Az anyósoméknál van 13 macska, ivartalanítottak.Velük alszanak, és egész nap bent lehetnek,ha akarnak. Viszont, én és a párom pár hete külön költöztünk. Itt is azt akarják erőltetni,hogy már pedig normális dolog,hogy a macskával aludjak.Mit tegyek?
De most csak én nem értem, hogy mi közük nekik ahhoz, hogy te a saját házadban a te saját macskáddal alszol-e?
És ha ők olyan idióták, hogy ebbe mégis beleszólnak, akkor te miért foglalkozol egyáltalán velük?
Kamunak tűnik ez a sztori...
Mondjuk ha kozos a kert, a kutyatartasba beleszolhat...
Es ha nektek arra kell kutya, hogy csak ugy a kertben legyen, akkor jobb lenne nem nemetjuhaszban gondolkozni,mert nagyon meg fogod banni. Munkakutya, nem biodiszlet.
A kutyasuliban is igaza van. A tobbiben nem.
Dehat egyetek meg, amit foztetek. Soha a budos eletben nem laknek anyoseknal vagy a szomszedjukban vagy mittudomen mar hogy eltek, zavaros az egesz.
Na most álljunk meg!
15/29 "nincs humorom a macskákkal egy matracon fetrengeni a TV előtt,úgy hogy odanyomja a seggét az orromba valamelyik szőrmók. Talán ezért is nem veszik őket komolyan a faluban,mert ilyen emberektől a normálisabbak mind megcsömörlenek. Nem véletlen,hogy a párom sem megy fel,amikor teheti."
ITT még a pasika is rühelli a macskás közeget.
AZTÁN 24/29-ben már "Mert a párom szintén abban nőtt fel,hogy együtt aludt a macskákkal. Neki az szinte természetes, és az nem tetszik,amit én mondok. Jó,persze bólogat rá,hogy úgy lesz, amit én mondok..de ahogy ismerem,egyet fog nyávogni a macska, már engedi is be."
KAMUUUUUUUUUUUUUU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!