Volt olyan akinél anyós problémák miatti válás után az exférj megváltozott?
A férjemmel sokat veszekszünk a családja miatt.
Ugyéreztem megfulladok,vàratlan látogatások,elvárások,nekem nem volt szavam ellenük,a férjem meg gyáva módon sose mert nekik szólni.
Mikor felvettem a kesztyüt és megvédtem magam,en voltam a szemét
Férjem engem hibàztatott h én megbántottam a szüleit.
1 hónapja elköltöztem,próbálom összeszedni magam,voltam ügyvédnél stb...
A férjem megkeresett pár napja hogy megváltozik.H beszél a szüleivel stb...
Nagyon szeretem de képtelen vagyok a családja pincsijét játszani.Nehezen szántam rá magam a válásra mert a családján kivul minden nagyon jol ment.
1 éve vettük meg a házunkat,rengeteget dolgoztam én is érte
A családja levegőnek néz,KUSS a nevem a házamban is mikor ott vannak.
Belefáradtam.Azóta jönnek mennek,egész napokat ott töltenek,nincsenek nyugodt hétvégéim.
Most a férjem teper,de nem tudom h végleg zárjam le vagy kezdjem
újra,várni h mi változik,ha nem vàltozik ujra csalódni?
Volt valaki hasonló cipőben?
Mond meg férjének hogy ha elváltok házat is el kell adni ,és akkor nem lesz kedves anyoséknak hová menni szórakozni.
Úgyhogy válaszon vagy te és a közös ház ,vagy ők és ház megy a levesbe.
Hogy-hogy beszél a szüleivel? Eddig nem történt még meg?
Csak szavakra alapozva nem kezdeném újra.
(A gyerekek hol vannak most?)
Te most otthagytad a közös családi házat?
Hol laksz?
Téged onnan kitúrtak!
Most otthagytam,hugomnál huztam meg magam de keresek egy lakàst magamnak csak ez a virushelyzet megbonyolitja a dolgokat.
A hàzon közös hitel van ugyh el lesz adva az biztos.Màr csak azért sem hagyom meglegyen nekik az álmuk.
Maradhatnak a penelban mert nem hova jönniük.
Eljöttem mert nem birok ott megmaradni értitek.Élvezzék ki ezt az időt mert vàlàsnàl megy a ház is.
Gyerekünk még nincs.
Másfél éve házasodtunk,1 éve felvettük a ház hitelt gondoltam kicsit dolgozom még gyerekvàllalás előtt mert azért sokba kerültek a dolgok hàzvàsárlásnál
Jó döntès volt h nem vàgtunk bele egyböl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!