Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Fontos, hogy anyós/após...

Fontos, hogy anyós/após kedveljen?

Figyelt kérdés
2020. dec. 16. 16:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
66%

Nekem azért fontos, mert szeretem a férjemet, és neki jól esik (meg egyszerübb is neki), ha az anyja és a felesége jóban van.

A gyerekeink miatt is fontos, hogy azt lássák, hogy jól kijön anya a másik nagymamával is, ha nincs veszekedés bromságokon stb.

2020. dec. 17. 20:26
 22/28 anonim ***** válasza:
25%

Szerencséd van utolsó

Sajnos nekem nagyon nehéz a férjem családjàval☹️

Semmit sem tisztelnek,felnott emberek révén magám életünk nincs.

Bármikor betoppannak kérdezés nélkül,elvárják h kilegyenek szolgálva.

A baj inkább az hogy nagyon középpontú emberek és ha valami nem róluk szól rosszul vannak.

Apósom az unokával nem foglalkozik,átjön tévét nézni,arra nem képes mikor a gyerek megkéri menjen fel a szobába vele jàtszani felmenjen.

Bekamuzza h fáj a háta fáj a kisujja...

Anyósomra ha nem figyelsz turkál a cuccok között mert rosszul van ha valamit nem tud.

Azt a hibát követtem el amit te.A jó kapcsolat érdekében próbáltam kedves udvarias lenni hiszen a férjem szülei.De 10 év elteltével gyomorgörcsöm van tőlük,ha a házamban nemet mondok valamire támadnak,visszaszólnak.

Remelem te megkapod a tiszteletet,és elfogadnak olyannak amilyen vagy.

Tisztelik h felnottek vagytok és van saját életetek.

Bárcsak nekem lenne😞

2020. dec. 18. 12:50
 23/28 anonim ***** válasza:
79%
Bizony hasznos, mert ha utalnak, ellened fogjak hangolni a partneredet, es akkor lesz boven gond. Erdemes a jo viszonyra torekedni veluk—persze rajtuk is sok mulik.
2020. dec. 18. 13:50
 24/28 anonim ***** válasza:
43%

Nem... Sajnos arról nem én döntök, hogy ki kedvel és ki nem. Ha valamiért nem vagyok valakinek szimpatikus, akkor a fejem tetejére állhatok, sem fog szeretni.

Az viszont, aki unszimpátia miatt aláássa a kapcsolatomat a gyerekével - az exem anyja így tett - már megvetendő.

2020. dec. 18. 15:30
 25/28 anonim ***** válasza:
53%

22: sajnálom, ez nem sok jót ígér. Nem lehet így élni.

A kérdésre: Fontos, de ez több szereplős játék. Én szerettem volna jóban lenni anyósékkal. Nem ismerhettem a nagymamáimat, ez nekem fájó pont, így a gyerekek miatt is fontos lett volna a jó viszony, amin igyekeztem. De nem igazán szerettük egymást, mert ő csak magát szereti, hihetetlenül önző és gonosz. A férjemet is kihasználja. Mindig éreztem, hogy elégedetlen velem, de azt hittem, elég a fiát szeretnem. Hát nem. Eltelt 20 év, és csak szétszekált minket. A férjem azóta kézi vezérlés alatt szolgálja az anyósom és a sógorom érdekeit, a gyerekeire is tesz. "Szép" válásnak nézünk elébe.

A gyerekeimet semmiért nem adnám, de nagyon bánom ezt az egészet. Én szerettem volna egy korrekt, normális anyóst és kapcsolatot. Apósom kedvelt, de őt is manipulálták.

Nem tudom a receptet, de fontos a megérzésekre hallgatni. Amikor először találkoztam anyósommal, már akkor fura volt, hogy csak a másik fiáról mesél nekem.

2020. dec. 21. 10:03
 26/28 anonim ***** válasza:
74%
Talán nem garancia, de a nyugodt házassághoz jobb, ha kedvelnek. De van olyan szülő, aki erre képtelen. Az a saját gyerekükkel szemben a legnagyobb önzőség, ha senkit sem fogadnak el.
2020. dec. 21. 10:24
 27/28 anonim ***** válasza:

Fontos hogy kedveljenek,de!Nem minden áron

ne azért kedveljenek mert irányitható vagy,manipulálható vagy

hanem fogadjanak el téged is minden hibáddal együtt...

És ne csak várják a tiszteletet hanem adják meg neked is!

Kezeljenek felnőtt nőként,kezeljenek titeket felnőtt emberként,családként.

Ahol ezek hiányoznak ott a szülőknek való folyamatos megfelelési kényszer megteszi a hatását.Sok sok év múlva roppansz abba bele hogy megakarsz felelni hogy kedveljenek,már nem magadat adod hanem egy szerepet amit ők szerethetnek.

Ha elfogadnak a családban szeretettel becsülettel ott jó kapcsolat alakulhat ki.Mérgező,mártír anyós apósnál képtelenség megfelelni.

2020. dec. 21. 10:42
 28/28 anonim ***** válasza:
31%
Én igyekszem jóban lenni az anyósommal, kedves vagyok, igyekszem ajándékokkal kedveskedni neki és bár szemtől szemben nem viselkedik velem csúnyán, több helyről is visszahallottam már, hogy koholt vádakkal pletykál rólam amik rendkívül abszurdak. Tehát bár nekem fontos hogy jóban legyek vele, tanusíthatom, anélkül is ki lehet bírni. 😅
2020. dec. 25. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!