Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen a viszonyotok az anyóssal?

Milyen a viszonyotok az anyóssal?

Figyelt kérdés
Ha jóban vagytok vele, azért van pár dolog, amivel kicsit kiborit, leginkább a gyerekneveléssel kapcsolatban ? Én anyukamkent szeretem, de azért néha a falra maszok tőle.

2022. nov. 24. 11:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
Semleges
2022. nov. 24. 14:32
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
Az esküvőig egészen türhető volt, aztán onnan zuhanórepülésbe kerültünk, és az évek alatt odáig jutittunk, hogy a köszönésen kívűl nem igen beszélünk egymással.
2022. nov. 25. 02:48
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Jóban vagyok anyóssal, de nyilván van amivel ki tud borítani, de nem csak engem, hanem a saját fiát is. Az életünkbe nem szól bele, amiért összeteszem a két kezem, nem tolakszik ide kéretlenül és hasonló horror mint amiekt itt néha olvasok. Ő inkább csak az a hisztis fajta, ha valami nem úgy van ahogy elképzelte akkor képes sírni meg fesztivált csinálni. A gyerekei nem hagyják rá olyankor sem, amikor én és a sógornőm (mindketten a menyei vagyunk, anyósomnak két fia van) már pl nem konfrontálódnánk. Gyerekek még se nálunk, se sógoroméknál nincsenek, de abból kiindulva hogy eddig sem dumált bele az életünkbe, nem hiszem hogy az unoka születése után ez megváltozik.
2022. nov. 25. 20:04
 14/15 Senior Séf ***** válasza:
56%
Soha jobbat! Pedig nem volt ez mindig így. Amikor megismerkedtem a feleségemmel, épp egy válás után, templom egere szinten voltam, és anyósom, meg a sógor meg voltak győződve, hogy a családi vagyonra fáj a fogam. Annyira, hogy még a lányukat is kitagadták.
2022. nov. 26. 14:24
 15/15 anonim ***** válasza:
77%

Hát olyan semmilyen mostmár egy másfél-két éve. Én normális vagyok vele, de egyértelmű hogy ő nem kíváncsi rám csak a lányomra. Néhány példa: Bejön hozzánk,ott ülök a gyerekkel a játszó szőnyegen és köszön a kislánynak:

-szia Babaaa ( utálja a nevét úgyhogy az eleje óta gyakran csak babázza) nekem egyáltalán nem köszön.

Mintha ott sem lennék, pedig ha valahová bemegyek alap hogy köszönök annak akié a ház.

Most újra terhes vagyok, de ha megkérdezem hogy van akkor sem kérdez vissza. Nem érdekli, csak a gyerek neme érdekelte. Miután kiderült hogy lány azt mondogatta :

- Ne már, miért nem fiú???

Már az első gyereknél is fiút akart, úgyhogy neki ez csalódás hogy lányok lettek. ( Van már fiú unokája is )

Nem is hívjuk át sűrűn, mert én úgy vagyok vele ha rám nem kíváncsi akkor a gyerekem is hagyja békén. Úgyis csak addig szereti az unokákat míg kicsik és lehet velük dicsekedni.

2022. nov. 28. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!