Fontos, hogy anyós/após kedveljen?
Szerintem ez sokmindenntől függ.
Én képtelen vagyok beleállni a konfliktusokba, nem tudom normálisan megvédeni magam, vagy kiállni magamért. Mivel a férjem is inkább konfliktuskerülő, nálunk fontos, hogy mindkét oldalon jó legyen a kapcsolat, mert egy rosszban mindketten szenvednénk, és rendezni a személyiségünk miatt nagyon nehéz lenne.
Sógorom viszont bárkivel szemben képes felvállalni magát, neki tök mindegy, milyen ember a másik, ő pont tojik bele. Ha valaki szimpi neki, azzal kedves, a többiekkel meg egyáltalán nem fogalkozik, így őt nem zavarja, hogy borzalmas a viszonya a felesége szüleivel. Egyszerűen nem foglalkozik vele, hogy utálják őt. Én viszont erre képtelen vagyok, én belepusztulok, amikor valaki utál.
Fontos!
Aki nem hiszi, az majd az első komolyabb problémánál a párjával megtapasztalja, hogy mennyire fontos...lett volna.
Attòl függ
Ha férfi van meletted nem várja el h szeresd kényeztesd a csalàdját
Ilyen férfi mellett is szabad nö vagy
Ha anyuci apuci kisfia van melletted akkor alkalmazkodnod kell anyòshoz apòshoz,mert ha jò neked ha nem te leszel a szar ha valamihez nincd kedved vagy bármit màsképp látsz mint a csalàdja
Van anyòs aki tiszteli a menyéz,vejét van amelyik irányitja.
Nem kell lábatcsòkolni nekik h szeressenek,egy kapcsolat nem ezen alapul.
Jò az ha jò a viszony de ez neked nem probléma és neked is igy felel meg
de ha csak azért csinálsz mindent h megfelelj a csalàdjànak akkor nagyon nem jòl csinálod,akkor ne szeressenek,ennyi
Én voltam mindegyik cipöben,és többet nem fogok tenni azért h valaki "szeressen" mint amit én lennék hajlandò,a megalkùvások,h nem szòlsz semmit miatt...
Inkàbb ne szeressenek és ne csak akkor ha megfelelek az elvàràsaiknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!