érdekel mások véleménye, inkább legyél az a lány, aki "milyen kedves az egyszerűbb rokonokkal is és nem beképzelt". Előnyödre is fordíthatod ezt.
30/72 anonim válasza:
A kérdés maga a személyeskedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!