Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Veletek is volt hasonló?

Veletek is volt hasonló?

Figyelt kérdés
Most tervezzünk a férjemmel kertes házat venni. Jelenleg most albérletben lakunk. Nézelődtünk az ingatlan piacon, de abban a városban ahol élünk nem találunk olyan házat 15mert ami nem omladozó putri. ( csak megjegyzem nem nagy város, max 15.000 fő él itt). Elkezdtünk nézelődni másik városokban is és találtunk egy olyat ami árban is jó, illetve azzonal költözhető. Mikor anyósom ezt megtudta hogy más városba szeretnénk költözni, kiakadt és azt mondta hogy az ő fia nem költözhet más városba, az lenne a legjobb ha itt maradnánk. Én mondtam neki hogy de nem találunk megfelelő ingatlant, erre mondta hogy akkor sem az a megoldás hogy elköltözünk ebből a városból. Konkrétan nem értem hogy miért ellenzi annyira hogy máshova menjünk. Egyszerűen nem értem.
2022. dec. 6. 00:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
80%
Ha anyám vagy anyósom ilyet mondana, akkor változtatnánk a terveken és inkább külföldre költöznénk. :D
2022. dec. 6. 13:06
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekem 11 ezer kilométerre él. Én pedig boldog vagyok, hogy ő ott szeret élni, és boldogul is. Ha idős leszek, fogok találni megoldást arra, hogy ne a gyerekem ugráljon körül (eszem áll meg a kérdező anyósától.)
2022. dec. 6. 14:24
 23/26 anonim ***** válasza:
74%

pl. most vett beköltözhető családi házat a (volt) szomszédom Gyomaendrődön, 13,5M.

2022. dec. 6. 14:28
 24/26 anonim ***** válasza:
74%

Én azt a részét nem értem - függetlenül az anyóstól - hogyha egy városban nincs 15 millióért ház, akkor az nyilván nívósabb hely minden szempontból, mint ahol azonnal költözhető, lakható van ugyanennyiért.

Ahol ilyen olcsók a házak, az nem véletlen, hanem leprahely braziltanyák, munka és egyéb lehetőségek nélkül.

Amellett egyáltalán nincs most szezonja télen, karácsony előtt az ingatlanvásárlásnak, ki kell várni a tavaszt, akkor bővül a paletta, nem csak az az 5 hirdetés van fent, ami egyébként eladhatatlan a hely, vagy az ár miatt.

2022. dec. 6. 15:26
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vele foglalkozni, akkor nincs kivel vitázzon.
2022. dec. 6. 16:18
 26/26 A kérdező kommentje:

Jász-Nagykun-Szolnok megyében nézegettünk házakat, nem Pest megyében ahol egy putri 25-30milla.

Nem anyuci pici fia a férjem, már rég elhagytam volna akkor, elég volt nekem az előző. Anyósom nem érti meg hogy elakarunk költözni

2022. dec. 6. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!