Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósoméknál van 13 macska,...

Az anyósoméknál van 13 macska, ivartalanítottak.Velük alszanak, és egész nap bent lehetnek,ha akarnak. Viszont, én és a párom pár hete külön költöztünk. Itt is azt akarják erőltetni,hogy már pedig normális dolog,hogy a macskával aludjak.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fent náluk a házban,.minden megvan engedve a macskáknak,ha lelopják a húst,úgy van jól,ha betojnak az ágy alá az sem gond..Ráadásul ha a párom felmegy hozzájuk,és lejön hozzám, folyton csupa macskaszőr a ruhája...Én olyan családból jöttem,ahol ivartalanítva volt a 2 kandúr, de csak simogatásra jöhettek be,mert volt külön kis "lakrész"biztosítva nekik a kazánházban. Jó meleg volt ott,puha kosárka, stb, de a házba hosszú távon nem jöhettek be.Viszont, az anyósom azt akarja rám tukmálni,hogy a macska a polcon is aludhasson,meg mindenhova felülhessen,lefekhessen a házban ahol akar. Én ezt nem tolerálom. Mondtam,hogy kutya is lesz később,ha meglesz csináltatva a kerítés..arra azt mondta,hogy csak akkor hozhatunk ( a saját házunkba, a kertünkbe) kutyát,ha el lesz hordva kutya iskolába a német juhász. Nem akarom megbántani,de hogy mondjam el neki,hogy ne szóljon bele az életünkbe? Neki is van egy háza,egy kertje ahol azt csinál amit akar, de fölöttünk ne pattogjon..Egyébként kert szomszédok vagyunk,egy földúton kell közlekednünk egymáshoz,mert egybe nyílnak a telkek.Ráadásul ők emeletes házban vannak,és tökéletesen rálátnak a mi házunkra a teraszról.
2023. febr. 17. 11:38
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Ház felújítás van. És sok dologhoz a párom nem akart mesterembert hívni,mert mi is meg tudjuk csinálni.Mármint a család.
2023. febr. 17. 12:12
 22/51 anonim ***** válasza:
87%
Ez esetben viszont valóban fel kell venned a kesztyűt. A párod miért nem teszi helyre amúgy a saját szüleit? Azon túl, hogy ő ugye megszokta, őt nem zavarja a macska, de tudja, hogy téged igen...? Neki kéne ezt lezongorázni anyukával. Ha viszont nem tud tököt növeszteni, akkor neked kell.
2023. febr. 17. 12:14
 23/51 anonim ***** válasza:
91%
"Anyuka, értse meg, hogy a macska nem fog a házban lakni. Ha unoka lesz, nem lehet a házban semmilyen állat."
2023. febr. 17. 12:16
 24/51 A kérdező kommentje:
Mert a párom szintén abban nőtt fel,hogy együtt aludt a macskákkal. Neki az szinte természetes, és az nem tetszik,amit én mondok. Jó,persze bólogat rá,hogy úgy lesz, amit én mondok..de ahogy ismerem,egyet fog nyávogni a macska, már engedi is be.
2023. febr. 17. 12:18
 25/51 anonim ***** válasza:
90%
Pedig veled kéne egyet értsen, a ti közös házatok, nem anyukával. Veled. Ha megbeszéltük, hogy nem jön be, akkor ne engedje be. Jaj szegény cica. Akkor lakjon anyuval, simizzék a cicákat az ágyban.
2023. febr. 17. 12:24
 26/51 anonim ***** válasza:
43%
Az mióta különköltözés, hogy a pasi gyerekszobájában laktok az emeleten?
2023. febr. 17. 12:33
 27/51 anonim ***** válasza:
84%
Egy dolgot mindenki jegyezzen meg, aki lakásvásárlás előtt van. Rokontól csak olyan távolságba veszünk házat, hogy ne tudjon pizsamába átbattyogni. Se szülő, se anyós, se testvér, senki. Gondolj bele, most ebbe szól bele, utána ha nő a gyerek a nevelésbe, stb. Valamibe mindig. Majd ha sír a gyerek átmegy visz neki pálinkás kenyeret, mert régen azt adtak? Vagy átmegy megveri? (Mondjuk tőlem már akkor haza nem menne, hanem vinnék.) Nem szabad. Bármilyen jó is a kapcsolat. Párod meg gyáva, vissza lehet szólni, meg el lehet küldeni melegebb éghajlatra szépen.
2023. febr. 17. 12:38
 28/51 anonim ***** válasza:
86%

De most csak én nem értem, hogy mi közük nekik ahhoz, hogy te a saját házadban a te saját macskáddal alszol-e?

És ha ők olyan idióták, hogy ebbe mégis beleszólnak, akkor te miért foglalkozol egyáltalán velük?

Kamunak tűnik ez a sztori...

2023. febr. 17. 12:43
 29/51 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk ha kozos a kert, a kutyatartasba beleszolhat...

Es ha nektek arra kell kutya, hogy csak ugy a kertben legyen, akkor jobb lenne nem nemetjuhaszban gondolkozni,mert nagyon meg fogod banni. Munkakutya, nem biodiszlet.

A kutyasuliban is igaza van. A tobbiben nem.

Dehat egyetek meg, amit foztetek. Soha a budos eletben nem laknek anyoseknal vagy a szomszedjukban vagy mittudomen mar hogy eltek, zavaros az egesz.

2023. febr. 17. 12:50
 30/51 anonim ***** válasza:
78%

Na most álljunk meg!

15/29 "nincs humorom a macskákkal egy matracon fetrengeni a TV előtt,úgy hogy odanyomja a seggét az orromba valamelyik szőrmók. Talán ezért is nem veszik őket komolyan a faluban,mert ilyen emberektől a normálisabbak mind megcsömörlenek. Nem véletlen,hogy a párom sem megy fel,amikor teheti."

ITT még a pasika is rühelli a macskás közeget.

AZTÁN 24/29-ben már "Mert a párom szintén abban nőtt fel,hogy együtt aludt a macskákkal. Neki az szinte természetes, és az nem tetszik,amit én mondok. Jó,persze bólogat rá,hogy úgy lesz, amit én mondok..de ahogy ismerem,egyet fog nyávogni a macska, már engedi is be."

KAMUUUUUUUUUUUUUU

2023. febr. 17. 12:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!