Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nyaralás hármasban anyós...

Nyaralás hármasban anyós pajtással?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, mennétek-e nyaralni hármasban anyóssal, egyedül van, egy szem fia(+én) az egyetlen társasága szinte. Házépítés miatt most jelenleg együtt is élünk már több mint fél éve, hát nem ez volt a terv, de ez van, tudja mindenki szerintem milyen a jelenlegi gazdasági helyzet...

Szóval ti mennétek így nyaralni? Én nem szeretnék, de sértődés lett belőle, hogy ezt megmondtam, az a válasz, hogy kettesben mehetünk még bármikor, miért ne férne bele ez így pluszban? De nekem ez nem lenne nyaralás... Együtt élünk és még ott is együtt :(

2022. nov. 8. 12:44
 101/157 anonim ***** válasza:
94%
A kérdező eltűnt 96 komment után jött egy "védelmező "véletlenül sem a kérdező egy másik profilról amiről magát védi 🤣🤣🤣🤣
2022. nov. 8. 21:17
 102/157 anonim ***** válasza:
71%
Egy hosszú hétvégére elmennék, de nyaralni 1-2 hétig biztos hogy nem.
2022. nov. 8. 23:10
 103/157 anonim ***** válasza:
75%
Kizárt
2022. nov. 9. 00:03
 104/157 anonim ***** válasza:
83%

100as olyan kontextusban nevetséges valakire rátelepedésről beszélni ahol asszonyka odacuccolt az anyóshoz. Gondolom nem fizet pluszban az ottlakásért csak veri magát. Lehet ám menni albérltbe meg egyedül nyaralni nem kell kihasználni az anyóst.

És nem nem vagyok vén, 32 éves férjezett nő vagyok.

2022. nov. 9. 05:28
 105/157 anonim ***** válasza:
82%

Szűzanyám!

Én az anyós helyében tényleg félnék tőle, mert ez egy elmebeteg!

Hogy születhetnek meg egy ember fejében ilyen ocsmány gondolatok?...és ez egy nő!!!

2022. nov. 9. 09:32
 106/157 anonim ***** válasza:
60%
106, az értelmes privi szerintem nem a kérdezőtől származik, közülünk egy lesz az. Priviben a saját szintjén tud válaszolni, innen kitennék a kommentjét.
2022. nov. 9. 09:38
 107/157 anonim ***** válasza:
83%

Szegény anyós, csak jót akart, biztosan örült, hogy örömet szerez nektek azzal, hogy elvinne egy közös nyaralásra, te meg benyögöd neki, hogy nem akarsz vele menni.

Fordított esetben te hogy éreznéd magadat, kérdező?

2022. nov. 9. 09:40
 108/157 anonim ***** válasza:
84%
106os, aki a privátot küldte egy kislány...már többször kaptam tőle mocskolódást, több témában. Gondolom otthonaz anyjáék gyűlölik és itt éli ki a frusztrációját.
2022. nov. 9. 16:26
 109/157 H.B.Netta ***** válasza:
85%
Az ő privát üzenete, azt csinál vele amit akar. Ez így van a nagyra tartott Pesten és az utolsó Csincse tanyán is :)
2022. nov. 9. 16:56
 110/157 anonim ***** válasza:
76%

110es anyukád nem tanította meg hogy nem beszélünk ordenáré paraszt módon felnőttekkel? Gondolom nálatok a putriban nem ismeritek az igényes kommunikációt.

És köszönöm a most írt privátodat is.Írhatsz még párat, ha jól esik, attól nem fognak anyukádék szeretni:_D Komolyan anyádék kétségbe lehetnek esve hogy gyereket vártak és te jöttél.

2022. nov. 9. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!