Egy családban Te mit gondolsz a gyereked támogatásáról és mértékéről és annak időtartamáról?
Ezt elég nehéz így minden konkrétum nélkül meghatározni.
Viszont a 18 éves korig, meg a többi szr az gáz.
3-as vagyok
egyébként megfelelő támogatással hamarabb lesz önellátó és önálló is
jobb iskolával, megfelelő környezettel, megfelelőbb lehetőségekkel, megfelelőbb élettel jobb meló, több életkedv, stb
kenyéren és vizen élve depressziós lesz mindenki és nem fog tudni teljesíteni az élet semmilyen területén se, függetlenül attól, hogy 100 éve valaki annak is örült volna
tanulmányokhoz is szükséges sok technikai eszköz is és sok más
az élethez is az, hogy eljárhasson valaki ide-oda, lehessen hobbyja, stb..
az is lényeges, hogy a delikvens hogy áll hozzá... mi hat ösztönzően is, meg mikor milyen korban, milyen lehetőségeivel, milyen jövőképpel... stb
7-es vagyok
Lehet, hogy félreértem, de a támogatás nálam nem egyenlő egy here eltartásával.
6-os ez amolyan sztereotipia. Elbirnád ezt mondani annak a 40 évesnek is aki pl. beteg és a szüleivel él?
Olyan nagy mellénnyel vakargatva lovagoltok ezen a "40 éves és csak vakargatja otthon lustaságában". Egyszer ugy odalöknélek titeket skatulyázókat egy beteg 40 éves elé. Na és neki mit mondanál címszóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!