Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Másnál is így van?

Másnál is így van?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy 6 hónapos terhes vagyok, de már előre félek ha meg születik a gyermekem akkor mi lesz. Nem jó a viszonyunk anyóssal, mert annó nem fogadtam meg a tanácsait és szerinte én manipuláltam fiát, mert nem nem volt ilyen stb.

De ami aggaszt az az ahogyan viselkedik a sógornőm ( lánya) gyermekeivel. Ha nincs ott sógornőm és rá van bízva a két unoka akkor állandóan ordibál velük, sógornőm jelenlétében meg babusgatja őket. Ami meg még jobban aggaszt hogy sosem adott nekik semmi féle gyümölcsöt, csak csoki csoki hátán, Cola tonna számra és azért még elég kicsik ( 2-4eves)

Kicsit aggódom hogy majd az én gyermekkel is így fog bánni és már azon gondolkodom hogy nem sűrűn viszem látogatóba.

Nem tudom hogy ti mit tennétek ilyen helyzetben.

2022. dec. 8. 15:38
1 2
 1/15 ildibrexy ***** válasza:
96%

2-4 éveseknek cola?? Ilyet se láttam még.

Amúgy nagyon egyszerű nem hagyod soha egyedül vele majd ha meg olyat tesz ami neked nem tetszik akkor kiosztod, nem kell finomkodni.

2022. dec. 8. 15:54
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg is válaszoltad a saját kérdésedet. Ha tudod, hogy hogyan foglalkozik a gyerekekkel akkor, amikor a sógornőd nincs ott, és az neked úgy nem felel meg, akkor ne vidd oda hozzá, vagy csak akkor, ha te is ott maradsz. Neked kell eldönteni, hogy mennyire bízod rájuk a gyerekedet.
2022. dec. 8. 15:54
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi a kérdés? Szeretnéd majd később otthagyni a gyereket nála? Hát akkor valószínűleg kólát és csokit fog neki is adni.

Persze jó lenne, ha nem ilyen lenne, de szerintem ez nem az a kategória amit csak úgy észérvekkel meg lehet beszélni egy idős mamával. Szóval ja, ha nem tetszik a csoki-kóla, akkor nem tudod rábízni fél napokra.

2022. dec. 8. 16:00
 4/15 A kérdező kommentje:
Mondtam ezt férjemnek is, aki nem örülne neki ha az anyja kimaradna a babazásból.
2022. dec. 8. 16:13
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
Nem, nálunk nincs így. Nagy ívbe lesz4rom anyóst. Ha lesz majd gyerekünk, anyós nem lesz ingyen bébiszitter, nem járunk oda ingyen zabálni se a gyerekkel. Megveszem a gyümölcsöt én, nem a kisnyugdíjas öregasszonytól várom el hogy ilyen "luxus cikkeket" vegyen.
2022. dec. 8. 16:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát de nem fog kimaradni a babázásból, majd együtt mentek át hozzá, és addig úgy is mézesmázos lesz, mint a sogornőd gyerekeivel.
2022. dec. 8. 16:24
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Milyen emssze lakik?
2022. dec. 8. 18:07
 8/15 anonim ***** válasza:
93%
Ne bízd rá a gyerekedet.
2022. dec. 8. 18:44
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Babázzon, amikor ott vagy. Vigyázni nem kell rájuk.
2022. dec. 8. 18:52
 10/15 anonim ***** válasza:
63%
Megin egy tutyimutyi leendő anyuka, aki összefossa magát az anyóstól.. 🙄
2022. dec. 8. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!