Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy köszönnéd meg anyósodnak,...

Hogy köszönnéd meg anyósodnak, apósodnak hogy segítettek a házatok felépítésében?

Figyelt kérdés

Mikor házépítésbe fogtunk, akkor részükről nyilvánvaló volt, hogy segítenek mivel egy építőipari vállalkozásuk van. Nem megyek bele a részletekbe, arra vagyok kíváncsi hogy ti ilyen esetben hogy köszönnétek meg?

Veszünk egy bort, vagy ajándékcsomagot, de ez olyan fura így, nem tudom nem sértő - e, mert nyilván a 2 dolog értéke nem egyezik meg.

Én minden esetben mikor egyeztettünk a házzal kapcsolatban egy köszönömmel búcsúztam, de konkrétan nem köszöntem meg ezt az egész lehetőséget.

2020. ápr. 12. 21:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ajándék így személytelen, legyen házavató, lássátok őket szívesen. Azt nem tudom hogy oszlanak meg a tulajdon viszonyok, de ettől is függ a hozzáállás. Mondd valamit, aki szerint a saját gyereküknek segitenek, nem rosszból de nem neked szól elsősorban. Rendes szülőknek amúgy is segít kesőbb az ember, ennyi elég is.
2020. ápr. 13. 10:36
 12/14 anonim ***** válasza:
88%
En irtam a #8as kommentet. Es nem sertesnek szantam valoban. De gondoljatok bele!!! Nem a kerdezonek akarnak akartak segiteni!! ...hanem a parjanak. Es mivel egy par vagytok igy teged is erint kerdezo. Ez a csupasz igazsag. En nekem is segitettek igy! De total tisztaban vagyok vele ..ha nem en lennek a csaja nem jonnenek oda hozzam az utcan hogy szia Noemi had adjak 350 000 ft ot konyhai gepekre. Ertitek mirol beszelek?
2020. ápr. 13. 11:33
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen, érthető. Nyilván nem nekem szánták :)
2020. ápr. 13. 11:45
 14/14 anonim ***** válasza:
77%
Akkor csak örülj hogy rendesek. Légy kedves csinos stb. De tart 3 lépés távot. Én majdnem nagyon megszívtam. Időben jöttem rá hogy anyósjelölt mérgező ha közel engedem..pletykás. Ha tartok megfelelő távot akkor minden stimmel vele. Mert havonta 20 percet beszélünk.
2020. ápr. 13. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!