Nyaralás hármasban anyós pajtással?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, mennétek-e nyaralni hármasban anyóssal, egyedül van, egy szem fia(+én) az egyetlen társasága szinte. Házépítés miatt most jelenleg együtt is élünk már több mint fél éve, hát nem ez volt a terv, de ez van, tudja mindenki szerintem milyen a jelenlegi gazdasági helyzet...
Szóval ti mennétek így nyaralni? Én nem szeretnék, de sértődés lett belőle, hogy ezt megmondtam, az a válasz, hogy kettesben mehetünk még bármikor, miért ne férne bele ez így pluszban? De nekem ez nem lenne nyaralás... Együtt élünk és még ott is együtt :(
100as olyan kontextusban nevetséges valakire rátelepedésről beszélni ahol asszonyka odacuccolt az anyóshoz. Gondolom nem fizet pluszban az ottlakásért csak veri magát. Lehet ám menni albérltbe meg egyedül nyaralni nem kell kihasználni az anyóst.
És nem nem vagyok vén, 32 éves férjezett nő vagyok.
Szűzanyám!
Én az anyós helyében tényleg félnék tőle, mert ez egy elmebeteg!
Hogy születhetnek meg egy ember fejében ilyen ocsmány gondolatok?...és ez egy nő!!!
Szegény anyós, csak jót akart, biztosan örült, hogy örömet szerez nektek azzal, hogy elvinne egy közös nyaralásra, te meg benyögöd neki, hogy nem akarsz vele menni.
Fordított esetben te hogy éreznéd magadat, kérdező?
110es anyukád nem tanította meg hogy nem beszélünk ordenáré paraszt módon felnőttekkel? Gondolom nálatok a putriban nem ismeritek az igényes kommunikációt.
És köszönöm a most írt privátodat is.Írhatsz még párat, ha jól esik, attól nem fognak anyukádék szeretni:_D Komolyan anyádék kétségbe lehetnek esve hogy gyereket vártak és te jöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!