Volt olyan akinél anyós problémák miatti válás után az exférj megváltozott?
A férjemmel sokat veszekszünk a családja miatt.
Ugyéreztem megfulladok,vàratlan látogatások,elvárások,nekem nem volt szavam ellenük,a férjem meg gyáva módon sose mert nekik szólni.
Mikor felvettem a kesztyüt és megvédtem magam,en voltam a szemét
Férjem engem hibàztatott h én megbántottam a szüleit.
1 hónapja elköltöztem,próbálom összeszedni magam,voltam ügyvédnél stb...
A férjem megkeresett pár napja hogy megváltozik.H beszél a szüleivel stb...
Nagyon szeretem de képtelen vagyok a családja pincsijét játszani.Nehezen szántam rá magam a válásra mert a családján kivul minden nagyon jol ment.
1 éve vettük meg a házunkat,rengeteget dolgoztam én is érte
A családja levegőnek néz,KUSS a nevem a házamban is mikor ott vannak.
Belefáradtam.Azóta jönnek mennek,egész napokat ott töltenek,nincsenek nyugodt hétvégéim.
Most a férjem teper,de nem tudom h végleg zárjam le vagy kezdjem
újra,várni h mi változik,ha nem vàltozik ujra csalódni?
Volt valaki hasonló cipőben?
"Nagyon szeretem, de képtelen vagyok a családja pincsijét játszani."
Hát akkor? Szeressétek egymást és tartsátok távol magatoktól a család többi részét. "a házamban is mikor ott vannak." - akkor a feltétel: ne jöjjenek.
amiért elvàltam az h hiába mondasz bàrmit,szarnak ràm
es mivel a férjem csak kussol nem áll mellém igy leszarják h én mit akarok.
Ha én nem akkor a férjem nyitja az ajtót nekik.
En abban is benne lennék h soha többet ne lássam a családjám de ehhez a férjem megértèse is kellene.De csak veszekszik velem h ők a szülei.
nem elvàltam,még csak akarok bocsi
csak kulon vagyunk igy mar olyan mintha semmi se lenne koztunk
Én is mondtam neki
Nem egymás családját kell szeretni hanem egymást
sose vàrtam el tőle h szeresse a családom,sose erőltettem rá őket
igaz miattuk soha sem vita.Felnőttként kezelnek minket és tiszteletben tartva h van saját életünk,a férjem szülei meg a bátyja állandóan az ember nyakán lógnának
Ők panelban élnek és megváltás nekik a családiház udvar.
Főleg 3 gyerekkel.Mást sem csinálok h futok a gyerek után mert àtjönnek ide kikapcsolódni.Én meg nem birom tovább.Pofátlanok az a helyzet
Sose azt mondtam h szakitsuk meg veluk a kapcsolatot hanem húzzuk már meg a szabályokat kössünk kompromisszumokat de azt hallgatom h mert a szülei meg a testvére nem akarja őket megbántani
Én persze papiron vagyok csak a felesége,az nem számit gondolom
Mert az anyos ezt a fejemhez vágta ő meg csak kussol
Ott jött el a pont h elég volt
Jézus...
Ugyan a második esélyek híve vagyok, de ez engem is elgondolkodtat.
Figyelj, én leulnek a férjemmel és kérek perec elmondanam ezt. Mennyire megalazo ez egy nőnek, te jó ég..
Szóval, megállapodtok. Húzzátok meg a határokat, hozzatok meg bizonyos szabályokat, ha még egy ilyen eset, megszegi bárki onnan az általatok hozott döntéseket, s nem áll ki melletted, akkor fel is út le is út...
Tehát legalább egyszer előfordult, hogy a férjed anyja közölte, hogy te csak papíron vagy családtag a férjed számára, a saját házadban nincs jogod dönteni, neki meg van... A férjed pedig nem szólt rá, hogy abban a házban kizárólag neki és neked van jogod bármit tenni... Lehet, hogy a férjed változni akar, de ez a szüleinek egyáltalán nem érdeke. Innentől én nem remélnék sokat. Kétféle forgatókönyvet tudok elképzelni: 1. Adsz magatoknak még egy esélyt. Egy kis ideig úgy fog tűnni, hogy rendeződtek a dolgok és talán pár hétig béke lesz, nem is zaklatnak anyósék. Egyszer beugranak köszönni, teára, maradnak vacsorára is. Legközelebb már táskával mennek péntek délután, mert megszokták, amíg nem voltál otthon, ott dekkoltak és neked tűrnöd kell. Ekkor csalódsz még nagyobbat és végleg elmész, elváltok. (Vagy te maradsz a házban, a férjed költözteted el anyukához és élvezhetik kedvükre egymás társaságát.) 2. Leültök beszélni, te elmondod a gondokat, ő pedig nem érti, sőt a szüleit védi. Te nem futsz neki még egyszer, hanem összepakolsz és elindítod a válást. Lassan megnyugszol és hozzád illő partnert találsz majd.
Sajnálom, hogy nem bíztatlak, de semmi nem utal arra, hogy ebben a helyzetben te nyertes lehetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!