Hogy köszönnéd meg anyósodnak, apósodnak hogy segítettek a házatok felépítésében?
Mikor házépítésbe fogtunk, akkor részükről nyilvánvaló volt, hogy segítenek mivel egy építőipari vállalkozásuk van. Nem megyek bele a részletekbe, arra vagyok kíváncsi hogy ti ilyen esetben hogy köszönnétek meg?
Veszünk egy bort, vagy ajándékcsomagot, de ez olyan fura így, nem tudom nem sértő - e, mert nyilván a 2 dolog értéke nem egyezik meg.
Én minden esetben mikor egyeztettünk a házzal kapcsolatban egy köszönömmel búcsúztam, de konkrétan nem köszöntem meg ezt az egész lehetőséget.
Hát leginkább úgy, hogy:
-bármikor szeretettel látnám őket,
-nagyon szeretném és gondját viselném a gyereküknek (az én páromnak),
-szintúgy szeretettel és gondoskodással nevelném az unokáikat (a gyerekeimet),
-illetve később is, amikor csak tehetem visszasegítenék nekik. Lesznek még ők is öregek, jól jön az majd.
Hat nem tudom mert az en anyosomek nem sokat segitenek nekunk :D
Hivd meg oket vacsorara, ajanld fel a segitseged
Ez az üveg bor szerintem tök személytelen.
Rendezkedjetek be, főzz egy finom vacsit és köszönjétek meg
Szerintem egy szülőnek az a legnagyobb öröm, ha boldognak látja a gyermekét.
Minimum egy vacsora, amolyan"haz avató buli" és kB 100.000 köszönöm 😊
Tedd össze a két kezed hogy ilyen anyosod van. Ha meg engedhetitek magatoknak akár 1 wellness hétvége (persze ha vége ennek a járványnak).
A vacsira szavazok.
Bort semmiképp, az nagyon rosszul jonne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!