Miért van az,hogy a család attól az embertől vár anyagi támogatást akin annak idején nem segítettek, mindenhol csak teher volt?
15 évesen anyám kirakott otthonról mondván,hogy tönkretettem az életét, fiatalon egy egyéjszakás kalandból lett terhes velem.
Nagyszülőknél 1-2 éjszakát tölthettem hetente, ott is teher voltam amit minden alkalommal el is mondtak.
Nehezen de össze szedtem magam mára lediplomáztam, jó munkahelyem lett ahol számítanak rám és szeretek is dolgozni.
Férjem lett akivel gyermeket tervezünk.
Most a mamam, anyám és a testvérem is tőlem vár anyagi segítséget.
Még a testvéremnek talán segítenék is mert anyámhoz hasonlóan korán szült a semmire. Két gyereke van két apától az egyik börtönben a másik lelépett.
Mamám a nyugdíjából nem jön ki neki csak minimális segítség kell, hogy fedezzen mindent.
Anyám es a húgom most együtt laknak egy albérletben. Külön külön és együtt is megkeresnek többnyire hívogatnak írnak, hogy beszéljünk.
Hóvégén nem tudnak enni adni a gyerekeknek vagy nem tudják fizetni a rezsit, bérletidíjat.
Ha akarnék se tudnék mind hármójukon segíteni, mert nekem sincs annyi.
De nem is igazán akarok, még élelmiszert se bevásárolni.
Szőrnyű lennèk ezért?
Megmondanám hogy ha így van akkor szívesen szólok a gyámügynek. Hátha jobb helyre kerülnek.
Következő kunyerálásnál írnék is, beszélgetéseket fotózva bizonyítékként beküldve. Őket meg letiltanám.
Nem volt kötelező csupasz p1csára szülni. Tarháljon facebookon mint a többi senkiházi.
Nem, egyiknek sem.
Egyszer megnyitod a pénzcsapot, nem lehet majd elzárni, mert mindig kérnek. Az előzményeket ismerve pedig meg sem érdemlik.
Nehogy már segíts.
Arról miért te tehetsz, higy anyádnak nem volt esze védekezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!