Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósoméknál van 13 macska,...

Az anyósoméknál van 13 macska, ivartalanítottak.Velük alszanak, és egész nap bent lehetnek,ha akarnak. Viszont, én és a párom pár hete külön költöztünk. Itt is azt akarják erőltetni,hogy már pedig normális dolog,hogy a macskával aludjak.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fent náluk a házban,.minden megvan engedve a macskáknak,ha lelopják a húst,úgy van jól,ha betojnak az ágy alá az sem gond..Ráadásul ha a párom felmegy hozzájuk,és lejön hozzám, folyton csupa macskaszőr a ruhája...Én olyan családból jöttem,ahol ivartalanítva volt a 2 kandúr, de csak simogatásra jöhettek be,mert volt külön kis "lakrész"biztosítva nekik a kazánházban. Jó meleg volt ott,puha kosárka, stb, de a házba hosszú távon nem jöhettek be.Viszont, az anyósom azt akarja rám tukmálni,hogy a macska a polcon is aludhasson,meg mindenhova felülhessen,lefekhessen a házban ahol akar. Én ezt nem tolerálom. Mondtam,hogy kutya is lesz később,ha meglesz csináltatva a kerítés..arra azt mondta,hogy csak akkor hozhatunk ( a saját házunkba, a kertünkbe) kutyát,ha el lesz hordva kutya iskolába a német juhász. Nem akarom megbántani,de hogy mondjam el neki,hogy ne szóljon bele az életünkbe? Neki is van egy háza,egy kertje ahol azt csinál amit akar, de fölöttünk ne pattogjon..Egyébként kert szomszédok vagyunk,egy földúton kell közlekednünk egymáshoz,mert egybe nyílnak a telkek.Ráadásul ők emeletes házban vannak,és tökéletesen rálátnak a mi házunkra a teraszról.
2023. febr. 17. 11:38
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
91%
Nem a macska téma itt a lényeg, hanem az hogy a fiatalok anyagi függésben vannak az anyóséktól. Ők segítenek az építkezésben és gondolom még pénzt is adtak a házra. Tehát a saját fiuk be kell hogy fogja a száját mert akkor ugrik a segítség az építkezésnél. Így a srác sosem fogja megmondani a magáét, főleg ha még pénzt is kaptak a szülőktől. A történetben a macska téma teljesen mellékes. Itt a "függés" a lényeg. Így mindig mindenbe bele fognak szólni. Ezért nem szabad anyagilag függő helyzetbe kerülni és főleg nem szabad ilyen közelre költözni (gondolom ez is a pénzhiány miatt volt).
2023. febr. 17. 14:58
 42/51 anonim ***** válasza:
82%
#41, így van. A macska-téma itt egy mellékes szál. (Mondom ezt úgy, hogy nálam is az ágyban döglenek - mind a kettő -, de mondjuk a húslopás és ágy alá szarás nem megengedett. Nem is csinálják.)
2023. febr. 17. 15:06
 43/51 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező a férjeddel kel egyetértened nem az anyósoddal.

Felmerült ez a kérdés még házasság előtt? Megegyeztetek róla? Akkor ahhoz tartsátok magatokat.

Az anyós közelségéről meg annyit hogy egy hülye sztereotípia.

Emberfüggő hogy ki hogy jön ki vele.

2023. febr. 17. 16:02
 44/51 anonim ***** válasza:
81%
Azzal is gond van aki ennyi állatot tart.
2023. febr. 17. 16:16
 45/51 anonim ***** válasza:
90%
Unalmas... legközelebb inkább delfineket tartson anyósod, egy tengervizes akvárium a kert végi diófa alatt sokkal izgalmasabban hangzik.
2023. febr. 17. 17:12
 46/51 Darius- ***** válasza:
95%
Koltozz el abbol a terrariumbol, hajra!
2023. febr. 17. 19:32
 47/51 anonim ***** válasza:
86%
Ez a vesszős kamuzós?
2023. febr. 17. 20:32
 48/51 anonim ***** válasza:
91%
Megmondom neki,hogy itt nem lesz macska a lakásban és a kutya az a mi területünkön lesz szóval ne szóljon már bele az életünkbe.Szeretem az állatokat én is,de az már nagyon durva,hogy ennyi macskával el együtt és mindent megenged nekik.A saját házában,kertedben ne az anyós legyen már a főnök.Ha megharagszik akkor így járt.
2023. febr. 17. 22:20
 49/51 anonim ***** válasza:
65%
Ez vmi macskaellenes kamu lázítás. Megértem, ha nem vagy oda a macskákért, én meg a kisgyerekektől undorodok, de nem kezdek el lázítgatni ellenük.
2023. febr. 18. 00:07
 50/51 A kérdező kommentje:
Utolsó. Ha brom vagy,és egy egyszerű, szimpla kérdést "lázításnak veszel"..arról én nem tehetek. Jajj, Uram..meg ne kövezz,mert fel mertem tenni egy ilyen kérdést. Neked is olyan anyóst kívánok, aki szőrösebb a macskaszőrtől,mint maguk a macskák. Jaa,és ha megjött a havid,ne rajtam vezesd le a dühöd, köszi!
2023. febr. 18. 12:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!