Milyen a viszonyotok az anyóssal?
Hát olyan semmilyen mostmár egy másfél-két éve. Én normális vagyok vele, de egyértelmű hogy ő nem kíváncsi rám csak a lányomra. Néhány példa: Bejön hozzánk,ott ülök a gyerekkel a játszó szőnyegen és köszön a kislánynak:
-szia Babaaa ( utálja a nevét úgyhogy az eleje óta gyakran csak babázza) nekem egyáltalán nem köszön.
Mintha ott sem lennék, pedig ha valahová bemegyek alap hogy köszönök annak akié a ház.
Most újra terhes vagyok, de ha megkérdezem hogy van akkor sem kérdez vissza. Nem érdekli, csak a gyerek neme érdekelte. Miután kiderült hogy lány azt mondogatta :
- Ne már, miért nem fiú???
Már az első gyereknél is fiút akart, úgyhogy neki ez csalódás hogy lányok lettek. ( Van már fiú unokája is )
Nem is hívjuk át sűrűn, mert én úgy vagyok vele ha rám nem kíváncsi akkor a gyerekem is hagyja békén. Úgyis csak addig szereti az unokákat míg kicsik és lehet velük dicsekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!