Az anyósoméknál van 13 macska, ivartalanítottak.Velük alszanak, és egész nap bent lehetnek,ha akarnak. Viszont, én és a párom pár hete külön költöztünk. Itt is azt akarják erőltetni,hogy már pedig normális dolog,hogy a macskával aludjak.Mit tegyek?
Anyósod az ő házában azt csinál a macskákkal, amit akar, neked nincs beleszólásod.
Te/ti a ti házatokban azt csináltok a macskáitokkal, amit akarsz/akartok.
Nem tudom értelmezni a "tukmál" szót azzal kapcsolatban, amit írsz - baszogat vele, hogy miért nem mehet fel nálatok a macska a polcra/ágyba, vagy mi? Mondd meg neki, hogy a mi szabályaink szerint élünk a macskákkal, és ha legközelebb szóba hozza, mondd, hogy nem akarsz erről beszélni, téma lezárva, és ha nem hagyja abba akkor menj haza.
Ha zavar férjed ruháján a macskaszőr legyen anyósodék előszobájában egy pulóvere, amit felvesz, amikor odamegy és levesz, amikor eljön, de nem tudom értelmezni ezt a "feljárkál" dolgot, külön laktok, nem kell mindennap átmenni (ezt vele beszéld meg), nekik sem kell mindennap átmenniük. Ezeket a határokat ilyen közel lakás esetén férjeddel kettesben beszéljétek meg sürgősen és ahhoz tartsátok magatokat, azt kommunikáljátok feléjük, mert ez egyre rosszabb lesz, hogy mibe gondol még beleszólni.
A kutyaiskolával egyébként igaza van anyósodnak, illetve németjuhászt csak akkor vegyetek, ha lesz időtök foglalkozni vele (suli, séták, feladatok stb.), mert nem az a típusú fajta, amelyik elheverészik napszámra a kertben egyedül.
"Itt is azt akarják erőltetni,hogy már pedig normális dolog,hogy a macskával aludjak."
Aztán ezt hogy kell elképzelni?
"Micsoda dolog, hogy nem alszol a macskával Jolán? Meg ne tudjam még egyszer, mert kukoricára térdepeltetlek a sarokba?"
És te engedelmesen nyalábolod a macskát és viszed este az ágyba?
Szomorú, hogy már a kamuk is egyre silányabbak!
Most kell meghúzni a határokat.
Igenis mond meg hogy a te házadba nem jön macska. Ennyi.
Most mindenben megkell húzni a határt. Ezt 2 év múlva nem tudod megtenni.
Kit érdekel ha megsértődik? Majd megbékül.
Mond meg neki, hogy Manci néni ide nem jöhet be a macska. Ez az én házam itt az van amit én akarok.
A kutya meg nem magára tartozik.
Most ne légy gyenge. Ne a párod mögé bújj ha ez neked fontos. Állj ki.
Hát először is fúj.
Másodszorra, ahogy 18 írta, most kell meghúzni a határokat. Majd ha gyereketek lesz, berak a kiságyba is cicákat, mert a gyereknek is annyira cukika lesz, ahogy a cicuk ránéznek? Hát egy nagy lófszt.
Mit kell segítsenek nektek? Az idősek segítenek nektek? Nincs kezetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!