Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy köszönnéd meg anyósodnak,...

Hogy köszönnéd meg anyósodnak, apósodnak hogy segítettek a házatok felépítésében?

Figyelt kérdés

Mikor házépítésbe fogtunk, akkor részükről nyilvánvaló volt, hogy segítenek mivel egy építőipari vállalkozásuk van. Nem megyek bele a részletekbe, arra vagyok kíváncsi hogy ti ilyen esetben hogy köszönnétek meg?

Veszünk egy bort, vagy ajándékcsomagot, de ez olyan fura így, nem tudom nem sértő - e, mert nyilván a 2 dolog értéke nem egyezik meg.

Én minden esetben mikor egyeztettünk a házzal kapcsolatban egy köszönömmel búcsúztam, de konkrétan nem köszöntem meg ezt az egész lehetőséget.

2020. ápr. 12. 21:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

Hát leginkább úgy, hogy:

-bármikor szeretettel látnám őket,

-nagyon szeretném és gondját viselném a gyereküknek (az én páromnak),

-szintúgy szeretettel és gondoskodással nevelném az unokáikat (a gyerekeimet),

-illetve később is, amikor csak tehetem visszasegítenék nekik. Lesznek még ők is öregek, jól jön az majd.

2020. ápr. 12. 21:33
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

Hat nem tudom mert az en anyosomek nem sokat segitenek nekunk :D

Hivd meg oket vacsorara, ajanld fel a segitseged

2020. ápr. 12. 22:21
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

Ez az üveg bor szerintem tök személytelen.

Rendezkedjetek be, főzz egy finom vacsit és köszönjétek meg

Szerintem egy szülőnek az a legnagyobb öröm, ha boldognak látja a gyermekét.

2020. ápr. 12. 22:21
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, tényleg hülyeség ez az ajándék dolog. Jókat mondtatok, ezeket így is érezzük, így szerintem ezeket elmondjuk nekik. Magamból kiindulva, ha a gyerekemre gondolok én sem várnék semmit cserébe.
2020. ápr. 12. 22:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az jutott eszembe, ami a hármasnak. Igazából csak gesztussal tudod meghálálni és egy ebéd/vacsora a tiszteletükre az új házban szerintem is szép lenne 👍
2020. ápr. 12. 23:05
 6/14 anonim ***** válasza:
11%
Megkoszonnem parszor az fix! Meg biztos nem hivnam oket. Nem az en dolgom. A fiuk is hivhatja oket. Szerintem ne fozz, vegyetek kozosen valamit amire elore rakerdeztek h orulnenek e XY termeknek. (?) Aztan azt megvenni odaadni. :D es legy kedves. En nem szorakoznek a vacsoraval. Mondjuk ok se gyakran teszik. :D mert megszoktak hogy nem megyunk enni.
2020. ápr. 12. 23:12
 7/14 anonim ***** válasza:
75%

Minimum egy vacsora, amolyan"haz avató buli" és kB 100.000 köszönöm 😊

Tedd össze a két kezed hogy ilyen anyosod van. Ha meg engedhetitek magatoknak akár 1 wellness hétvége (persze ha vége ennek a járványnak).

2020. ápr. 12. 23:47
 8/14 anonim ***** válasza:
36%
Jaj hagyjuk már. Meg kell köszönni 2x nagyon kedvesen. A többi a párod dolga!!! Hidd el neki akartak segíteni nem neked. Ez szomorú de ez van. Ha más párja lenne őt érintené. Ergo..nem neked segítettek hanem neki. Nálunk is ez volt. Megköszöntem! Meg KELL :D de..ne gondold túl. Én tudom ha nem én lennék aki akkor a 2 idegen nem jött volna oda X forinttal hogy "tessék te lány". :D
2020. ápr. 13. 00:24
 9/14 anonim ***** válasza:
29%

A vacsira szavazok.

Bort semmiképp, az nagyon rosszul jonne ki.

2020. ápr. 13. 00:36
 10/14 anonim ***** válasza:
16%
Ahogy az 1-es írja.
2020. ápr. 13. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!