Miért ennyire fontos a baba neme?
Sose értettem, ez általában anyós és meny közötti vita szokott ez lenni. De előfordul persze az is hogy a meny anyukája mondja. De már hallottam olyan esetről is ahol a nagyszülők egyike, nem fogadta el az unokát, csak mert az nem olyan nemű lett, mint amilyet várt.
Szóval nem értem az egészet.
"Fiú vagy abortusz?" Viccet félre téve, bizonyára azért mert mindenki felvetít magának egy képet a jövőre, ahol játszik a gyermekkel stb. és ott elképzeli mit mond, tesz vesz, ez pedig nem függő. Gyakran más játékokat vásárolnak fiúknak és lányoknak, és más nevelési elveket alkalmaznak fiúkra és lányokra. Emellett a társadalom gyakran különböző szerepeket és lehetőségeket biztosít fiúknak és lányoknak. Ettől függetlenül a legkevésbé se célravezető nyomást gyakorolni a kismamára. A legintelligensebb, ha a mindenki magában tartja az ilyen gondolatait, ha pedig valaki megemlíti, hogy mit szeretne, küld el őt a büdös p*csába.
-Nem kívánság műsor.
-Nem ők fogják felnevelni.
Remélem, nem lett sértő amit írtam és segít valamit.
5ös nem sértettél meg köszönöm a válaszod.
6-os meg tipikusan az a személy aki mindenbe is bele köt. Kiragad egy részletet és azon csámcsog 🤣
Ha terhesség alatt kiderül hogy beteg lesz a gyerek, akkor elvetettem.
Most már jobb? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!