Anyósom kb havonta 1 hetet jön hozzánk, mivel messze lakunk, így tud unokázni. Szokott is segíteni és ezért nagyon hálas vagyok, de anyagilag nehezen bírjuk. Mikor jön, mindent kimos, qkkor is, ha pár napja mostam ki. De ilyen függönyok, pledek, kis szőnyegek szintjén mindent is kimos nagy másfél óráson. Minden nap főzni akar 2-3 fogást, holott mindig ránkromlik, mert egyszerűen nem tudunk ennyit megenni. A gyerek még csak baba, férjem kapja a munkahelyén a kaját ingyen és ő nem szeret vinni. Este már sokszor nem is szeret sokat enni. De persze főzni kell minden nap amihez természetesen nekem kell elmenni a boltba. Anyósom imád takarítani és hálás is vagyok neki de gatyám rámegy a tisztítószerekre, amikor itt van, heti 3 teli sanytol fogy el! Szeretem és hálás is vagyok a segítségért de pénzügyi tekintetben ez már egyre rosszabb, hogy jelezhetném ezt nrki hogy ne sertődés legyen a vége?
A férjed persze nem hajlandó beszélni az anyjával, ugye?
2023. febr. 1. 15:15
22/32 anonim válasza:
Azt írod, hogy nagyon hálás vagy a segétségéért.
Ez most hogy segítség? Pazarol, feltúrja az otthonod, az unokaval meg nem is foglalkozik.
Takarítanám el onnan a francba.
Irányításmániás fontoskodó hülye ez, nem segítség.
2023. febr. 1. 15:21
23/32 anonim válasza:
Mi az a sanyi?
2023. febr. 1. 15:23
24/32 A kérdező kommentje:
De hálasak vagyunk, mert pl vigyáz is a babara, ha mennünk kell valahova. Most van hivatalos ügyünk is amit intéztünk, meg voltam pl szülés utáni több vizsgálaton, mert terhességi cukorbetegsegem lett, járnom kell diabetológiára is, ilyenkor nem kell vinnem a babát, meg simán altatja, meg is eteti, foglalkozik vele. Mondjuk amikor elalszik, akkor tuti elkezd valamit takarítani 😬
2023. febr. 1. 15:30
25/32 anonim válasza:
Hívná a rossz franc se, nemtudom minek kell behódolni neki. Anyuka, álljon le, nem segít ezzel, hanem visszavet. A szándékot köszönjük. Ha megint prbálkozik, erélyesebben mondani, utána nem hívni. Mi olyan nehéz ezen?
2023. febr. 1. 15:32
26/32 anonim válasza:
Én már ott lergadtam, hogy havonta egy hetet ott héderel...
2023. febr. 1. 16:29
27/32 anonim válasza:
Lássuk be, a kérdező kb. így nem is kell takarítson. Az anyós havi 1x 1 hétig teljes nagytakarítást csinál, emellett a kérdezőnek alig marad annyi dolga, hogy a köztes időben felseper, felmos néha.
Neki az kéne, hogy anyós ugyanúgy töltse be a házicseléd/dada szerepet, de ennyire ne vigye túlzásba.
2023. febr. 1. 16:43
28/32 anonim válasza:
Akkor is rá lehet szólni hogy álljon le.
2023. febr. 1. 22:48
29/32 anonim válasza:
Kizárt, hogy engedném ilyen sűrűn... felejtős, és ÉN lennék az, aki megmondaná, nem várnék a fiára, aki vagy igen vagy nem.
Megsértődik rám, bocs, nem érdekel.
2023. febr. 2. 11:53
30/32 anonim válasza:
Eleve nem hivnam még havonta unokazni. Ha jön, akkor minek takarít? Foglalkozzon Az unokájával és ne a takarítással! Ezt miért nem lehet neki megmondani?
Pláne minden nap főz több fogást és a végén a kukában végzi ilyen árak mellett... Jó fizetesetek lehet!
Mivel minden hónapban írom mire mennyit költöttünk épp tegnap számoltam ki, hogy januárban kajara, tisztítószerre, stbre 52685 forint ment el.
Mondjuk nekünk spórolni kell.
A te házad! Nehogy már te érezd magad szarul, ha ott van és ő dirigaljon neked!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!