Kíváncsi vagyok a véleményetekre, mennétek-e nyaralni hármasban anyóssal, egyedül van, egy szem fia(+én) az egyetlen társasága szinte. Házépítés miatt most jelenleg együtt is élünk már több mint fél éve, hát nem ez volt a terv, de ez van, tudja mindenki szerintem milyen a jelenlegi gazdasági helyzet...
Szóval ti mennétek így nyaralni? Én nem szeretnék, de sértődés lett belőle, hogy ezt megmondtam, az a válasz, hogy kettesben mehetünk még bármikor, miért ne férne bele ez így pluszban? De nekem ez nem lenne nyaralás... Együtt élünk és még ott is együtt :(
Mégse tudtátok megbeszélni ha ide jöttél picsogni. :D
"Csak azért mert nála lakunk, szerintetek mindenért hálásnak kell lenni, és mindent el kell tűrni?"
Igen kbaszott hálásnak kéne lenni! Ti ezzel tudod mennyit spóroltok? Vidéken egy legolcsóbb szr is 140+ rezsi de 90+ rezsi a legalja! Szamold ki kisasszony h mennyit spóroltok h ott mereszted a p!nád!
Nem nem kell mindent eltűrni de akkor lehet csomagolni és menni! Anyósnak sem kell mindent eltűrni. Saját hazában azt tűr meg akit akar téged s helyében kiraktalak volna ha a fiamnak nem tetszik akkor mehet veled ahova akartok.
Nyaralas kéne :D ti magatoktól nem mentetek volna. Ti cserébe mit adtok anyósnak? Semmit... Most jön h jajj de sok mindent pffff
2022. nov. 11. 10:25
142/157 anonim válasza:
Kedves kérdező! Az alap problémát próbáld megoldani, úgy, hogy neked jó legyen. A többit majd megoldják maguknak a többiek. Tudod - tünet (nyaralás), betegség - az alap gond okozza mind a kettőt!
2022. nov. 11. 11:59
143/157 anonim válasza:
A kérdező képtelen változtatni magán, tisztán látszik.
2022. nov. 11. 12:09
144/157 anonim válasza:
Miért kéne magán változtatnia? Nem magán kell változtatnia, hanem a helyzetén. Szerintem tovább kéne lépnie.
2022. nov. 11. 12:38
145/157 anonim válasza:
Mert egy ingyenélő r.., konkrétan azért hisztizik, mert az anyósa a SAJÁT nyaralására nem marad otthon, hogy ő meg süttesse a seggét máshol?
2022. nov. 11. 12:45
146/157 anonim válasza:
2-3 évente nem igaz, hogy nem bírod ki. Most meg hogy ott laktok, köszönetképpen simán belemehetnél hiszti nélkül. Azért ő nem tud mással kettesben menni, ezt ne felejtsd el.
2022. nov. 11. 13:03
147/157 anonim válasza:
Egyébként nekem a kérdező önzőnek tűnik. Minden csak arról szól, ő mit szeretne, ő mit gondol arról, hogy ott laknak...
2022. nov. 11. 13:19
148/157 anonim válasza:
147 - "nekem a kérdező önzőnek tűnik"
Úgy látom, más a környezetében nem törődik vele, hogy ő mit szeretne. Ezért természetes, hogy képviseli magát, és kiáll magáért, ha mer.
2022. nov. 11. 15:14
149/157 anonim válasza:
Bárcsak az emberek többségével ennyire nem törődne az anyósa. Befogadta őket, ingyen és bérmentve, vinné nyaralni a picsáját... Kemény világ ez.
2022. nov. 11. 15:17
150/157 A kérdező kommentje:
Atyaég... Nektek valami nagyon nem oké a lelkivilágotokban,ha ennyire kiakadtok egy vadidegen ember életén. Nézzétek magatokba egy picit, engem sértegettek tök ismeretlenül, nektek amúgy nem mindegy? Miért zavar titeket ennyire ha önző vagyok, vagy ingyenélő vagy akármi? Tudjátok, más szemében a szálkát....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!