Fiataloktól kérdezem: hogy érintene, ha az egyik szülőd 50 évesen elkezdene egyetemre járni, és emiatt 3 éven keresztül kevesebb időt tudna rád szánni?
Figyelt kérdés
Mondjuk hétvégéken beadandókat írna, esténként vizsgákra készülne, időnként lemondana közös programokat? Arra hivatkozva, hogy kell ez a diploma, hogy a következő 20 évben is legyen jó munkája.2022. nov. 26. 16:28
1/35 anonim válasza:
Tök mindegy mire hivatkozna, csinálja ha akarja. Ötvenes szülőnek nem olyan kategória a gyereke akit őrizni kéne meg kiszolgálni.
2/35 anonim válasza:
Akkora gyerek nem írkálhat ide akinek ez gondot okozna
4/35 anonim válasza:
Örülnék neki, hogy képezi magát. Ha kell, segítenék neki, pl. ha elakad valami számítástechnikai dologban, amikor a beadandóit írja.
5/35 anonim válasza:
Aki a kérdést kiírta szerintem még nem járt egyetemre. Nem kell minden este tanulni, beadandót írni. Nyilván más mondjuk egy orvosi de az nem is 3 éves képzés. Meg feltételezem levelezős lenne a szülő.
6/35 anonim válasza:
Azt kell mondjam hogy 50 evesen nem fog kelleni sehova. Jobban jarna ha nem masokra tamaszkodna ha nem akar mekiben takaritania diplomabal, hanem vm olyat csinalna amivel onallosodhat.
7/35 anonim válasza:
Rettentően büszke lennék rá! Eszemben se lenne fennakadni, hogy kevesebb ideje van rám.
8/35 anonim válasza:
Büszke lennék rá, és nem azon nyavalyognék, hogy kevesebb időt tud rámszánni, hanem inkább megcsinálnám helyette a házimunkát, főzést, stb., hogy legyen ideje tanulni. Én 10 éves voltam, amikor szüleim 50 évesek, de ennyi idősen már egy takarítást simán meg tudtam csinálni, ha a főzés még nem is ment annyira, meg egyedül mosogattam el magam után. És azért az átlag ötvenes szülőnek 10 évesnél nagyobb gyereke van..., nem olyan, akit ki kellene szolgálni.
9/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Az elég pesszimista nézet a 6-os válaszolótól, hogy 50 évesen ne kelljen egy ember sehova. Szerintem az 50+ emberek is dolgoznak.
2022. nov. 26. 16:56
10/35 anonim válasza:
Utolso, hidd el tudom mit beszelek. Hatranyos helyzetu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!