Másnál is van olyan, hogy nem anyós utálja, hanem após?
Nálunk ez a helyzet, de a mai napig (4 éve) nem kaptam rá normális magyarázatot. Egyszer annyit, hogy a kezdetektől fogva nem vagyok szimpi, és kész. Anyós se piskóta egy nő, de magától még próbálna is kompromisszumot kötni, de após egyszerűen megtiltja(!) neki. Hozzáteszem, 10 mondatot nem beszéltem vele mióta ismerem, nem is hiányzik, de ilyen szinten is kerül. Ha látogatóba megyünk a gyerekekkel 1 órát, abból direkt 50 percet bent sincs a házban.
Ti ezt hogy kezelnétek? Mostanság kezdett zavarni, egyre romlik a helyzet. Legutóbb közölte (csak úgy a levegőbe mondva), hogy milyen jó lenne, ha elválnánk........ Egy ideig bírom a beszólogatást, de ki fog borulni a bili, attól félek. Hozzáteszem, leülni és megbeszélni lehetetlen, ne is javasoljátok.
Nalunk is hasonlo volt a helyzet, bar o nem ment el otthonrol, ha mentunk, de egyfolytaban csesztetett. Egyszer nagyon nekem esett tok jogtalanul (hazvasarlas utan) , na, nalam ott borult a bili. Megmondta, hogy o tobbet hozzank a budos eletben nem jon, en meg mondtam, hogy rendben, nekem is van jobb dolgom, mint idejonni csak azert, higy csesztessenek. Ennek 3 eve. A ferjemnek nem tiltottam soha, hogy menjen, de ezutan az eset utan csak fel evvel ment, amikor bejelentette, hogy gyerekunk lesz. Az apos total kiakadt, hogy budos kva vagyok, feld...tam magam a fiaval.
Azota a ferjem sem beszelt vele, az unokajarol tudomast sem vesz, soha nem is kereste, gratulalni sem gratulalt a sajat fianak, amikor megszuletett a fiunk.
Milyen nemű vagy?
Egy férfi ösztönösen olyan vejjel szimpatizál akiben magát látja.
Menyt azért érezhet ellenszenvesnek, mert rossz tapasztalata lehetett korábban hasonlónak vélt nővel, vagy értékrend összeférhetetlenségből eredő ítélkezésből táplálkozik.
Jószagú málnabokor, milyen emberek vannak... Azt hittem, ilyen számító aljasságokra csak nők képesek.
Mondom ezt nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!