Fiataloktól kérdezem: hogy érintene, ha az egyik szülőd 50 évesen elkezdene egyetemre járni, és emiatt 3 éven keresztül kevesebb időt tudna rád szánni?
Apám 2 diplomát szerzett 45 éves kora után, a másodikat már 50+ évesen. El is tudott utána helyezkedni a szakmában.
Amúgy büszke vagyok rá. Mondjuk én már külön éltem tőle, amúgy is kb csak havi egyszer-kétszer talalkozunk, ezen az egyetem nem változtatott. Gondolom egy ötvenes embernek már nem kisgyereke van, aki igényelné hogy körülötte ugráljon a szülő.
Számomra teljesen mindegy.
Figyelmet és szeretetet sosem kaptam.
Családi programot egyet tudok felidézni az elmúlt 15 évből amikor elmentünk unokatesómmal az állatkertbe de zárva volt.
39éves vagyok, épp ebben a szeptemberben kezdtem gyerek mellett tanulni MEGINT.
Az első alatt a gyerek ovis volt, de muszáj volt, mert egyedül neveltem, és ezzel tudtam biztosítani, hogy a munkahelyemen előbbre jussak, többet keressek. Szerencsére ez sikerült. Most önmegvalósítok. Kreatív dolgot tanulok a saját örömömre. A gyerek már 14, de nem akar a fenekemben lógni, sőt, örül, ha nem lát kicsit.
Kérdező, ne gyártsd a kifogást, hogy jaj öreg vagy, meg jaj, mit szól a 14éves? Inkább olvasd vissza, hogy az aggodalmaid kicsit viccesek. Tényleg kifogás-szagúak. A beadandók írása mellett is jut idő színházra, vagy mozira, max akkor a 14éves megtanul főzni és többet besegít a háztartásba, hogy nyugodtabban tanulhass.
HAJRÁ!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!