Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csinálnátok a helyemben? ...

Mit csinálnátok a helyemben? "anyós gond"

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt a párommal. Ő 36 éves, én 30.

Most újítjuk a házat ahová szeretnénk költözni.

Nagyon szeretjük egymást, őszintén, nagyon.

Én vehemensebb természetű vagyok mint ő, vagyis csak voltam,mielőtt megismertem anyóst, apóst. Az elején volt közöttünk nézeteltérés, elég komoly velük. Tudni kell merőben más az ő családja mint az enyém. Ehhez hozzá kellett szoknom. Akkor még nagyon kialltam a véleményem mellett.

Azóta úgy gondolom 180 fokos fordulatot vettem, esküszöm tartok tőlük. Anyós mindenbe beleszól. Apos imádja a feszkót, tehát neki nagyon mindegy mi van, beleáll hogy hát de tényleg és a nagy semmi így fokozva van egy hatalmas kupac kakivá.

Látogatóba jövök hozzájuk , mivel nem élünk még együtt.

Tegnapi sztori. Hogy reagálnátok le?

Mutogat a hűtőbe, hogy itt a sajt, itt a szalámi,ha szeretnél reggelit csinálni a Petinek. Ez a szalámi meg van bontva ebből csináltam neki én is a melegszendvicset.(a nagy szrt csinált, párom csinálta még képet is küldött hogy jé, ő is megtudja csinálni 🤣) Vagy hozzak kolbászt?

Oké. Mindenre oké.😅

Aztán párom megkért, hogy amíg lezuhanyzik tegyek ki neki a káposztás húsból akkor eszik utána. Merem ki. Erre odajön anyuka, hú ne olyan púposan. Ilyen alig hallhatóan de úgy mégis. Kimertem vinném ki, közben ott jajgat mögöttem hogy hát az sok lesz neki meg röhögcsél. Hát mondom megeszi.

(Eddig mimdig úgy vágtam vissza amivel a párom bántom pl ilyen esetben hogy majd mer magának akkor másikat ha nem jó, de tudom ebből csak az lenne hogy örülne neki hogy felhúztam magam aztán röhögve mondaná a kisfiának hogy hehe hallod Peti,aztán kacsintgat rám. Ezt szokta)

Kivittem, előtte levest evett ott maradt a kanál. Megáll középen, hogy legyek szíves hozzak neki villát mert kanállal nem fogja tudni megenni. Na itt már teljesen felment bennem a pumpa.

De egyszerűen nem tudom hogy lereagálni. Nem tudom. Ha azt mondom nem kisbaba majd kijön aztán vesz ki magának, akkor ő ennek örül, ezt élvezi, hiszen én hogy megmondtam és milyen vagyok. Párom meg nem akarom bántani. Ő egy nagyon jó ember, aki mellesleg nem életképtelen csak megkért valamire. Fordítva ő is megcsinálja nekem, sőt magának is de ez a nő..múltkor ment volna párom kávét főzni ez meg rohan oda hogy jajj hát ő csinál neki ütyüripütyüri közben meg érzed hogy egy nagy szar vagy mert te ezt nem teszed meg.

Na, akkor mondom a legnagyobb problémát. Mondtam páromnak beszéljen vele, ultesse le,momdja el hogy neki ez már égő, ne csinálja. Erre mondta párom hogy ő is észrevette mostanában hogy átlép egy határt és beszélni fog vele.

De nem itt van a gond. Hanem ott, hogy már volt hogy összeveszett velük, hogy én vagyok a párja, tőlem akar gyereket, fogadjanak el,szeret de hiába. Félek most is hiába beszél vele. Komolyan volt már ilyenből vitájuk, miután az anyja engem elhordott mindennek milyen vagyok.

Hozzáteszem a két kezét összetehetné mindegyik hogy egyáltalán talált mellettük társat a kisfiuk, plusz két munkahelyem van, imádom a párom, se nem vagyok link és már nekik hála szókimondó sem. Náluk elvesztem magam. Aki élt ilyenben tudja milyen. Magamnak azt tanácsolnám olvass be nekik de mivel lenne jobb? Ők már nem változnak. Félek hogy normális beszélgetés hatására sem. Csak én leszek a rossz.

Mostanában ritkábban jövök, de úgy gondolom én vagyok az okosabb, így nem akarok családi botrányokat. Félek ha elköltözünk, gyerek lesz is ez lesz. Azt mondja párom akkor majd leállítja. De most sem tudja.

Ha nem tudnám, hogy páromban mindent megtaláltam, és nem akarnám ennyire hogy ő legyen egész életemben mellettem már nem lennék vele.

De ez nem megy, imádjuk egymást.

Volt olyan, hogy kínált valami kajával anyós , és mondtam neki hogy köszönöm most nem kérek mert próbálok kicsit odafigyelni a kajára, merthogy megyünk nyaralni, kicsit szebb testtel induljak neki 😅 Hozzáteszem kB 5 kg felesleg van rajtam,de azért zavar. erre ő :

Röhögve bólogatva, hogy haaat most azért sokat felszedtél Ugyee? Jajj de azzal a nagyon cinikus bólogatással.

Mondom köszönöm szépen.

Párom rászólt, erre ő hogy jajj de hát tudjuk ő milyen, ami a szívemen a számon. Aha. Magyarul bunkó.

Párszor kiabál nekem a szobából ahol van kondigép amit akkor használ mikor engem akar csesztetni, gyere Kitti, húzódzkodjunk és elmondja 66 szor, mondom csináld csak.

Jajj tudod én nem vagyok nagy evő tudod kisfiam, én csak azért eszek mert muszáj. Aztán kenet velem egy morzsaszeletet.

100% hogy nem tudja elengedni a fiát, és engem így akar elüldözni, plusz hatalmas önértékelési gondjai vannak. Mindig hangoztatja, óó léptem nyomon,mikor még a kabátot sem vetted le, hogy ő ezt csinálta, azt csinálta, ezt dolgozott azt takarított így főzött reggel 5kor kelt, délben lett ebéd, pokember meg vissza adta a köpenyét mert elszégyelte magát hogy az igazi szuperhős az ő bzmrg.

Fu. Köszönöm h kiírhattam.

Kicsit besokalltam pedig így hogy 2 hete nem láttam őket olyan lelkibékével jöttem 😅

Múltkor is jövök énekelgetve. Első 10 percben beszólt aztán meg mondja páromnak milyen vagyok már, látszik mennyire nincs kedvem itt lenni. Na ne 🤣

Mondta is neki párom hogy eddig tök jó kedvem volt. Ne csodálkozzon ha így viselkedik velem nincs kedvem.

Áhh veszett fejsze nyele.

Ha külön megyünk is ezt csinálja én fogok robbantani de azt nem köszöni meg senki. Nem is értem. Élni és élni hagyni. Volt párom anyujával nagyon jó volt a viszonyom. Esküszöm ha valahova jöttek utánunk a párjával én úgy örültem neki. Azért mert nem volt mindig okosabb nálam, hagyott minket élni, így többször volt hogy én hívtam hogy csináljunk ezt meg azt.

Miért nem érzékeli valaki, hogy ha normálisan közelít a másikhoz ő is nyitni fog? Vagy megforfítom. Mikor csak mi leszünk már neki(k) , nem gondolja hogy jól fog esni ha valaki rányitja az ajtót. És esetleg nem muszájból úgy hogy a háta közepére nem kíván..

Nem értem miért jó így élni ráadásul családon belül, mert ha tetszik ha nem, az leszek már láthatná, eljegyzés is volt. Igaz, az még felbontható majd utána biztos jobb lesz 🤣

Mit csinálnátok a helyemben? Inkább, hogyan kell le reagálni egy ilyet felnőtt nő módjára? 😅Már annyira benne vagyok hogy egyszerűen úgy érzem nem tudom reálisan, a maga módján kezelni ezt.

#anyós#anyósgond#
2023. jan. 12. 09:04
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
33%
tl;dr
2023. jan. 12. 09:10
 2/30 anonim ***** válasza:
81%
Összejöttél egy 36 éves pasival, aki még az anyukájával él. Ezek a következmények.
2023. jan. 12. 09:20
 3/30 anonim ***** válasza:
87%

Jól értem, hogy a párod a szüleivel él, és hamarosan együtt fogtok élni egy másik házban, és jelenleg te külön élsz, ugye, így van?

Na, először is az legyen a legfontosabb, hogy a párodat szereted, ő is téged, az hogy az anyós mit mond, vagy mit csinál , az legyen huszadrendű.

Vedd rá a párod arra, hogy ő járjon hozzád és ne te menj oda, csak kb kéthavonta, annyit ki lehet bírni jobban, ha kéthavonta vagy ott egy este mondjuk.

Egyenjogúság van, ne érezd azt, hogy valamelyik nőnek (vagy neked, vagy az anyjának) körül kell ugrálnia a párod. Nem kell. A párod emelje fel a fenekét és merjen levest, vagy akármit!

Neked 2 munkahelyed van, utána inkább pihenj. Ha majd gyereked lesz és mondjuk csak egy munkahelyed, akkor a gyerekkel rengeteg dolog lesz és akkor a párod jól tenné majd, ha segítene. Nem fog nagyon segíteni, ha ahhoz van szokva, hogy őt is körülugrálják.

Amikor nekem bunkó az anyósom, előveszem a telefonom és azzal foglalkozom és nem vele. Máskor meg kiszállok a képből, kezd bunkózni és azt mondom, bocsánat, fel kell hívnom valakit és meg se várom, hogy befejezze a mondatot. Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten, ez egy mondás, azt jelenti, ahogy viszonyulnak hozzád, pontosan úgy viszonyulj te is. Nem kell tekintettel lenni a párodra sem, ha hülye az anyja, akkor így reagálsz, fogadja el!

2023. jan. 12. 09:26
 4/30 A kérdező kommentje:
Amikor összejöttünk 33 volt. Előttem egy jó ideig nem volt kapcsolata, egyedül meg elég nehéz külön menni. Én sem tettem. Mert így tudtam felretenni, hogy később jobb legyen és ne tömérdek hitellel kezdjem az életet.. gondoltam akkor.. mostmár hogy van félretett pénzünk is így lesz kB 😅 Mert sajnos máshogy nem lehet. A másik sajnos nekem voltak olyan kapcsolataim akik bár nem otthon éltek, közel sem volt meg a harmónia. Hagytam volna veszendőbe egy jónak ígérkező kapcsolatot mert otthon él?
2023. jan. 12. 09:30
 5/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megfogadom a tanácsod. 😘 Igen talán a karácsonyt már az új otthonunkban töltjük, addig kell valahogy kihúznom😁😅

De ha ott is folytatja muszáj lesz a sarkunkra állni.

2023. jan. 12. 09:34
 6/30 anonim ***** válasza:
87%

Azt a k.... ezt a szófosást, csapkodsz egyik történetből a másikba...

Párod sosem fog leválni anyuciról teljesen, ez garantált, és mivel most sem áll bele a konfliktusba (összeveszett velük, persze), később sem fog...

Nem kellett volna összejönni a 33 éves anyucipicimimózafiacskájával

2023. jan. 12. 09:39
 7/30 anonim ***** válasza:
86%
Ti ezt elolvastátok? Szép teljesítmény, nekem nem sikerült...
2023. jan. 12. 09:42
 8/30 anonim ***** válasza:
94%
Itt is csak azért van meg a harmónia, mert otthon anyuka fényesre nyalja a valagát, te meg a legjobb oldalát látod még csak, azt is csak időnként, ennyi eszed sincs ilyen idősen? Nem nehéz valaki imádni, akivel az élet mindennapjaiból, a napi nehézségekből az égvilágon semmit nem érzékelsz, pusztán egy-egy randi erejéig vagytok együtt. Hogy a fenébe lehet közös befektetést csinálni olyannal, akivel gyakorlatilag nem is ismeritek egymást?!
2023. jan. 12. 09:54
 9/30 anonim ***** válasza:
94%

Ezt a katyvaszt, uramjézus!!!

Nem mellesleg, mennyire kell ostobának lenni ahhoz, hogy:"Most újítjuk a házat ahová szeretnénk költözni." ???

Még véletlenül sem albérlet mondjuk, nem, nyilván valami saját tulajdonút újítotok fel, a nélkül, hogy egy percet is együtt éltetek volna előtte, mit ne mondjak, hatalmas észre vall.

Mondjuk ez az írásodból is látszik.

Teljesen mindegy mekkora a szeretke, mennyire imádjátok egymást, életetekben nem laktatok együtt, de aztán egyből közösbe, a párod mamapicifia, aki az életben nem fog megváltozni, te meg majd szülsz két purdét minimum és nyígsz rajta, hogy jajj, nem változott semmi.

Két életképtelen szerencsétlen, már megbocsáss, megy a cicaharc mami és közted, a párod, meg bámul maflán, ahogy egész életében tette, 36 éves koráig oda nem jutott el, hogy kimásszon anyuka szoknyája alól, nyilván a majd a te kedvedért megváltozik, hát hogyne...

Ennyi ésszel szabadlábon, nem hiszem el.

A ti korotokban ez egy kabaré, a 14 éves fiamnak több sütnivalója van, mint nektek együttvéve.

Amúgy meg méltóság az smafu? Francért mész oda, ahol a hátuk közepére sem kívánnak? (legalábbis anyós tutira rühell és mégiscsak az ő háza-is-) Ehhez is pofa kell. Cuccolj akkor össze az anyámasszonykatonájával, addig meg járjatok össze nálatok kufircolni, mint a tinik, ha már egyszer akkor a nagy a lámúr.

2023. jan. 12. 09:57
 10/30 anonim ***** válasza:
80%
Én aztán marhára leszarnám az anyóst. Bele az undok pofájába mindent, aztán gondoljon amit akar. Többet felé sem mennék. (az enyémet 17 éve nem láttam) A pasi meg döntse el, hogy felnőtt lesz végre, vagy továbbra is anyuci valagát nyalogatja a hátralevő életében. Ebben viszont nem veszek részt. Annyira egyébként nem szerethet téged, ha még mindig nem olvasott be jó keményen az anyjának. A szavak szart sem érnek tettek nélkül. Ha ennyire ráérsz, pazarold az idődet nyugodtan erre a fos családra.
2023. jan. 12. 09:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!