Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan mondjam meg anyósomnak...

Hogyan mondjam meg anyósomnak hogy ne pazaroljon?

Figyelt kérdés
Anyósom kb havonta 1 hetet jön hozzánk, mivel messze lakunk, így tud unokázni. Szokott is segíteni és ezért nagyon hálas vagyok, de anyagilag nehezen bírjuk. Mikor jön, mindent kimos, qkkor is, ha pár napja mostam ki. De ilyen függönyok, pledek, kis szőnyegek szintjén mindent is kimos nagy másfél óráson. Minden nap főzni akar 2-3 fogást, holott mindig ránkromlik, mert egyszerűen nem tudunk ennyit megenni. A gyerek még csak baba, férjem kapja a munkahelyén a kaját ingyen és ő nem szeret vinni. Este már sokszor nem is szeret sokat enni. De persze főzni kell minden nap amihez természetesen nekem kell elmenni a boltba. Anyósom imád takarítani és hálás is vagyok neki de gatyám rámegy a tisztítószerekre, amikor itt van, heti 3 teli sanytol fogy el! Szeretem és hálás is vagyok a segítségért de pénzügyi tekintetben ez már egyre rosszabb, hogy jelezhetném ezt nrki hogy ne sertődés legyen a vége?

2023. febr. 1. 12:25
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
78%

Anyuka gyakorlatilag keresztbefossa mit akarsz a saját házadban, saját családoddal, erre te felteszed a kerdést, hogy hogyan lehetne rávenni, hogy be fogyasszon annyi sanytolt 😂

Vegyél neki ecetet az olcsóbb.

2023. febr. 3. 23:47
 32/32 Bereczk Jénos válasza:
0%

A feleségem ma már anyós (főállásban!)!!!!!! 70 év tapasztalata szorult belé, ha krumpli kell, akkor annyi, hogy az unokáknak is jusson!!!!!

Ha megkérdezem, hány vezért ismer, már azt is úgy kezdi: FELMOS, Álmos, Előd Ond, Kund, Tass,Huba, Töhötöm,(inkább Tehetem??)

Nehéz dolog!!!!! Karbantartó voltam egy iskolában, ahol 9 képesítés nélküli, egy szaktanár és két tanító volt!

Egyik nap ilyen dicsekedési hullám volt, az én férgem orvos,....... az én férjem megígérte, hogy megváltozik! Nagy csend lett, majd az egyik: János

a maga felesége megígérte, hogy megváltozik? Persze, hogyne, hát mindenki változik, Ő is megígérte! Síri csend!!! János és megváltozott?

Hát persze, ha már egyszer megígérte, be is tartotta, természetesen

megváltozott!!!!! Síri csend, hozzátettem - de nem javára!!!!!

2024. febr. 24. 07:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!