Van itt olyan aki támogatta a szüleit anyagilag és közben kiderült hogy közben szülők pénzzel segítették a másik gyereküket?
Tudod en ezzel ugy vagyok, hogy amennyit nelkulozes nelkul tudok adni, annyit adok joszivvel. De ha mar egyszer adtam, akkor nem hanytorgatom fel, es onnantol hogy odaadtam azt csinalnak vele amit akarnak.
Megint mas helyzet, ha KONKRET dologra adok, hogy tessek, csinaltassatok meg vegre a tetot mielott ratok dol, aztan arrol kiderul hogy masra koltik, azon kiakadnek es szerintem joggal.
Volt amikor adtam penzt uj sutore es anyam odaadta tesomnak hogy alberletet ki tudja fizetni( o dontese volt h elkoltozik, nem zavarta el senki).
Szarul esett mert szerintem egyforman kellene tamogatnia minket de en semmit se kaptam. Elkoltoztem azota es nekem nem kuld penz. Azt is ugy kellett mondani hogy legalabb szulinapomra kuldjon valamennyit. Tesom meg babacuccokat kap. Pont azt beszeltuk a felesegemmel hogy szerintunk ha nekunk lesz gyerek akkor o nem varhat semmit anyamektol.
3. Volt amikor adtam penzt uj sutore es anyam odaadta tesomnak hogy alberletet ki tudja fizetni( o d..
Ezt ismerem sajnos. Vàsàroltam anyàmnak gyönyörű táskát és ahogy kibontotta első mondata ... odaadja a testvéremnek. Én meg köpni nyelni nem tudtam most mi van. Nekem kellett veszekdnem hogy ne adja oda, mert neki vettem. Biztos vagyok benne már oda is adta. Pedig a testvérem megteheti hogy 10 ilyen táskát is vásároljon ... Tanulság megint hülyének néztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!