Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Fontos, hogy anyós/após...

Fontos, hogy anyós/após kedveljen?

Figyelt kérdés
2020. dec. 16. 16:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%
Fontos, mert mégis csak a házastársad szülei, így az ő családjuk részévé is válsz. De sajnos vannak akikkel nem lehet kijönni, akárhogy harcolsz érte, az ilyeneket el kell engedni.
2020. dec. 16. 18:33
 12/28 anonim ***** válasza:
71%
Nem árt
2020. dec. 16. 19:57
 13/28 anonim ***** válasza:
70%
Nekem fontos, hogy amennyire lehet, működőképes kapcsolatunk legyen. Az unoka és a férjem miatt. Meg azért, mert nem árt senkinek.
2020. dec. 16. 19:59
 14/28 anonim ***** válasza:
67%
Nem mondanám elengedhetetlenül fontosnak, de sok stressztől megkíméli magát az egész családod, ha normális viszonyban vagytok.
2020. dec. 16. 20:09
 15/28 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem ez sokmindenntől függ.

Én képtelen vagyok beleállni a konfliktusokba, nem tudom normálisan megvédeni magam, vagy kiállni magamért. Mivel a férjem is inkább konfliktuskerülő, nálunk fontos, hogy mindkét oldalon jó legyen a kapcsolat, mert egy rosszban mindketten szenvednénk, és rendezni a személyiségünk miatt nagyon nehéz lenne.

Sógorom viszont bárkivel szemben képes felvállalni magát, neki tök mindegy, milyen ember a másik, ő pont tojik bele. Ha valaki szimpi neki, azzal kedves, a többiekkel meg egyáltalán nem fogalkozik, így őt nem zavarja, hogy borzalmas a viszonya a felesége szüleivel. Egyszerűen nem foglalkozik vele, hogy utálják őt. Én viszont erre képtelen vagyok, én belepusztulok, amikor valaki utál.

2020. dec. 16. 20:18
 16/28 anonim ***** válasza:
64%
Nem fontos,de jó.
2020. dec. 16. 20:54
 17/28 anonim ***** válasza:
73%
Én szerettem volna ha szeretnek engem ahogy én akartam őket szeretni. De én is a gonosz rohadék szerepbe lettem skatulyázva aki kiszakítja a fiú gyermeket az anyai, a családi befolyásból. Ráadásul egyátalán nem illettem volna bele sehogy a képbe, mert szöges ellentéte az én gondolkodásom az övéknek és emiatt is folyton kaptam. Szóval ugrott az az elképzelésem, vágyam, hogy a férjem családja majd a második családom lesz. S az az érdekes, hogy az első percben kb. megéreztem a vesztem. Valamilyen negatívságot éreztem náluk, ahogy beléptem. Ridegség... S jól megéreztem.
2020. dec. 16. 22:20
 18/28 anonim ***** válasza:
79%

Fontos!

Aki nem hiszi, az majd az első komolyabb problémánál a párjával megtapasztalja, hogy mennyire fontos...lett volna.

2020. dec. 16. 22:23
 19/28 anonim ***** válasza:
87%
Jó lett volna. Anyósommal nincs gond, de apósom új feleségével nem lehet jól kijönni, így apósommal sem túl jó a kapcsolatunk. A nem lehet túl jól kijönni azt jelenti, hogy addig szekál, bunkózik, kioktat, míg jobbnak látod nem találkozni vele. Van egy saját képzeletbeli illemkönyve is, amit csak ő ismer és rá nem vonatkoznak ezek a szabályok. A gyerekeimet sajnálom csak a nagypapa miatt.
2020. dec. 16. 23:35
 20/28 anonim ***** válasza:
50%

Attòl függ

Ha férfi van meletted nem várja el h szeresd kényeztesd a csalàdját

Ilyen férfi mellett is szabad nö vagy

Ha anyuci apuci kisfia van melletted akkor alkalmazkodnod kell anyòshoz apòshoz,mert ha jò neked ha nem te leszel a szar ha valamihez nincd kedved vagy bármit màsképp látsz mint a csalàdja

Van anyòs aki tiszteli a menyéz,vejét van amelyik irányitja.

Nem kell lábatcsòkolni nekik h szeressenek,egy kapcsolat nem ezen alapul.

Jò az ha jò a viszony de ez neked nem probléma és neked is igy felel meg

de ha csak azért csinálsz mindent h megfelelj a csalàdjànak akkor nagyon nem jòl csinálod,akkor ne szeressenek,ennyi

Én voltam mindegyik cipöben,és többet nem fogok tenni azért h valaki "szeressen" mint amit én lennék hajlandò,a megalkùvások,h nem szòlsz semmit miatt...

Inkàbb ne szeressenek és ne csak akkor ha megfelelek az elvàràsaiknak

2020. dec. 17. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!