Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Veletek is volt hasonló?

Veletek is volt hasonló?

Figyelt kérdés
Most tervezzünk a férjemmel kertes házat venni. Jelenleg most albérletben lakunk. Nézelődtünk az ingatlan piacon, de abban a városban ahol élünk nem találunk olyan házat 15mert ami nem omladozó putri. ( csak megjegyzem nem nagy város, max 15.000 fő él itt). Elkezdtünk nézelődni másik városokban is és találtunk egy olyat ami árban is jó, illetve azzonal költözhető. Mikor anyósom ezt megtudta hogy más városba szeretnénk költözni, kiakadt és azt mondta hogy az ő fia nem költözhet más városba, az lenne a legjobb ha itt maradnánk. Én mondtam neki hogy de nem találunk megfelelő ingatlant, erre mondta hogy akkor sem az a megoldás hogy elköltözünk ebből a városból. Konkrétan nem értem hogy miért ellenzi annyira hogy máshova menjünk. Egyszerűen nem értem.
2022. dec. 6. 00:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

1. nem érdekelne anyós, após, apám véleménye, ha a ház megfelel

2. a párod a lényeg. Ha ő belemegy, nincs baj. Ha nem, na akkor lehet gondolkodni a vele való kapcsolaton.

2022. dec. 6. 08:04
 12/26 anonim ***** válasza:
72%

9-es, külföldön élünk.

Bocs, amiért nem maradunk olyan országban, ahol minden rhad.

Bocs, amiért jövőt akarunk a gyereknek, hogy tudjon tanulni, és pl egy (jaj, amúgy műteni kell) szétvágott karral ne várassák 7 órát a sürgősségin - mint engem anno.

Akinek nem tetszik, így járt.

Más: nem vagyok gondozónő, és nem is szeretném, ha apa így tekintene rám.

Szeretem őt, de nem adom fel az életem, hogy esetleg 4-5 éven keresztül pelenkázzam, meg minden (papával megcsináltam, gyakorlatilag belerokkantam. Soha többé).

2022. dec. 6. 08:05
 13/26 anonim ***** válasza:
66%
12, nem mondta senki, hogy maradj itt. Az én lányom sem maradt itt, megértem. Ettől még tarthatom szomorúnak a helyzetet, nem?
2022. dec. 6. 08:16
 14/26 anonim ***** válasza:
90%
Nehéz, de ha boldogulni akartok, akkor menni kell. Elmúlt az a világ, amikor felosztották a telket, a fiatalok felhúztak még egy házat és később gondozták az öregeket, mert mindig volt otthon valaki. Most már jó, ha a megélhetést biztosító munkája van az embernek és nem kell az albérletben rettegni, hogy mikor rakják ki onnan. Tudom, a lakáshitel se életbiztosítás, de ott legalább csak rajtad áll, hogy meg tudod-e tartani az ingatlant. Mi is messze mentünk a családtól, mert úgy találtunk munkát és megfizethető telket. A szüleinknek sincs napi szintű segítsége, nem tudjuk locsolni a kertet, megetetni a kutyát, ha nincs otthon vagy bevásárolni neki. De ők sem tudnak találkozni az unokákkal naponta, betegség esetén mi sakkozunk a szabadsággal, nem a mama vigyáz rájuk. Ha az öregek lerokkannak, akkor sem tudunk lemondani az életünkről, munkánkról, 24 órában gondozni őket, vagy fizetni ellátó személyzetet, mert éhen halna a család. Ez a világ már ilyen rideg. Emiatt értelmetlen lett volna maradni és együtt szenvedni a későbbiekben. Nálunk ezt megértették, de sokan még nem. Anyósod sem engedte el a fia kezét, támaszkodna rá, de nem tud, ha elmentek. Meggyőzni nem tudjátok, csak ismételni az okokat és objektíven dönteni a házvásárlásról.
2022. dec. 6. 08:34
 15/26 anonim ***** válasza:
69%

Off, de kérlek, avass már be, milyen városban lehet 15 millióért azonnal költözhető kertes házat venni, mert mar megyek is oda.

Amúgy meg nyilvan maga mellett akar tudni titeket, ez nem akkora ügy.

2022. dec. 6. 09:07
 16/26 anonim ***** válasza:
39%
Nem kellett volna férjül venni anyucipicifiát. Ha már megtetted, akkor vagy kiállsz anyós ellen vagy meghunyászkodsz neki. Nálunk az anyósomnál idiótább sógornő van. Amikor megtudta, hogy a férjem le akarja cserélni a kocsiját egy nagyobbra, újabbra, jobbra (a saját pénzéből) elkezdett ordítani vele, hogy de minek neki nagyobb, miért nem jó neki a kicsi régi.
2022. dec. 6. 09:36
 17/26 anonim ***** válasza:
76%
15-ös gondolom valahol Borsod-bugy bugyban...
2022. dec. 6. 10:20
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Hálát adok Istennek, hogy normális férjem van.

Döbbenet mi megy másoknál...

2022. dec. 6. 10:59
 19/26 anonim ***** válasza:
7%

Egyrészt természetesen a ti dolgotok.

Másrészt, ha nem találok olyan házat a kiszemelt településen, ami megfelelne nekem, akkor átépítem, legrosszabb esetben veszek egy romhalmazt, elbontatom és teljesen újat építtetek. Szóval az se igaz, hogy ne tudnátok abban a városban megfelelő házban élni. Csak nem azonnal beköltözhetően, hanem építkezés után.

2022. dec. 6. 11:06
 20/26 anonim ***** válasza:
89%

Rendben 19-es, akkor azt is fejtsd mar ki kerlek, hogy manapsag mibol lehetne epitkezni? Es hogyan, amikor mi egy kis furdoszoba felujitasahoz 6 honapot vartunk az emberekre. Igen-igen, mi is megcsinalhattuk volna, de nem ertunk hozza es szep munkat akartunk. El tudom kepzelni, hogy akkor 0-rol felhuzni egy hazat milyen lehet...

A kerdezoeknek konkretan semmi penzunk nincs, 15 millio lofasz sajnos. Ebbol epitkezzenek? Ne szorakozz mar.

Engem is erdekelne, hol lehet meg ennyibol talalni barmit is, ami lakhato es nem egy putri helyen van. De hogy epitkezni nem tudnak, az fix.

2022. dec. 6. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!