Fontos, hogy anyós/após kedveljen?
Nekem azért fontos, mert szeretem a férjemet, és neki jól esik (meg egyszerübb is neki), ha az anyja és a felesége jóban van.
A gyerekeink miatt is fontos, hogy azt lássák, hogy jól kijön anya a másik nagymamával is, ha nincs veszekedés bromságokon stb.
Szerencséd van utolsó
Sajnos nekem nagyon nehéz a férjem családjàval☹️
Semmit sem tisztelnek,felnott emberek révén magám életünk nincs.
Bármikor betoppannak kérdezés nélkül,elvárják h kilegyenek szolgálva.
A baj inkább az hogy nagyon középpontú emberek és ha valami nem róluk szól rosszul vannak.
Apósom az unokával nem foglalkozik,átjön tévét nézni,arra nem képes mikor a gyerek megkéri menjen fel a szobába vele jàtszani felmenjen.
Bekamuzza h fáj a háta fáj a kisujja...
Anyósomra ha nem figyelsz turkál a cuccok között mert rosszul van ha valamit nem tud.
Azt a hibát követtem el amit te.A jó kapcsolat érdekében próbáltam kedves udvarias lenni hiszen a férjem szülei.De 10 év elteltével gyomorgörcsöm van tőlük,ha a házamban nemet mondok valamire támadnak,visszaszólnak.
Remelem te megkapod a tiszteletet,és elfogadnak olyannak amilyen vagy.
Tisztelik h felnottek vagytok és van saját életetek.
Bárcsak nekem lenne😞
Nem... Sajnos arról nem én döntök, hogy ki kedvel és ki nem. Ha valamiért nem vagyok valakinek szimpatikus, akkor a fejem tetejére állhatok, sem fog szeretni.
Az viszont, aki unszimpátia miatt aláássa a kapcsolatomat a gyerekével - az exem anyja így tett - már megvetendő.
22: sajnálom, ez nem sok jót ígér. Nem lehet így élni.
A kérdésre: Fontos, de ez több szereplős játék. Én szerettem volna jóban lenni anyósékkal. Nem ismerhettem a nagymamáimat, ez nekem fájó pont, így a gyerekek miatt is fontos lett volna a jó viszony, amin igyekeztem. De nem igazán szerettük egymást, mert ő csak magát szereti, hihetetlenül önző és gonosz. A férjemet is kihasználja. Mindig éreztem, hogy elégedetlen velem, de azt hittem, elég a fiát szeretnem. Hát nem. Eltelt 20 év, és csak szétszekált minket. A férjem azóta kézi vezérlés alatt szolgálja az anyósom és a sógorom érdekeit, a gyerekeire is tesz. "Szép" válásnak nézünk elébe.
A gyerekeimet semmiért nem adnám, de nagyon bánom ezt az egészet. Én szerettem volna egy korrekt, normális anyóst és kapcsolatot. Apósom kedvelt, de őt is manipulálták.
Nem tudom a receptet, de fontos a megérzésekre hallgatni. Amikor először találkoztam anyósommal, már akkor fura volt, hogy csak a másik fiáról mesél nekem.
Fontos hogy kedveljenek,de!Nem minden áron
ne azért kedveljenek mert irányitható vagy,manipulálható vagy
hanem fogadjanak el téged is minden hibáddal együtt...
És ne csak várják a tiszteletet hanem adják meg neked is!
Kezeljenek felnőtt nőként,kezeljenek titeket felnőtt emberként,családként.
Ahol ezek hiányoznak ott a szülőknek való folyamatos megfelelési kényszer megteszi a hatását.Sok sok év múlva roppansz abba bele hogy megakarsz felelni hogy kedveljenek,már nem magadat adod hanem egy szerepet amit ők szerethetnek.
Ha elfogadnak a családban szeretettel becsülettel ott jó kapcsolat alakulhat ki.Mérgező,mártír anyós apósnál képtelenség megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!