Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért ennyire fontos a baba neme?

Miért ennyire fontos a baba neme?

Figyelt kérdés

Sose értettem, ez általában anyós és meny közötti vita szokott ez lenni. De előfordul persze az is hogy a meny anyukája mondja. De már hallottam olyan esetről is ahol a nagyszülők egyike, nem fogadta el az unokát, csak mert az nem olyan nemű lett, mint amilyet várt.

Szóval nem értem az egészet.

2023. jan. 22. 23:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%
Hat nálunk az én esetemben mindenki is fiút várt :D az apukám , nagyszüleim , nővérem . Aztán lány lettem. Azt a csalódást sokáig hallgattam vissza. Meg egy baki is volt és az első ultrahang alapján elvileg fiú lettem volna :)) a vicc, hogy én is annak szántam magam, egyedül anyukám akart kislányt . Miután megszülettem, végig fiús voltam, oviban stb , az ovoneni is aggódott értem kb, mert legoztam a fiukkal, verekedtem, fociztam . Ovi utolsó évében én magam is észre vettem, hogy én bizony lány vagyok, és onnantól nem volt gond. Majd tökéletes lány lettem :) Azért szerettem vetekedni, de megjártam a magam útját , volegenyem van és egy baba is útban 🤗 Szóval semmi sem számít, engem is elfogadtak, végül elvileg olyan színfolt lettem, amit a család hianyolna, ha nem lenne, de igen , mindenki egy fiút várt . Azért remelem, nekem most fiam lesz ( apukám örömére ) , de legyen akármi is , ott a szeretet és mindenképp elfogadjuk 🥰
2023. jan. 23. 01:56
 12/17 anonim ***** válasza:
36%
Azért, mert mindenki vágyik x nemű gyerekre. Amikről elképzeli valaki, hogy anya/apa/nagyszulo/testvér lesz, mindig adott nemű gyereket képzeli el. Majd a lányommal mehetünk vasarolni, majd a fiammal horgaszhatunk, majd a fiú unokammal építünk egy kerti házat, majd a lány unokáját megtanitom horgolni, majd az öcsémmel focizik, majd a hugommal babátok, stb. Mindenki elkepzeli a jövőt a gyerekkel. Más kérdés, hogy pár kivételtől eltekintve mindenki idővel elfogadja, hogy mégsem olyan nemű lett, mint amit elképzelt
2023. jan. 23. 07:04
 13/17 anonim ***** válasza:
26%
150 évig török megszállás volt (muzulmán) szerinted akkor honnan a szokás?
2023. jan. 23. 07:09
 14/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem lenne vita, mertha bárki ilyen marhaságon nekiállna hisztizni, addig látná a gyerekemet ;)
2023. jan. 23. 07:31
 15/17 anonim ***** válasza:
89%

6-os, hány beteg gyereket neveltél fel, vagy gondoztál a megfelelő intézményben?

Ja, egyet sem, csak bűntudatot akaersz kelteni.

Ha beteg lenne a gyerek igen "menne a kukába" ;) - hogy a te szava járásoddal éljek

2023. jan. 23. 07:33
 16/17 anonim ***** válasza:
95%

"ez általában anyós és meny közötti vita szokott ez lenni"

Mit lehet ezen vitatkozni?

Megszületik, olyan nemű lesz, ahogyan a sors hozza. Akár tetszik anyósnak, menynek, kiskutya fülének, akár nem tetszik.

Ja, ismeretségi körömben (rokonság, barátok, munkatársak) MINDENKI úgy vélekedik, hogy mindegy milyen nemű, csak egészséges legyen. Lehet, hogy te mozogsz debil körökben?

2023. jan. 23. 11:11
 17/17 anonim ***** válasza:
16%
"És mi lesz a neme? Fiú vagy abortusz?"
2023. jan. 24. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!