Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Másnál is van olyan, hogy nem...

Másnál is van olyan, hogy nem anyós utálja, hanem após?

Figyelt kérdés

Nálunk ez a helyzet, de a mai napig (4 éve) nem kaptam rá normális magyarázatot. Egyszer annyit, hogy a kezdetektől fogva nem vagyok szimpi, és kész. Anyós se piskóta egy nő, de magától még próbálna is kompromisszumot kötni, de após egyszerűen megtiltja(!) neki. Hozzáteszem, 10 mondatot nem beszéltem vele mióta ismerem, nem is hiányzik, de ilyen szinten is kerül. Ha látogatóba megyünk a gyerekekkel 1 órát, abból direkt 50 percet bent sincs a házban.

Ti ezt hogy kezelnétek? Mostanság kezdett zavarni, egyre romlik a helyzet. Legutóbb közölte (csak úgy a levegőbe mondva), hogy milyen jó lenne, ha elválnánk........ Egy ideig bírom a beszólogatást, de ki fog borulni a bili, attól félek. Hozzáteszem, leülni és megbeszélni lehetetlen, ne is javasoljátok.

2018. máj. 20. 12:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%

pf.. akkor te meg mondd bele a levegőbe, hogy jaj de jó lenne már örökölni.

biztos nem járkálnék látogatni ilyen embert

2018. máj. 20. 12:43
 2/14 anonim ***** válasza:
15%
jön ő még a te utcádba nem? :D
2018. máj. 20. 12:46
 3/14 anonim ***** válasza:
75%

Az idő megoldja.

Első apósom nem kedvelt, de az idő megoldotta, megkedvelt idővel...a fia meghalt és én elkerültem messze, mindennek vége.

A második apósom is utált elsőre, már akkor amikor még nem is látott.

Ő ultimátumot adott a fiának, ha nem szakít velem takarodjon a házból.

Akkor látta a fiát utoljára, 6 év után após meghalt egy autóbalesetben, ezek voltak az utolsó szavai a fiához.

Mi 10 éve vagyunk együtt.

Az idő így vagy úgy, de mindent megold....

2018. máj. 20. 12:51
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Első kézből ugyan nincsen tapasztalatom, de a mi családunkban a nagyapám volt eszméletlen rossz természetű. Egyszer azt mondta anyukámnak, hogy "milyen asszony vagy te, hogy még gyereket se tudsz szülni" (mivel én lány lettem, és a "lány" az köztudottan nem "gyerek"). Mondanom sem kell, nagyon rosszul esett ez anyámnak, és ez csak egy kiragadott eset volt rengetegből. A papa annyit ért el a viselkedésével, hogy ritkultak a látogatások, nekem mint unokának szinte teljesen idegen ember lett. Még évekig gyilkolta a környezetét, mire meghalt. Tényleg az élő fába belekötött, nagyon nehéz volt vele. Nem tudom, mit lehetne javasolni, szerintem az a legjobb, ha az ilyen embert kerülöd, ahogy csak tudod.
2018. máj. 20. 13:01
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk fater ilyen. Mikor bátyám megismerkedett barátnőjével, fater fúrni kezdte, szaglászott még a lány családja után is. Igazából sosem lett tiszta, hogy miért fúrta. Ez már 30 éve történt, azóta 2 gyerekkel élnek szeretetben, úgy látszik, hogy fater mára ezt már valahogy lenyeli, de hozzájuk csak évente meg karácsonykor egy pofavizitre. Szóval ez nem is olyan ritka :(
2018. máj. 20. 13:49
 6/14 anonim ***** válasza:
89%

"milyen jó lenne ha ön végre meghalna"

Mond ezt neki hátha észreveszi magát :D

2018. máj. 20. 13:53
 7/14 anonim ***** válasza:
72%

Emberek utálhatják egymást, nem a családi kapcsolat megnevezései.

Én apám elme beteg és mindenkit utál. Ezért nálunk ő a soros (Fideszesek kíméljenek!)

2018. máj. 20. 14:29
 8/14 anonim ***** válasza:
65%

Jelen!

Anyósom jobban szeret mint a saját lányát,de aposóm...

Maga a gonosz!

Hozzá teszem senkit sem szeret!

Első pár évben hagytam a beszólogatásokat stb.

Aztán mikor a 2. Fiamat megszültem akkor azt mondtam elég.

Onnantól bármit beszól leállok vele VITATKOZNI.

Érvelek neki és bedugul...

De a lehető legkevedebbre van csökkentve a beszélgetés közöttünk.

2018. máj. 20. 15:12
 9/14 anonim ***** válasza:
82%

Vannak férfiak, akik nem szeretik, ha belerondít bárki a terveikbe. Apósom eltervezte, felügyelte a fia életét (nála tartotta a motorját,mert belvárosi albérletben lakott) és szeret mindent az irányítása alatt tartani. Amikor mi viszonylag rövid idő után eldöntöttük, hogy összeköltözünk, akkor elkezdte a műsort. Párom felkészített, így nem ért váratlanul, de érdekes volt. Karácsony előtt jelentette be és após nekiállt ecsetelni, mennyire pénzkidobás ez, lutri vagyok, mert adósságban hagyhatom a fiát, nem is ismernek, stb. Akkor poénra vettem és megígértem, hogy nem fogok számlatartozást felhalmozva lelépni, sőt rá sem gyújtom a fiára a lakást. Teljesen komolyan vette és láttam, hogy elképzeli, amint tényleg megteszem. Aznap este eljöttünk, a kocsiban csak röhögni tudtunk.

A karácsony is "buli" volt. Beszéltek párommal, hogy szívesen látják őt szenteste, ahogy mindig és igazából kötelessége is jelen lenni, mert az a hagyomány. Visszakérdezett, hogy őt vagy kettőnket, mert nélkülem nem megy. Hát őt,... mert kimondatlanul én, mint barátnő leváltható vagyok,egyébként is költségekbe veri magát az albérlettel miattam. Ha nem vagyok, maradhatatott volna a házukban külön lakrészben... Ezt utólag tudtam meg. Fél év múlva beszéltek újra érdemben, és addigra elhitték, hogy nem vagyok átmeneti liba és még 2 év kellett, hogy enyhüljön a hangulat.

Az esküvőnkre már úgy jöttek, hogy mennyire összeillünk, milyen szép pár, stb. Aztán jött az unoka híre. Akkor lettem igazán elfogadva. Após átváltozott a rideg, makacs, megmondó emberből nagypapává aki gügyög a kicsivel és mosolyog (!), és már én is tegezhetem.

Piszok hosszú út volt, de nem ez volt a legfontosabb. Sosem törtem magam, hogy szeressen, a fia érdekelt. Anyós igazi gyöngyszem, imádom. Mostanra kicsit kényelmesebb a kommunikáció, ha együtt vagyunk.

2018. máj. 20. 15:13
 10/14 anonim ***** válasza:
85%
Az én volt apósom annyira utált, hogy kinyomozta a volt férjem nevét, címét ( akivel már vagy 5 éve hogy elváltam, teljes barátságban) majd írt neki egy levelet amiben arra kérte a volt férjemet, hogy segítsen neki bemártani engem bármivel amivel mehet a bíróságra, és a fia(aki akkor 2 éve volt a férjem) elváljon tőlem. Később megtudta a telefonszámát is és próbálta a volt férjemet faggatni a válásunk okairól. Pl: megkérdezte tőle, hogy talán az volt a gond, hogy én egy nagy rib***vagyok? vagy drogos, alkoholista? A volt férjem totál kiakadt, közölte az apósommal, hogy mindent elmond nekem. Szólt is nekem is meg a férjemnek is. ( amúgy a volt és mostani férjem ismerik egymást, jóban vannak, ahogy én is jóban vagyok a volt férjem jelenlegi feleségével) Volt nagy balhé ebből. Apósom közölte velem, hogy annyira utál, nem vagyok méltó a fiához, és amíg él mindent elkövet, hogy szétmenjünk. Én meg közöltem vele, hogy már így is több mint 60 éves, és ha egyszer egy pohár vízre lesz szüksége, hogy életben maradjon, én mosolyogva fogom kiönteni előtte a vizet. Férjem csak annyit mondott neki, hogy amíg bocsánatot nem kér a feleségétől addig nem halandó találkozni az apjával. Eltelt olyan 5-6 év amikor felhívta a fiát, hogy jön a szülinapja, átmennénk-e, hogy megünnepeljük. A férjem megkérdezte, hogy bocsánatot fog kérni? Azt mondta nem. Így nem mentünk. Rá 2 hétre magányosan, teljesen egyedül meghalt. Nem sirattam meg, a temetésére sem mentem el. Amúgy idén lesz a 18-dik házassági évfordulónk.
2018. máj. 20. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!