Veletek is volt hasonló?
pl. most vett beköltözhető családi házat a (volt) szomszédom Gyomaendrődön, 13,5M.
Én azt a részét nem értem - függetlenül az anyóstól - hogyha egy városban nincs 15 millióért ház, akkor az nyilván nívósabb hely minden szempontból, mint ahol azonnal költözhető, lakható van ugyanennyiért.
Ahol ilyen olcsók a házak, az nem véletlen, hanem leprahely braziltanyák, munka és egyéb lehetőségek nélkül.
Amellett egyáltalán nincs most szezonja télen, karácsony előtt az ingatlanvásárlásnak, ki kell várni a tavaszt, akkor bővül a paletta, nem csak az az 5 hirdetés van fent, ami egyébként eladhatatlan a hely, vagy az ár miatt.
Jász-Nagykun-Szolnok megyében nézegettünk házakat, nem Pest megyében ahol egy putri 25-30milla.
Nem anyuci pici fia a férjem, már rég elhagytam volna akkor, elég volt nekem az előző. Anyósom nem érti meg hogy elakarunk költözni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!