Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós keresztülnéz rajtam?

Anyós keresztülnéz rajtam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mit tegyek olyan anyóssal, aki a két éves kisfiammal kapcsolatban nem vesz figyelembe semmit, amit én, mint anyja kérek? Pl amikor nála vagyunk, csak édesség van, másnap meg kisfiam szorulást kap, sír. Ezt már ezerszer elmondtam neki, hogy legyen inkább alma, vagy bármi más gyümölcs,tehát egyáltalán nem lehetetlen dolgokat szeretnék kérni. De anyósom direkt figylemen kívül hagyja. Meg is mondja, hogy ő biztos nem úgy csinálja, mert ő három gyereket felnevelt, és én az új nevelési elvekkel ne traktáljam... Férjem nem áll ki mellettem, folyamatos a feszültség, sőt még férjem mondja, hogy hagyjam rá, kicsit legyek megengedőbb. De én nem anyós kedvében szeretnék járni, hanem a gyerekemében. Úgy érzem nem tart felnőttnek. Szerintem ez inkább hatalmi játszma, hiszen minden ép eszű ember megérti, hogy a sok csoki nem egészséges. Pláne ha tünete is van. Ráadásul idegrendszeri éretlenséget állapítotak meg, igaz nem hivatalosan mert még csak két éves, de három éves elmúlik, akkor lesz diagnózisa. Anyós ezt sem érti, erre is azt mondja, hogy anyukás oldalakon olvasgatok ilyeneket, újabb divathóbort, túlféltem.... Férjem sem áll mellém, párolja az anyját. Kétségbe vagyok esve, nem tudom mit tehetnék, nem akarom, hogy a zsarnok anyósom uralja az életemet. Akinek szintén ilyesmi anyósa van, ti mit tesznek? Mit mondatok, amivel le lehet állítani az ilyen személyiséget?

2023. jan. 5. 23:26
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
80%

Nem kell odavinni és pont.

Bár nem is értem, hogy anyaként mi a francot könyörögsz, én a második ilyen eset után beszüntetném a látogatásokat, és a férjem sem vinné.

Anyósék meg hisztizzenek, hol érdekel? A gyerekem egészsége ezerszer fontosabb, mint egy random ember rinyálása.

Ha viszont csak a saját kényelmed érdekében teszed le náluk, akkor így jártál - csak ezt is a gyerek szívja meg, mert neki lesznek fájdalmai.

2023. jan. 6. 07:31
 22/37 anonim ***** válasza:
88%
De baszki, a gyerekedért sem állsz ki, akkor kiért?
2023. jan. 6. 07:31
 23/37 anonim ***** válasza:
90%

Kérdezem újra: MIÉRT VISZED ODA?!

Mellesleg, ha nekem valaki azt mondaná, hogy nem érdekel, mit mondasz, leszarom, senki vagy, stb. Összecsomagolnánk és az életbe többet nem tenném be oda a lábamat.

Te mész a házhoz a pofonért, amit ráadásul a gyereked szív meg. A te éretlenséged és gyengeséget rajta csattan.

Ha nem megy a határmeghúzás önállóan - nem megy! -, akkor tessék szakember segítségét kérni benne! NEKED kell megvédened a gyerekedet, és az konfrontációval jár!

2023. jan. 6. 07:34
 24/37 anonim válasza:
86%
Ne vidd oda a gyereket. Max berág rád de annyi bajod legyen, nem vesztesz vele sokat. A férjed ha anyuci pici fia akit kontrolálni lehet akkor rosszul választottál. Az biztos hogyha nálunk lenne ilyen akkár én akár most még csak barátnöm anyjánál (ahol meg van rá az esély mert egy idióta aki engem is ugráktatni akar.. 😃😃) akkor abban biztos lehet, hogy akkor látta utoljára személyesen az unokáját. Ha egyszer megmondok valamit akkor az úgy van.
2023. jan. 6. 08:26
 25/37 anonim ***** válasza:
30%
Te folyamat az anyósnál dekkolsz vagy hogy kell ezt elképzelni? Ott vár benneteket a csokival az ajtóba hogy már tömje is befelé a gyerekbe? Te hol vagy addig? Amúgy nem hiszem hogy egy szelet csokitól lesz szorulása a gyereknek.
2023. jan. 6. 08:26
 26/37 anonim ***** válasza:
63%

"Csak tényleg nem tudok kiállni magunkért"

A gyerekedért tennéd! Mi a faxnak vállaltál gyereket, ha nem tudod megvédeni. A hozzád hasonlóknak sosem kellett volna anyának lenniük.

2023. jan. 6. 08:29
 27/37 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell odavinni hozzá a gyereket és majd észreveszi magát. A saját otthonotokban csak nem töri rátok az ajtót a csokival.
2023. jan. 6. 08:29
 28/37 anonim ***** válasza:
89%
Bazi egyszerű: nem viszed oda a gyereket, férjed meg tököt növeszt. Ha nem megy neki, akkor leülteted és elmondod, hogy otthagyod. De gondolom előtte se volt neki.
2023. jan. 6. 08:32
 29/37 anonim ***** válasza:
34%
Semmit nem tudsz tenni, ha a férjed nem ért veled egyet. A férjednek ugyanolyan joga van a gyerekkel kapcsolatban, mint neked. Elviheti az anyjához az engedélyed nélkül, etetheti csokival az engedélyed nélkül, stb. Még a válás sem lenne megoldás, mert amikor vele van a gyerek, akkor úgy eteti, ahogy akarja.
2023. jan. 6. 10:08
 30/37 anonim ***** válasza:
4%
Kérdés hogy a kérdező hol lakik a férjével és a gyerekkel. Mert gyanítom hogy anyósnál.
2023. jan. 6. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!