Akinek igergette anyósa/apósa mennyit fognak segíteni ha lesz kisunoka annak segitettek is?
Célozgatott rá, hogy ideje a gyerekszülésnek, meg hogy ő mekkora szupernagyi lenne.
De nem tartottunk igényt a gyerekvigyázásra soha.
Azt kell megérteni, hogy a gyereket magunknak vállaljuk. Csak akkor érdemes szülni, ha nagyszülők nélkül is megoldhatók a nehez helyzetek. (ismerős, fizetős)
Aki ezt és a gyereknevelés nehézségeit nem méri fel, az hiába nyavajog utólag.
Nagyon nagyon óva intenélek ettol.
Az igazsag az, hogy ezt 99%ban nem tartjak be a nagyszulok, mert mikor mar ott a gyerek akkor latjak, hogy mire is vallalkoztak.
Volt nekem is kerdesem errol itt. Sajnos mind a 2 gyerekemnek van tartos betegsege. Anyosom eskudozott, sirt hogy koltozzunk kozelebb, o mindig a segitsegunkre lesz, mindenben. O maga kerte ezt, es ajanlotta fel a srgitseget. Akkoriban a nagyobbik fiam nagyon beteg volt, nem birtam a ket gyerekkel, eladtuk a hazat, koltoztunk.
Szerinted mennyit segit? Neha neha latjuk..de mar nem banom..
Ugy gondolkozz, mintha nagyszulok nem is lennenek, higyj nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!