Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Megengednéd, hogy anyósod...

Megengednéd, hogy anyósod elmenjen hozzátok karácsonykor így?

Figyelt kérdés
Mivel messze lakik, Londonban, szerencsére ritkán jön, de mivel karácsonyra jönni akar a gyerekekhez, úgy tervezi, hogy de december 23-án jön és január 2-án megy.. Ez már férjem szerint is sok, én meg nem is tudom, hogy viselném el addig. A gyerekeket január vége óta nem látta az idén. De nekünk akkor is sok lenne... Mit tegyünk?

2022. nov. 14. 11:15
 41/97 A kérdező kommentje:

Azt amiket eddig leírtam.

A férjemre se hagy semmit, mivel nincs miből. Onnan tudom, hogy ismerem sajnos.

2022. nov. 14. 14:00
 42/97 anonim ***** válasza:
38%
Amiket leírtál az minden normális családban előfordulő eset. Tehát akkor az emberek 99.9999999%-a zárja ki az anyóst... Úristen
2022. nov. 14. 14:03
 43/97 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem az emberek 99.9999%-a hülyét is kapna,ha karácsonykor több napig a saját házában oktatnák a gyereknevelésről stb.Ne bassz már,hogy kötelező valakit vendégül látni, ottaltatni,ha nem lehet vele kijönni.Keressen magának szállást,és jöjjön vendégségbe.Ha nem tudja megoldani, akkor így járt.Ez a ki, kire mit hagy meg...Én se öröklök ám egy huncut vasat sem.Sőt,ha lenne is miből, akkor se lenne kötelező nekem adni,bárkinek eladhatnák a vagyonukat.Van olyan,hogy nincs valakinek semmi megtakarítása,vagyona. Ez meglepő?
2022. nov. 14. 14:10
 44/97 anonim ***** válasza:
71%
Aki pár napot ír, az tud számolni? December 23-tól január 2-ig, az 10 rohadt nap TÍZ! És nyilván a kérdezőnek is szabadságon kell lennie végig, és pihenhetne. Nemhogy anyóst nem, de senki mást sem ugrálnék körbe 10 napig.
2022. nov. 14. 14:18
 45/97 anonim ***** válasza:
89%
Pontosan 45.Nem azért költöztek külön,alapítottak családot,hogy a szabadság alatt végig ki kelljen valakit szolgálni.Főleg,ha jóban sincsenek.
2022. nov. 14. 14:20
 46/97 anonim ***** válasza:
75%
Nagyoj felnôttek a saját házba ha annyit nem tudnak elmondani h egy nem kívanatos személy és ne is utazzon :D
2022. nov. 14. 14:23
 47/97 anonim ***** válasza:
33%
Egy évben egyszer? Igen, engedném. A férjed tényleg nem akarja hogy menjen, vagy csak bólogat arra amit te akarsz?
2022. nov. 14. 14:25
 48/97 anonim ***** válasza:
74%
Szóval elrontja a karácsonyt, a szilvesztert. Meg ami közötte van. Részvétem.
2022. nov. 14. 14:26
 49/97 anonim ***** válasza:
30%
Inkábba hárpia kérdező rontja el, már előre nyivákol .
2022. nov. 14. 14:29
 50/97 anonim ***** válasza:
90%
Én nem S nyivákolnék.Az egész évet végiggürcöljük,a gyerekek is azt várják,hogy együtt legyünk,erre jönne valaki,aki kiszolgáltatja magát,és még ki is oktat 10 napig az én pénzemen eszik,melegszik,és vágjak hozzá jó képet.Ha évente 1x jön, akkor egyértelműen vendég státuszban van,mert nem is nagyon ismeri ki a házban magát,és gondolom nem takarítani,meg főzni megy segíteni.Továbbra is azt mondom,hogy keressen magának máshol szállást,és napközben jöhet unokázni.Ha így nem jó, akkor nem is az unokák miatt jön,csak unatkozna otthon.
2022. nov. 14. 14:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!