Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Veletek is volt hasonló?

Veletek is volt hasonló?

Figyelt kérdés
Most tervezzünk a férjemmel kertes házat venni. Jelenleg most albérletben lakunk. Nézelődtünk az ingatlan piacon, de abban a városban ahol élünk nem találunk olyan házat 15mert ami nem omladozó putri. ( csak megjegyzem nem nagy város, max 15.000 fő él itt). Elkezdtünk nézelődni másik városokban is és találtunk egy olyat ami árban is jó, illetve azzonal költözhető. Mikor anyósom ezt megtudta hogy más városba szeretnénk költözni, kiakadt és azt mondta hogy az ő fia nem költözhet más városba, az lenne a legjobb ha itt maradnánk. Én mondtam neki hogy de nem találunk megfelelő ingatlant, erre mondta hogy akkor sem az a megoldás hogy elköltözünk ebből a városból. Konkrétan nem értem hogy miért ellenzi annyira hogy máshova menjünk. Egyszerűen nem értem.
2022. dec. 6. 00:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
Pedig roppant egyszerű. Anyuci nem akar leválni a kisfiáról. Mi az, hogy nem költözhet? Két várossal arrébb mennék, ha az anyósom ilyen lenne.
2022. dec. 6. 00:13
 2/26 anonim ***** válasza:
95%

Nem. A párom költözött hozzám, megyeszékhelyről kb 50-re egy kis településre, nekik azóta nem borzasztóan rossz a kapcsolatuk.

Mi is házat tervezünk venni, mert ezt kinőttük, de szigorúan a legnagyobh titokban, esélyt sem adunk senkinek, hogy bele akarjon szólni

2022. dec. 6. 00:14
 3/26 anonim ***** válasza:
92%

Kit érdekel, hogy mit szól?

Felnőttek vagytok, el tudjátok dönteni. Ha a férjednek ez nem probléma nyert ügyed van, ha visszakozik anyuci hisztijére, akkor kösd fel a gatyád, válás lehet a vége.

2022. dec. 6. 00:28
 4/26 A kérdező kommentje:
Azt vettem észre hogy ő is elakar ebből a városból költözni, mert konkrétan nincs itt semmi. Munkahelyet találni egyszerűen nem lehet, vagy nagyon nehezen. Párom ebben a városban dolgozik én átutazom mindennap egy másik városba, 2 óra oda vissza.
2022. dec. 6. 00:31
 5/26 anonim ***** válasza:
98%

Sógor és sógornő mikor kitalálták, hogy házat vesznek anyós egyből szervezkedett, hogy a faluba költözzenek, hozzá közel. Ahol semmi sincs, se munka, se boltok...Nagyon gyomult, össze is ugrasztotta őket, mert nem egy kedves fajta, az kell legyen amit ő akar.

Kérdésed megválaszolták, nem tudja elfogadni, hogy a fia a saját életét akarja élni, hogy nem minden körülötte forog és nem mindig az van, amit ő akar.

Férjed mit szól hozzá amúgy?

2022. dec. 6. 00:47
 6/26 A kérdező kommentje:
Volt közöttük veszekedés, nem is kicsi, de már ráhagyja az anyjára.
2022. dec. 6. 01:02
 7/26 anonim ***** válasza:
99%
Nem teljesen ugyanez, de anyósom elkezdett olyan házakat keresni ahol van plusz egy szoba, vagy egy külön kisház az udvaron,hogy akkor ő is költözik velünk-hozzáteszem addig sem laktunk együtt.
2022. dec. 6. 01:47
 8/26 anonim válasza:
99%
Az én anyósom is ilyen, sőt ő azt csinálja, hogy amelyik unokája messzebb lakik tőle, azt kevésbé szereti mint aki közelebb lakik. Mi közel lakunk hozzá és a mi lányunk a szíve csücske, párom tesójának a kisfiát közel sem szereti annyira és még ki is szokta mondani, hogy mert ő nem lakik olyan közel hozzá.... Nem tudom ezt miért csinálják én sosem leszek ilyen balf4sz (bocsi ez nem hasznos válasz, de meg akartam osztani hátha érdekel)
2022. dec. 6. 05:20
 9/26 anonim ***** válasza:
40%

Az én lányom másik városban lakik, 250 km-re, évek óta. Eszembe nem jutott tiltani.

De...

Egyre több nagyon magányos idős embert látok, a gyermekeik, unokáik az ország másik felén, vagy másik országban. Engem ez kegyetlenül elszomorít. Csesztreg hozzánk viszonylag közeli település, éppen a hétvégén halt meg egy idős házaspár, mert a bácsinak hetei voltak hátra, és a feleségéről senki nem gondoskodott volna az ő halála után, hát megoldotta szegény a problémát.

2022. dec. 6. 07:21
 10/26 anonim ***** válasza:
62%
Gonosz anyósok.
2022. dec. 6. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!