Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehet ezt kezelni még?

Hogy lehet ezt kezelni még?

Figyelt kérdés

Úton van a második kisfiunk és anyósom már az eleje óta (hatalmasat csalódott újra hogy ő sem lány lesz..) ha jönnek vagy telefonálnak mindig csak azt hajtogatja (ezzel a fanyal nevetve! sajnálkozó hangnemmel) hogy úgy sajnál, milyen nehéz lesz, milyen rossz nekem, ő nem tudná ezt csinálni, jó kemény lesz két fiúval, nem irigyel, mire vállalkoztam stb.

Volt hogy közben a vállam veregette...

Ilyenkor mindig full nyugodt hangnemben elmondom hogy ne sajnáljon, tervezett gyerekek, nincs ebben semmi ördögtől való.

De már nagyon idegesítő, nem tudom mit lehetne ilyenkor mondani ezen kívül? Valami ötlet?

2023. jan. 16. 17:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
Párod ehhez mit szól? Ő anyja, neki kéne beszélni vele. Kapcsolatot nem fogjátok megszakítani, ha ő nem akarja. Ha viszont őt is zavarja, akkor ne fogadjátok őket, ne vegyétek fel a telefont.
2023. jan. 16. 22:27
 12/20 anonim ***** válasza:
98%
A fiának attól még nem kell a saját anyjával megszakítani a kapcsolatot, ez se el nem várható, se nem szükséges, nem olyan súlyos ez az eset, se megtörténni nem fog. Pont elég, ha a meny erősen korlátozza a saját kapcsolattartását, hiszen őt terheli az anyós a hülyeségeivel.
2023. jan. 16. 22:43
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudja korlátozni, ha együtt laknak... A párja bármikor meghívhatja a saját anyját, és meg is fogja. Az ünnepeken is együtt jelennek meg jobb esetben.
2023. jan. 16. 23:19
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
"Dehogy lesz nehéz, Anyuka! Ha magát kibírom hétről hétre, ahhoz két aranyos kisfiúval kész megváltás lesz. Ezerszer inkább két tündéri fiúcska, mint egy morcos, megsavanyodott öregasszony!" És mellé paskold meg a hátát.😉
2023. jan. 17. 00:14
 15/20 NTBS ***** válasza:
100%
Beszélgetés a pároddal és kérj tőle segítséget.
2023. jan. 17. 06:33
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is csak butaságból tapintatlan, és minimum addig észre sem veszi, míg nem jelzitek valahogy. De ha van az benne cseppnyi empátia és szociális készség, és nem akar bántani, akkor ezek közül pl. bejöhet valamelyik:

Döbbent, zavart mosollyal: "De én örülök nekik, ne beszélj már úgy róluk, mintha a lábamat vágnák le."

Kicsit szomorúan, némi önsajnálattal: "Figyelj, Marika, én örülök ennek a gyereknek - meg egyébként az előzőnek is - és őszintén kezd zavarni, hogy te folyton sajnálkozol rajta. Légyszi ne már."

2023. jan. 17. 08:54
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szóba nem állnék vele, nemhogy még az otthonomban lássam.
2023. jan. 17. 09:55
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
16-os, nincs benne cseppnyi empátia és szociális készség, mezei bunkó. Az ilyennel nem beszélni kell, hanem kerülni.
2023. jan. 17. 17:28
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
"Anyuka, maga után 2 kisfiút a hónom alá vágok röhögve." Én így reagálnám le. Megmondanám a páromnak, hogy innentől kezdve felőlem annyit megy az anyukájához, amennyit akar, a gyerekeket is viheti, de ha idejön az anyós és számon kér engem, hogy miért megyek barátnőzni vagy wellnessezni, ha ő jön, kérdés nélkül nyomom az orra alá a válási papírokat.
2023. jan. 18. 01:38
 20/20 anonim ***** válasza:
64%

Nekem van több ismerősöm is, ahol a lányokkal sokkal több gond volt. Prostitúció, drog, gang-bang stb.

Mutasd ezt meg neki.

2 kamasz fiús anyuka

2023. jan. 22. 11:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!