Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tehetnék egy ilyen helyzet...

Mit tehetnék egy ilyen helyzetben? Teljesen kiszolgáltatott vagyok sajnos.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Párommal, az édesanyjával és a nagypapájával élünk együtt. Én költöztem ide hozzájuk. Nagyon jól kijöttem az anyósommal eddig, ameddig nem léptem be a harmadik trimeszterbe. Most vagyok 37 hetes terhes. Nem tervezett baba volt, spontán jött védekezés mellett. Viszont így anyagilag nem állunk jól párommal,nem tudunk külön költözni.

A terhességem közepéig semmi zavaró tényező nem volt itt, viszont én a várandósságom alatt teljesen megváltoztam. Anyósom erős láncdohányos, sajnos előszeretettel gyújt rá a szobájába, amiből viszont a büdös kiszáll a nappaliba, ahol a legtöbbet tartózkodunk. Engem ez már pár hónapja kikészít, de annyira, hogy anyósomat is kerülöm már teljesen, mert ő is büdös. De nyilván többet nem tehetek, nem szólhatok neki, mert ez az ő háza, én csak egy albérlő vagyok, vagyis értitek. Félek attól is, hogy ha majd meglesz a baba, dohányos kézzel és szájjal fog majd bemászkálni a babához,mert sajnos most is megesik, hogy a babacuccokhoz büdösen jön. (Nálunk lesz a baba a szobában) Én ettől teljesen kivagyok, utálom a cigiszagot, egyszerűen nem bírom elviselni, pedig terhesség előtt volt, hogy én is szívtam.

Szerintetek annak ellenére, hogy nem az én házam, megtilthatom azt az anyósomnak, hogy cigisen nem jöhet be a babához illetve nem szeretném, hogy ha büdös kézzel és szájjal fogná meg?

2022. dec. 10. 00:49
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem te csak utálod az anyósod, és azt is, hogy belekényszerítetted magad a vele való együtt élésbe!

Ha a párod is dohányzik, tőle is elvárod, hogy minden cigi után tisztálkodjon, fogat mosson, hovatovább ruhát cseréljen, hajat is mosson, mert azon is érezni stb. mielőtt belép a szobátokba? Nyilván nem.

2022. dec. 10. 01:35
 12/49 anonim ***** válasza:
93%
Hogy bemenjen, azt nem. Hogy a gyerekhez nyúljon, azt igen, de valóban, akkor a kedves apukának illene először letenni, mert már most árt vele.
2022. dec. 10. 01:39
 13/49 anonim ***** válasza:
98%

Megtilthatod hogy bemenjen a szobába, de akkor a gyereket soha nem fogod kivinni a kisszobából???

És amit már más is írt, a párod is cigizik, ő is beviszi a dohányfüstöt, sőt mi több te is azzal hogy mászkálsz a lakásban, mindenhez hozzányúlsz stb

2022. dec. 10. 02:59
 14/49 anonim ***** válasza:
11%

Ha az anyós is benne volna, adjátok el a házat, a babára vegyetek fel állami támogatást és vegyetek egy két lakrészes házat!

Előbb-utóbb úgyis kell még egy szoba majd a gyereknek is.

Vagy menj el a pici babával albérletbe, amíg ilyen pici.

2022. dec. 10. 03:49
 15/49 anonim ***** válasza:
94%

14-es Egyébként jól vagy?

Anyós nyakára szül felelőtlenül, még albérletre sincs pénzük, nehogy már még ő kezdjen el ötletelni, hogy adják el a fejük felől a házat, a két lakrészes ház, az meg örökös probléma forrás, ne adj legalább hülyeségeket még alá.

2022. dec. 10. 04:38
 16/49 anonim ***** válasza:
84%
Költözzetek a te szüleidhez, ha befogadnak.
2022. dec. 10. 04:40
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántásként írom, de bakker.. Pontosan ezért nem kell más nyakára, kopasz seggel gyereket vállalni..
2022. dec. 10. 06:03
 18/49 anonim ***** válasza:
95%

Nem, kérdező, nem tilthatod meg neki, hogy bemenjen a saját házában abba a szobába, amelyikben akar, mert az is az ő szobája, hiába laktak benne ti.

De nem is értem az ilyen kérdéseket. Odaköltözöl az anyósék nyakára, és gyereket szülsz pénz nélkül, aztán még neked vannak kikötnivalóid. Hág ne haragudj, de örülhetsz, hogy nem küldtek vissza a szüleidhez lakni gyerekestől.

Neked abban a házban, tetszik vagy sem, semmihez nincs jogod. Maximum ahhoz, hogy jól leb*szd a pasid, mert így sincs pénzetek, ő mégis bagó rá veri el.

Tipikus proli család, egymásra nyakára költöző, nullára gyereket vállaló, de a pénzt elcigiző ostobák.

2022. dec. 10. 06:05
 19/49 anonim ***** válasza:
62%
Engedd be a tótot
2022. dec. 10. 06:08
 20/49 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ha arra nincs pénz, hogy külön költöztetés, minek kellett megtartása a gyereket?

Nem, nem tilthatod meg anyosnak, hogy dohányozzon a saját házában. Azt igen, hogy hozzá nyúljon a gyerekhez. Ahogy ő simán mondatja erre azt, hogy oké, Julika, holnap elkoltozol

2022. dec. 10. 06:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!