Hogy köszönnéd meg anyósodnak, apósodnak hogy segítettek a házatok felépítésében?
Figyelt kérdés
Mikor házépítésbe fogtunk, akkor részükről nyilvánvaló volt, hogy segítenek mivel egy építőipari vállalkozásuk van. Nem megyek bele a részletekbe, arra vagyok kíváncsi hogy ti ilyen esetben hogy köszönnétek meg?
Veszünk egy bort, vagy ajándékcsomagot, de ez olyan fura így, nem tudom nem sértő - e, mert nyilván a 2 dolog értéke nem egyezik meg.
Én minden esetben mikor egyeztettünk a házzal kapcsolatban egy köszönömmel búcsúztam, de konkrétan nem köszöntem meg ezt az egész lehetőséget.
2020. ápr. 12. 21:16
11/14 anonim válasza:
Szerintem az ajándék így személytelen, legyen házavató, lássátok őket szívesen. Azt nem tudom hogy oszlanak meg a tulajdon viszonyok, de ettől is függ a hozzáállás. Mondd valamit, aki szerint a saját gyereküknek segitenek, nem rosszból de nem neked szól elsősorban. Rendes szülőknek amúgy is segít kesőbb az ember, ennyi elég is.
12/14 anonim válasza:
En irtam a #8as kommentet. Es nem sertesnek szantam valoban. De gondoljatok bele!!! Nem a kerdezonek akarnak akartak segiteni!! ...hanem a parjanak. Es mivel egy par vagytok igy teged is erint kerdezo. Ez a csupasz igazsag. En nekem is segitettek igy! De total tisztaban vagyok vele ..ha nem en lennek a csaja nem jonnenek oda hozzam az utcan hogy szia Noemi had adjak 350 000 ft ot konyhai gepekre. Ertitek mirol beszelek?
13/14 A kérdező kommentje:
Igen, érthető. Nyilván nem nekem szánták :)
2020. ápr. 13. 11:45
14/14 anonim válasza:
Akkor csak örülj hogy rendesek. Légy kedves csinos stb. De tart 3 lépés távot. Én majdnem nagyon megszívtam. Időben jöttem rá hogy anyósjelölt mérgező ha közel engedem..pletykás. Ha tartok megfelelő távot akkor minden stimmel vele. Mert havonta 20 percet beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!