Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Fontos, hogy anyós/após...

Fontos, hogy anyós/após kedveljen?

Figyelt kérdés
2020. dec. 16. 16:53
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
76%
Nem.
2020. dec. 16. 16:57
 2/28 anonim ***** válasza:
61%
Nem 😄
2020. dec. 16. 17:07
 3/28 anonim válasza:
70%
Nem fontos, de ez tőlük is függ. Ha nem vagy nekik szimpatikus akármit teszel sose fognak kedvelni🤣
2020. dec. 16. 17:09
 4/28 anonim ***** válasza:
82%

Nekem fontos, mert mindig mindenkivel úgy bánok ahogy szeretném hogy velem bánjanak. Rosszul esne ha tényleg mindent beleadok és kedves vagyok, ők pedig gonoszkodnak. Végül is ugyanazt az embert szeretjük, aki nekik a fiuk, nekem pedig a párom, ez már alapvetően összeköt minket. Mindannyian annak az embernek szeretnénk jót aki összeköt, tehát a céljaink közösek, semmi értelme marni egymást.

Mondjuk ehhez mindkét fél részéről kell némi intelligencia.

2020. dec. 16. 17:18
 5/28 anonim ***** válasza:
43%
Minek az???! Sajnos semmire sem érdekel engem, hogy ők mit gondolnak rólam
2020. dec. 16. 17:21
 6/28 anonim ***** válasza:
77%
Igen. Nekem fontos, mert a férjem szülei, a gyerekünk nagyszülei, és miattuk szükségesnek tartom a jó kapcsolatot.
2020. dec. 16. 17:26
 7/28 anonim ***** válasza:
76%

Nekem egy ideig fontos volt, hogy az anyósjelöltem kedveljen, mert tudtam, hogy ez a páromnak is fontos. Mindig próbáltam a kedvében járni, de aztán rájöttem, hogy lehetetlen. A szemében én voltam a csúnya, gonosz, "mostohabarátnő", aki el fogja vinni tőle az egyszem akkor még otthon lakó fiacskáját, és akkor vele "jajj, mi fog történni"...

Szóval váltottam, már nem akartam megfelelni sem neki, sem a pasimnak, anyóst egyszer és mindenkorra leállítottam, és nem nyeltem le neki többé semmit. Két évig nem beszéltem vele, azóta a szemében megszépültek a dolgok, nem cseszeget, én meg nem hánytorgatok fel semmit. Így már egészen jóban vagyunk.

Apósnál igazából sosem érdekelt mennyire kedvel, mert 12 éves volt a fia amikor elváltak a szülők, és sosem volt ott neki apaként úgy igazán. Mivel nem túl erős köztük a kapocs, így nekem sem volt kifejezetten fontos, hogy após elfogadjon, de megtette.

2020. dec. 16. 17:32
 8/28 anonim ***** válasza:
48%

Ha valakinek nem fontos, miért kell lepontozni?

Szerintetek mindenhol olyan tökéletes a kapcsolat?

Nyilván nem véletlen, hogy egyesek számára nem fontos...

2020. dec. 16. 17:47
 9/28 anonim ***** válasza:
72%
Igen fontos, mert ha nem kedvel az anyós vagy após megcsinálhatják közöttetek a problémát.
2020. dec. 16. 17:54
 10/28 anonim ***** válasza:
68%
Nem, de megkönnyíti az életet.
2020. dec. 16. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!