Hogyan mondjam meg anyósomnak hogy ne pazaroljon?
Anyuka gyakorlatilag keresztbefossa mit akarsz a saját házadban, saját családoddal, erre te felteszed a kerdést, hogy hogyan lehetne rávenni, hogy be fogyasszon annyi sanytolt 😂
Vegyél neki ecetet az olcsóbb.
A feleségem ma már anyós (főállásban!)!!!!!! 70 év tapasztalata szorult belé, ha krumpli kell, akkor annyi, hogy az unokáknak is jusson!!!!!
Ha megkérdezem, hány vezért ismer, már azt is úgy kezdi: FELMOS, Álmos, Előd Ond, Kund, Tass,Huba, Töhötöm,(inkább Tehetem??)
Nehéz dolog!!!!! Karbantartó voltam egy iskolában, ahol 9 képesítés nélküli, egy szaktanár és két tanító volt!
Egyik nap ilyen dicsekedési hullám volt, az én férgem orvos,....... az én férjem megígérte, hogy megváltozik! Nagy csend lett, majd az egyik: János
a maga felesége megígérte, hogy megváltozik? Persze, hogyne, hát mindenki változik, Ő is megígérte! Síri csend!!! János és megváltozott?
Hát persze, ha már egyszer megígérte, be is tartotta, természetesen
megváltozott!!!!! Síri csend, hozzátettem - de nem javára!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!