Megengednéd, hogy anyósod elmenjen hozzátok karácsonykor így?
"Ebben mi másként döntöttünk, kér egy kávét, Erzsi néni?"
Ha ennyi nem elég, akkor "Ez a mi dolgunk. Milyen az időjárás kint?"
Vagy ha ez sem: "Nem érdekel. Megbeszéltük, amíg itt van viselkedni tetszik."
Szerintem is durva, hogy így megutaltod a férjed anyját a saját fiával és az unokakkal.
365 napból 10 et nem bírsz ki. Szegény gyerekek.
A sorstól majd visszakapod a leendő menyedtől vagy a vődtől ezeket. Majd akkor rajossz, h milyen sz. r is, hogy nem láthatod az unokáid, és hogy nem látnak szívesen.
Aki ilyeneket ír, mint kiszolgálás, körülugrálás, az megálmodta, vagy az ujjából szopta? Mert ilyeneket még az utálkozó kérdező sem írt.
Aki Londonból repülget, az nem az a magatehetetlen öregasszony, akit ki kellene szolgálni. A kérdező viszont szégyellnivaló.
Mi szégyellnivaló van azon, ha valaki nem akar kvázi panzió lenni? Én se tudnék hova rakni egy vendéget egy hétig, akkor se ha nem magatehetetlen...
55# nincs szégyelni való benne de nem erről szólt a kérdés. Vélhetően van hova tenni az anyóst.
Az h kotnyeleskedik az egy dolog... Sűrűn nem beszélhetnek s mikor ott van akkor próbál okoskodni, na de ki anyósa nem? Én is szoktam igaz férjem nincs, így anyósom se. Én is meg úgy mindenki aki ide hozzá szól , okoskodik és kötekszik mint a londoni anyós...
Miért is kéne kiszolgálni? Ha évi 1x megy akkor is családtag nem vendég...
Persze teszek ki tiszta agyneműt stb. Ha már mosogatok akkor tök mindegy h 4 tányérral többet mert ott van...
Egyeseknek nem tudom hol van az intelligenciája... Nektek annyi a lényeg h hazasodtok és totál kisajátítjátok a párotokat
Én egy korábbi válaszra reagáltam, abban írta a válaszoló hogy szégyellni való.
Nálatok csak az ágynemű húzás és a mosogatás a házimunka? Irigyellek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!